Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Terezinka1 ahoj, vydrž ještě ty 4 dny aspoň, nejlíp do termínu MS
držím palce, tohle ještě nic neznamená ![]()
@heevi děkuji určitě vydržím ale je to hrozné žaludek mám na vodě ![]()
@Terezinka1 je to brzo, nidace může teprve přijít a teprve pár dní na to uvidíš něco na testu
… ale chápu tě, taky jsem to nevydržela a testovala takhle brzo… zkus počkat na 14. den a otestuj z ranní moči
@Terezinka1 držím palce, mě čekají tyhle stresy za pár dní, ovulaci mám asi dnes ![]()
Ahoj holky potřebuji poradit. Poslední menstruace mi začala 1.11. a od té doby nic. Mela jsem ji dostat teď 1.12. ale nic. Mám 10 dní zpoždění. Co myslíte můžu mít šanci?
![]()
@Kikina1717 Ahojky, určitě
udělej si test a uvidíš, mělo by už být něco vidět
hodně štěstí ![]()
@heevi no ten si právě dělat nechci. Teď v Úterý jdu na ultrazvuk tak snad už…
@Kikina1717 mohl by být vidět gestační váček. nevím jestli tě tato zpráva od dr uspokojí, většina žen dělá test a pak čeká na utz a jde až na srdíčko
záleží samozřejmě na tobě. po takovém zpoždění je už jedno jestli tě nabere dr na krev nebo si uděláš test z moči..
@Pavouček1994 no právě že to vyšlo tak že jsem si šla k Dr pro výsledky z citologie a řekla jsem mu že mám zpoždění a že mám přijít zítra na ultrazvuk. Bojím se že mi řekne že tam nic není
![]()
Ahoj holčiny, přidávám se k vám
já jsem dneska +- 8 DPO, MS by (ne)měla dorazit 18.12. tak snad už si fakt dá pohov, snažíme se 8 měsíc. Teď mi došlo jak moc osmiček v tom je, třeba to je osud
Každopádně už je to napínavé jak malé gatě, už abych mohla testovat ![]()
@Nikkie to jsme na tom stejně, jsem 7-8 DPO
taky jsem z toho už na prášky
tak držím palce, ať tam je aspoň duch za pár dní ![]()