Čekáme třetí dítě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
29730
19.1.09 20:33

No ten kocar uveze 40 kilo, Mates ma asi 18, Tyna 12, takze nejakou dobu jo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
19.1.09 20:37

No Jenda ma kolem 19, Jita cca 10 takze treba taky busou vsicni nalozeni......

ted jsem koukala ze maji docela dobrou cenu za Sp i s doublekitem a plastenkou za 11400

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
19.1.09 20:48

Tak se jeste podivej, ja je pred casem videla i za 8 a min! Nekde byl dokonce vyprodej E3 za 4 tisice!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
19.1.09 20:49

Az takhle jo???? No zatim mame casu dost…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
19.1.09 21:02

Nekdy koncem leta to shanela kamoska, tak neco bylo, otazka je, jestli jeste je…ted jsem videla jenom za tech 8 a pul bez kitu. Ale zkus treba MMB.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18651
19.1.09 21:05
asha píše:
Ja jsem teda zvedava, jestli se Mates s Tynou nebudou rvat o misto nahore…no jak je znam, tak budou :lol: To bude show…kdo prohraje, pojede nad prednim koleckem :lol:

No tak nad přepravou našich miláčků jsem dneska taky dost uvažovala. Mi teda máme norm. 4kolku a v pohodě je uveze oba, takže jsme tandem nepořizovali a teď mi přijde hloupý pořizovat si ho pomalu k tříletýmu dítěti. No je fakt, že Tomík je trošku lenoška a Honzíček zase ukňouránek, takže nevím jak to budem řešit, ale napadá mě, že možná k tomu našemu co máme, pořídím ještě skejt a budu je na něm vozit všechny tři.

http://img2.rajce.idnes.cz/…HPIM3323.JPG

Taqk jsme vozili kluky na začátku a teď se tam vejdou ještě taky. Záda jsou narovno, Tom sedí úplně v zadu s nataženýma nohama a Honzík úplně ve předu. Mám přehozenou rukojeť, takže Toma „jistím“, aby nepřvážil kočár a mohla se o ty řidítka sklopit bouda. No a když tam nemám tašku, tak je tam myslím dost místa, na pohodlné stání na skejtu. Ale už je to teda veterán, tak možná se poohlídnem po něčem hoodně podobném, ale v bezvadném stavu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
19.1.09 21:06

Na mmb jedna pani prodava i s nejakou dirou za 9990 coz se mi zda docela odst, to uz koupim za 11400 novy se vsim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
19.1.09 21:13

Katko jeste pohledej, vsak mas cas :wink:

lacenko, ja kupovala tandem k triletakovi, protoze jezdime dost na cesty a to ani 3 ani 4 letak proste nezvladne… Ale zalezi na zivotnim stylu. No a taky proto, ze fakt zdrhal. Nas tatka o tom nechtel ani slyset, tak jsem ho nechala Matyse hlidat v jednom obr hrackarstvi. Za pul hodky byl na infarkt a ja mela povoleni :lol: Musim sem hodit jeste fotku z podzimu, byli jsme ve Florencii a oba v kocaru vytuhli, to byla teda podivana :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
19.1.09 21:23

Jeste dotaz, myslite ze se vejde do kufru superbu???? JAnecko tam napasujeme, kdyz sundame kolecka, jak je to s philem???
TAky potrebuji aby tam jeste byl prostor na tasku pro 5 lidi na 4 dny, pliny a tak :_D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
19.1.09 21:25
ka-tka píše:
Asho a myslis ze je to uveze???Lesino neva......

Uveze :D Ozkoušeno ;)

L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
19.1.09 21:27

http://rodina.cz/…arxxxxxx.jpg /> Mates 4 a tricvrte a Tyna 1 a trictvrte :lol: Byli chudaci uplne vyrizeny…

Katko, to nevim, ale podle mne to bude zhruba stejny jako Jane, koukni na rozmery slozenyho. Ten kit je tam priplaclej, kdyz je nahore, nebo se sunda. My mame kombika.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
19.1.09 21:27
ka-tka píše:
Jeste dotaz, myslite ze se vejde do kufru superbu???? JAnecko tam napasujeme, kdyz sundame kolecka, jak je to s philem???
TAky potrebuji aby tam jeste byl prostor na tasku pro 5 lidi na 4 dny, pliny a tak :_D

Phil se složí naplacat, je skladnější než Jane - ale je fakt, že my měli Jane tandem…

L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
19.1.09 21:36

Lesi nemas fotku na P&T se vsema holkama? Ja uz to jednou nekde videla, vypada to dost dobre :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
19.1.09 23:52

Absolutně nechápu. Mám jedno dítě a jsem úplně vyřízená… jak to děláte, že žijete.

• Citovat
  • Upravit
9867
20.1.09 00:02
Anonymni píše:
Absolutně nechápu. Mám jedno dítě a jsem úplně vyřízená… jak to děláte, že žijete.

Jedno je nejhorší, to je největší záhul. Dvě jsou v pohodě a tři jsou jen o krapítek horší :) Počítám, že od čtyř se to už nemění :)

L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky