Čekáme třetí dítě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
18651
7.8.09 13:23

Jéé Báro mi se vlastně srazili tady že? :wink: :lol:
Nemáš pravdu čekám čtvrté dítě, třetí je a bude chlapeček, pořád na něho musím myslet, ale včera nám genetička opět na příkladu ze života zdůrazňovala, že naše rozhodnutí bylo správné a vhodné! Je mu teď jistě líp, odešel za dědečkem a ségrou…

Asho - Beny je nádhernej, ale je to fakt žížalka, když si vezmeš že tolik měla Barunka od Bobule, když se narodila :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
7.8.09 13:28

Baro, to je vazacka a na tom salicka, upletena z vlny. Asi nejprodysnejsi system, co znam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
7.8.09 13:30

Hmm..tak to ja bych mela byt v diskuzi CEKAME SESTE DITE,az budu tehule.....

ASHO,dekuju :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18651
7.8.09 15:10

hmm do ŽPP chodí maminka co čeká své 10dítě… a doma nemá ani jedno!…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
8.8.09 09:06
lacenka píše:
hmm do ŽPP chodí maminka co čeká své 10dítě… a doma nemá ani jedno!…

No to je sila…
Ja ted mela v prukazce 6/3.

Dneska jedu na dovcu sama s detma…myslete na mne :D Bude tam hodne deti, tak snad o tech svych nebudu tyden vedet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5964
23.8.09 20:46

Lacenko - já Ti tak moc držím pěstičky.

Nemám takovou zkušenost co vy tady, ale musí to být smutné a bolestivé

Barča roste jako z vody. Minulý týden měla už 63 cm a 6060g. Dala bych fotečku, ale neumím to holky zmenšit a zase bych to tu akorát vytapetovala.

Asho - Beník je ale šikulka. Taky jsem koukala na plínu. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
23.8.09 20:47

Ahojky,KLIDNE VYTAPETUJ…:-))

A boxerek od lacenky BUDE ok,to mi VER :! 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18651
23.8.09 22:04

Boxerek od lacenky je tu..

Sedí si tam jak hříbeček, nahoře je hlavička jsou vidět i očička, před obličejem má ruce, jako správný boxer, pak bříško (nejsledovanější část těla v tomto těhu) a nožičky na turka..

Dík za podporu a taky mi tapetka nevadí, sem s ní…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
23.8.09 22:13
lacenka píše:
Boxerek od lacenky je tu..

Sedí si tam jak hříbeček, nahoře je hlavička jsou vidět i očička, před obličejem má ruce, jako správný boxer, pak bříško (nejsledovanější část těla v tomto těhu) a nožičky na turka..

Dík za podporu a taky mi tapetka nevadí, sem s ní…

Jejda, boxerek je fešák!!! Nebo fešanda ;)

L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18651
24.8.09 09:07
Lesina píše:

L.

Děkuji Lesi, ale znáš to, „kdo má továrnu na klobouky, těžko může vyrábět čepice“ :wink: Fešanda to bude jen stěží, nu což hlavně aby byl Boxík v pořádku a my se toho března dočkali ve zdravý…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
24.8.09 09:28
lacenka píše:
Lesina píše:

L.
Děkuji Lesi, ale znáš to, „kdo má továrnu na klobouky, těžko může vyrábět čepice“ :wink: Fešanda to bude jen stěží, nu což hlavně aby byl Boxík v pořádku a my se toho března dočkali ve zdravý…

No, já to znám s pecí na cihly a s tvárnicí :D Ale co víš, třeba se napočtvrté ucho utrhne ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
24.8.09 21:42

Ahoooj holky!
Tak jsme vydovolenkovany, dovcu s detma jsem prezila a uzila, nevedela jsem moc ani o Tyne, takze jsem mela pohodu. Az na noce, protoze Benik furt prdlakuje a samotnymu mu to porad moc nejde a rve. Posledni tyden byl luxus, kazdej vecer jsme vyrazili jen s prtetem, decka nechali babicce a vraceli se, az kdyz uz spaly :)
Zato dneska si to vybiraji vsichni, mne boli hlava, furt peru, varim, uklizim, vyprdlankovavam prte, kojim, prebaluju, litam s nocnikem za prostredni a snazim se neroztrhnout nejstarsiho. Navrat do vsedni reality je krutej.

Bobul, teda Barca je kousek, takova byla Tyna taky…teda ne vahou, ale proste kus zensky :D Ben ma dneska plne oblecenej a oplinovanej vcetne dudliku 5 kilo…dylku nevim, ale 60cm mel v necelych 8tydnech, no a faldy nikde, za dva tydny ma o dobrych 600g vic, takze to porad vrazi do dylky. A tapetuj!!!!!!! Taky sem pak neco vrazim.

Lacenko, to jsem teda zvedava, jestli to bude dalsi chlapak!

Lesi, takze bude 4.????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
24.8.09 23:59
asha píše:Lesi, takze bude 4.????

Zatím ne :) V mojí rodině se děti rodí pozdě, čtyřicet žádný věk, takže si říkám, že mám ještě čas. A zcela upřímně, se čtyřma dětma se nevejdem do auta a na nové teď není. A já chci do práce, aspoň na chvíli.

Takže spíš debatujeme druhého čokla :) Toho do auta ještě narvem :D:D:D:D Akorát nechceme už psího kluka (jsou to proti čubičkám čuňata) a psí slečnu k našemu donchuanovi - to si neumím představit…

L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
25.8.09 00:32
Lesina píše:
asha píše:Lesi, takze bude 4.????

Zatím ne :) V mojí rodině se děti rodí pozdě, čtyřicet žádný věk, takže si říkám, že mám ještě čas. A zcela upřímně, se čtyřma dětma se nevejdem do auta a na nové teď není. A já chci do práce, aspoň na chvíli.

Takže spíš debatujeme druhého čokla :) Toho do auta ještě narvem :D:D:D:D Akorát nechceme už psího kluka (jsou to proti čubičkám čuňata) a psí slečnu k našemu donchuanovi - to si neumím představit…

L.

No nase Kacena to teda spolehlive vyvraci, to je cune k pohledani, zatimco Bramburek byl celkem cistotnej. Ani nevim, ze mate psiho kluka?!
U nas to bude stejny, protoze 4. nebude, takze az mne to zacne chytat, budu shanet stene. Momentalne jsme bez psa, Kaca je na dozivotnich prazdinach u mamy, uz nam ji nechce vratit, nejak jim to spolu svedci :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
25.8.09 08:52

Když Kačka zemřela, pořídili jsme si pejska co nejmíň podobného. Takže máme kluka JRT, je to trochu rapl, ale zaplaťbůh dospívá, tak se začíná zklidňovat. Na své plemeno je trochu ustrašený (to nám říkala už chovatelka, že je posera - a opravdu je), i z toho vyrůstá :)

L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky