Čekání na bříško

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16908
16.10.10 17:55

janusko! :mavam: já jsem si říkala jak dlouho jsi se neukázala!vím,že naposledy jsi říkala že jdeš ve středu do poradny ale výsledek nevím :nevim: doufám,že vám řekli něco pozitivního :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16908
16.10.10 17:59

Kamilko :mavam: to jsem ráda že ses tu taky objevila :wink: víš ono to s tím tvým cyklem asi nebude nic moc..možná by jsi měla jít na vyšetření do CAru..když nic jinýho aspoň Vám řeknou že je vše ok..ale může to být cokoliv..nechci tě strašit ale třeba je v cestě miminku překážka ve vejcovodu nebo v děloze která tam předtím nebyla,a to Vám brání…určitě vydrž..hlídej si hlavně ovulku,ta je nejpodstatnější :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5514
16.10.10 18:37
Hejhulka25 píše:
janusko! :mavam: já jsem si říkala jak dlouho jsi se neukázala!vím,že naposledy jsi říkala že jdeš ve středu do poradny ale výsledek nevím :nevim: doufám,že vám řekli něco pozitivního :-D

Hejhulko, jo jo byli jsme v caru a teď čekám jak ta snaha dopadla a pokud by se to zadařilo, tak Vám dám vědět, nějak to nechci zakřiknout.
A jak se máš a co dětičky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16908
16.10.10 18:56

janusko:takže už podstupuješ stimul?a za jak dlouho budeš vědět výsledek?držím palečky,určitě to dopadne dobře :palec:
já ode dneška beru kys.listovou+ten mamavit jak jsem brala a ještě tři měsíce budu a pak se na to taky vrhneme a doufám že do léta už budu oficiálně těhulka s dobrým koncem :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
87
16.10.10 19:46

Holky to je dobře, že jsme se tu sešly :huban:

Hejhulko, uvidíme, uvidíme, uvidíme.. v týdnu ještě zkusím testnout a pak si volám k doktorce, co se jako děje. A asi nebudu na nic čekat, když mne někam pošle. Je lepší to vědět včas, kde je problém a řešit to dřív než mi bude 30. Pak už bych na to mohla být stará, než se mimi povede.A to nechci,že :mrgreen:

JANUSKO, budu držet palečky, aby u tebe probíhalo vše jak má a budu se tešit na pozitivní zprávičky :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16908
16.10.10 19:48

Kami :mrgreen: testni už nebo mě z tebe klepne :zed: :mrgreen: a máš aspoň příznaky na ms?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kraskav
16.10.10 20:47

...

Jani, jezis to by bylo uzasne kdybyste cekali.Myslis,ze by vamto napodruhy neslo prirozene?

• Citovat
  • Upravit
16908
16.10.10 20:53

kraskav-zdravím :mrgreen: už jsem to zapomněla,jak jsi na tom vlastně ty se snažením? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16908
16.10.10 20:54

Holky já mizím,manža jde hrát Fifu 2010,no jo mužský sny ale nedopřejme jim to,že :roll: :mrgreen: lepší než :pocitac: to radší fotbal :lol:
uvidíme se ráno holky ne že tady zvlčíte :lol: pá a dobrou :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
16.10.10 20:59

ja jsem na tom nijak Hejhulko, pritel druhe nechce.Znas to, ja dlouho rikala,ze nechci a on ze uvidime casem,ted bych ho uz i chtela,ale zase on nechce,ze neni misto na druhe a ze maruska jeste nechodi a ze neni samostatna az tak az ji bude tak 3roky.Ja s nim souhlasim,ale nechci cekat zbytecne dlouho.Na marusku jsem celkove cekala 6let a s pritelem pres rok snazeni.Uz uz jsem chtela na IVF,ale pak clostik zabral.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5514
16.10.10 21:12

kraskav vítám tě tu, jo jo snažíme se o mimi a snad to vyjde. Neboj on také poleví a budete se snažit aby Maruška měla sourozenečka :lol: . No jdu odpočívat, ale zítra se tu uvidíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16908
17.10.10 08:21

Dobré ránko holky :mavam:
kraskav-s přemlouváním to znám,manža nechtěl ani třetí a co teprve čtvrtý :zed: :lol: ale já to celkem dobře umím,slovo dalo slovo a během půl roku jsem ho zpracovala :palec: teda nenápadně..nejdřív jsem nastínila že budu brát vitamíny a pak tři měsíce před snažením kyselinu listovou…no a co myslíš..doma už mám nejenom vitamíny ale od včerejška i tu listovku a reakce?žádná :pankac: :lol: :lol:
ale sama za sebe tí radím,jedináčka neeeeeee :pocitac: :mrgreen:

Janusko a kdy se dozvíte výsledek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5514
17.10.10 10:57

Ahojky holky,

hejhulko výsledek se dozvíme za 14dní a také papám vitamínky mamavit a kyselku listovou a ještě papám prednison, co mi dali, tak jsem zvědavá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16908
17.10.10 11:10

Janusko,takže tys už byla na oplodnění? 8-o tak to držím palečky,určitě to vyjde :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5514
17.10.10 11:14

Hejhulko byla a uvidím, jak to dopadlo. A co ty jak se máš a co dětičky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí