Čekání na bříško

Napsat příspěvek
Velikost písma:
87
20.10.10 19:08

holky, toto nabízím na výzdobu .. koukněte

https://www.emimino.cz/…ozdoby-5131/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2669
20.10.10 19:52

Janusko děkuji za přivítání :-) určitě se u vás budu objevovat.
Ráda si čtu příspěvky vás maminek, je to takové povzbuzující a o to víc se těším na to naše první, snad se brzy povede!
Hejhulko (zázrak nejsem já, ale spíš na něj čekám :wink: ) já to spíš myslela tak, že holčiny se spontálním potratem většinou na revizi nemusí, takže sliznici mají celou a vyloučí plod samovolně - po potratu se říká, že je jako pohnojeno, takže ty mají hned zaděláno na novou naději. My, co jsme prošli revizí dělohy, kdy nám celou sliznici seškrábli pryč, ať už po zamlklém těhu nebo kvůli něčemu jinému, máme rekonvalescenci trochu delší. Ale je to všechno individuální..já už jsem psychicky i fyzicky ok, ale nějak nemůžu překonate ten strach…
Holky vy už všechny zkoušítě mimi hned, nebo taky někdo bude ještě chvilku čekat třeba měsíc nebo dva?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
20.10.10 20:47

Ahojky,

Tak Maruska chodi doma jako koza,ale vubec ji to nevadi naopak.
Jinak se musim pochlubit,ze nase Maruska dneska udelala minimalne 10 samostatnych krucku od Tv k posteli a zpet a sla jak frajerka a drzela v ruce flasku s pitim,tak jsme ji s tatkou zatleskali a ona z toho sama mela takovou radost,ze zahodila lahev a zatleskala taky.
Byla proste uplne uzasna k sezrani a az ted si myslim,ze je totalne na me zavislacek.Ted jsem se vratila ze zumby a tatka rikal,ze celou dobu opakovala mama mama mami mami a cekala v kuchyni, kdy cvaknou dvere a byla tak stastna,ze me vidi,ty jeji rozzarene ocicka miluju.
To ja jen tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7413
20.10.10 21:11

ahoj holky, zdravím než se půjdu koupat,
MIRACLE-vítám tě :mavam: -Z/ mám taky za sebou,ale ještě před prvním mimčem. A já ten strach zvládla dobře, i když… :wink: To si prostě nesmíš připouštět,musíš se z toho radovat :wink:

KRAS-no vidíš ji frajerku Marušku,neuroložka je tydýt a teda pěkně tě nervuje :pocitac:

Davča sám semnou moc chodti nechce,ale strašně ho baví dělat ty krůčky mezi mnou a Zdendou. Moc mu to nejde, přepadává dopředu, nemá stabilitu, udělá max.2,ale i tak je to úspěch.Jo a chodí bez botiček, s botičkama sám bez opory nee :nevim: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5514
20.10.10 21:42

Kraskav teda Maruška je šikulka, uvidíš ona to vypiluje a pak to všem neuroložkám nandá.

Arwy no to je také úspěch a uvidíš jak ho to bude bavit, tak se rozběhne. Je to broučínek.

Miracle my se už snažíme a tak se uvidí tento měsíc jestli to vyjde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7413
20.10.10 21:53

JANI-mě dnes Zdenda řakl:A stejně už jsi těhotná, ani o tom nevíš :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ,páč bysme měli termín zhruba na den stejný jak u Davči :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5514
20.10.10 21:58

Arw no tak to máš hodného manžu a je krásný když ti to tak pěkně předpověděl. No tak to uvidíme a držím palečky a budeš zkoušet testovat a nebo to necháš osudu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7413
20.10.10 22:09

JANI-zatím nechám,navíc mám příští týden přeplněný a přímo nabitý.Bude u nás i tchýně a pak my u ní,takže ani na testování nebudou podmínky.A jestli to příští týden nedostanu,je to jasný! :wink: pak bych jen testla,jestli fakt jo,než se obj.k dr.Ale na první pokus nevěřím, i když bylo by to krásné :mrgreen:

Jdu spát,dobrou :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
21.10.10 09:27

Ahoj vsem

Arwi - to by byla parada,kdyby manzel mel pravdu,ze?drzim palecky,aby se to vyzne podarilo,jak chcete.Mas pravdu neurolozka je blba,zakaze neco co zakazat ani nejde a budu se ridit tim co mi rekla ortopedka,chodi jako s kozima nohama,ale ji to nevadi,ale hlavne muze delat pokroky kocicka.

Jani - tobe taky preju,abyste byly v ocekavani.Ja si jeste pockam,zatim nepotrebujeme druheho vzteklise.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5514
21.10.10 10:53

Krásné mrazívé dopoledne,

tak my jsme s Terkou na krmily ptáčky, teda spíše jsme jim nasypaly do budky papáníčko a pozorujeme jestli nějaký přiletí. Jinak si pečeme kuřátko a po spaní půjdeme nachvilku ven.

Kraskav bylo by to pěkné, ale uvidíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
87
21.10.10 14:05

Ty jo holky, to vypadá s těma těhulkama dooost zajímavě. Držim všechny palečky, aby JO!!!

Byla jsem na skok u kamarádky a taky mi říkala, že má zpoždění. Tak jsem zvědavá jak tí testík vyjde.

No a já jsem dnes v poho.. fakt je to se mnou jak nahoupačce až se za to stydím, jak blbnu..

Naskytla se šance na brigádu v hračkách, 2-3 dny v týdnu na 3 hodinky. Prijímat zboží. Peníze sice nic moc, ale už pro ten pocit, že něco budu dělat by to bylo fajn.. tak budu čekat, jeslti mi zavolají, že jako JO :mrgreen:
U nás na jihu je zima, fouká vítr, takže jsem ráda, že nikam nemusíme.Jsem fakt lemroň,no. Jen si prdět v teple a nikam nechodit. Ale zase tvořim tp paličkování, takže se nenudim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
21.10.10 14:29

Cau holky, nechci se prilis vracet ke ztracene Anicce,pac samy ucite trpite v duchu s rodici,pac samy jsme se staly rodici,ale te jsem koukala na novinky a maji podezreleho v pripadu Anicky a ten sdelil,ze se anicka vratila do Troji,Policiste privezly krumpace a lopaty a vsechno rucni naradi.Zacinam nabyvat dojmu,ze se nase domnenka vyplnila a malou najdou „mrtvou“,protoze proc jinak tolik krumpacu a lopat a zebriku?Nemam z toho vubec zadny dobry pocit.Modleme se za Anicku

Arwi -co ti vasi sousedi,uz se to nejak rozresilo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16908
21.10.10 16:31

kami-zdravím :mavam: no vidíš,konečně budeš taky makat :mrgreen: musí to být doma na budku,když víš že potřebujete peníze..pamatuju si já než jsem čekala Kájinku tak jsem taky byla doma,odešla jsem z Globusu jako pokladní,no a moc jsem si nepolepšila a zhruba půl roku jsem přecházela z práce do práce a nic moc :-? no a pak jsem otěhotněla a dostávala PPM ale jenom 1600,–kč,fakt úžasný :-? takže pro mě byla MD vysvobozením :dance:
já doufám že nejsem adeptka na těhu :zed: dost bych se bála aby to vyšlo..tulili jsme se sice myslím na ovu,ale druhý den na to-tedy včera zemřel manželovi tatínek,takže nálada nic moc :cry: zařizujeme pohřeb apod…jestli budu teď těhotná tak fakt uvěřím tomu co se říká-že jeden život odchází a druhý přichází…
od ovu mě furt píchá v podbřišku,nejvíce na levo,včera to bylo úplně děsný,každý pohyb bolel :pocitac: dneska už je to lepší,ale pořád to cítím..no uvidíme,spíš aby to nebylo mimoděl :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
87
21.10.10 21:54

Hejhulko, upřímnou soustrast. Zládněte to co možná nejvíc v klidu. My to měli v rodině před měsícem. . mamky sestřenka. Takže chápu, jak vám asi je :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5514
21.10.10 22:35

Hejhulko ode mě také vám oběma upřímnousoustrast. Moc na vás myslím a my jsme tu pro tebe, tak si za námi přijď popovídat. Jo jo to se říkává, že jeden odchází a nový přichází.

No aby to tu nebylo jen smutné, tak jsme byli pouštět draka a taťka Terce pověsil ptačí budku a teď chodí k okýnku a volá na ptáčky :Pipi ham: je to kouzelné to pozorovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí