Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
no bříško přestalo v pondělí, takže se docela bojím že se nepovedlo, ale snažím se být pozitivní a už si i počítám kdy bych rodila a tak ![]()
ještě 6 dní to vůbec neutíká, minulé dvě jsem tak neprožívala… a je zvláštní že jsem si připadala jako těhotná teď ani ne, ale zase chvílemi si říkám že možná ![]()
ach jo
tak určitě to také tentokrát tolik prožíváš proto, že víš že je to poslední pokus, to určitě dělá v tomhle směru své. Já Ti strašně držím palce, možná právě to, že se tentokrát jako těhu necítíš, je znamení dobrého výsledku ![]()
taky mě to už napadlo, že to že se cítím jinak než při těch dvou, ale bojím se moc doufat, jak jsi řekla o to víc to pak bolí…
já věřím, že tam budeš mít //..
jinak bere manžel nějaké vitamíny? přítel bral E a nějaký komplex a za půl roku z průměrného spíš horšího spermia měl vynikající a teď pokaždý při každém IUI jen slyším, tak spermio vynikající tak se snad zadaří. ![]()
bere selzink plus, už několik měsíců, po něm je zlepšení určitě vidět, jinak dodržuje režimová opatření, ale ta hybnost mě dnes opravdu hodně zklamala.
hele cibi snažili jste se doma ještě v den IUI sami nebo až další den? ted by to aspon dva dny chtělo, co?
až den po.
a jestli má horší spermio tak počkej den po, aby spermijky byli schopnější
jinak přiště může mít spermio lepší ne? z toho si nic nedělej, většinou když si myslíme, že něco nevyjde tak buch a je to tady ![]()
jééé cibinko kéž by jsi měla pravdu za nás za obě:-) hele to by byla paráda, to by jsme byly těhotný jen týden od sebe
holky které otěhotněy už sem za náma nechodí, viď ![]()
jj všimla jsem si tak si musíme vystačit samy, on se někdo přidá ![]()
to by bylo moc hezký povídat si jak nám je zle jak roste bříško jee to moc hezká představa ![]()
no počkej to doufám že zle nám nebude
já k smrti nenávidím zvracení, navíc se vždycky dusím a jde mi to i ušima, takže zvracet v žádném případě nemůžu
Ale jinak by to bylo supeer
tak Ty už to máš za pár, to já mám ještě všechno před sebou
ahoj holky mohla bych se k Vám přidat? Začátkem února jsme měli první IUI ale neúspěšnou ![]()
Ahojky holky všechny vás zdravím.Dlouho jsem se neozvala,ale vstřebávala jsem neúspěšný pokus a ted jsem po dalším a to 6den,tak vyčkávám.Tentokrát jsem měla stimulaci víc než dobrou v každém po dvou folících a kolem 20 a 21 prý by to mohlo být i vícečetné těhotenství,tak čekám jestli aspon jeden z nich se povede.Brala bych cokoli jen,když se povede.Ještě jsme to podpořili jak v sobotu večer tak ještě v neděli večer.Tlaky mám spíše až večer když jsem unavená po maratonu v práci.Večer pak umřu za vlast úderem půl deváté bych usla jak jsem hotová.Jsem pořád unavená.
luksi píše:
ahoj holky mohla bych se k Vám přidat? Začátkem února jsme měli první IUI ale neúspěšnou
ahoj, jasně vítáme Tě
Neztrácej naději, taky mám za sebou už jednu neúspěšnou koncem ledna, a dnes jsem první den po druhé IUI. Tak mám před sebou ještě všechno to čekání. Však se dočkáme všechny ![]()
angelaZ7 píše:
Ahojky holky všechny vás zdravím.Dlouho jsem se neozvala,ale vstřebávala jsem neúspěšný pokus a ted jsem po dalším a to 6den,tak vyčkávám.Tentokrát jsem měla stimulaci víc než dobrou v každém po dvou folících a kolem 20 a 21 prý by to mohlo být i vícečetné těhotenství,tak čekám jestli aspon jeden z nich se povede.Brala bych cokoli jen,když se povede.Ještě jsme to podpořili jak v sobotu večer tak ještě v neděli večer.Tlaky mám spíše až večer když jsem unavená po maratonu v práci.Večer pak umřu za vlast úderem půl deváté bych usla jak jsem hotová.Jsem pořád unavená.
Ahoj
musím říct, že jsem po prvním nezdařeném pokusu byla taky zklamaná, věřila jsem že zrovna já budu ta, které to vyjde na poprvé jako holkám tady…ale nedá se nic dělat, o to větší pak budeme mít radost:-) Myslím že Ty máš velikááánskou šanci na úspěch,sa tolika folikuly, to je velká pravděpodobnost úspěchu. Já měla dva a největší měl dva dny před IUI 18mm tak taky doufám že se aspoň jeden z nich úspěšně zavrtá. Už jsi téměř v polovině čekání, to je asuper, já mám ještě všechno před sebou, jsem dnes první den po
[
ahoj holky, jak jsem četla tak angelaZ7 je na tom úplně super, doufám, že ti to vyjde, já jsem na tom úplně stejně jak loka, měla jsem jen dva a to jeden měl 22 a druhý 16 no jak už jsem psala tak čekám na neděli kdy si udělám testík i když mě včera dost bolelo břicho jak bych měla dostat MS takže jsem byla zase sklamaná, že to asi zase nevyjde, jak píšete, že si utvrzujete svoje stavy
ještě doma třeba i v den po IUI nebo na druhý den, Vám nedávaji po zákroku klobouček, který vytáhnete po 5 hodinách? já po vytažení jsem celá bolavá a od té chvíle zavádím ultragesteron, jak to máte vy? nemáte někdo takové zkušenosti jak já? těď po IUI jsem musela na pohotovost, protože se mi utrhla šňůrka z kloboučku a nešel ven, to byla pěkná boles při vytahování ![]()
ahojky holky ja byla na IUI 11 unora mela jsem na leve strane folikul 15 mm tak zakrok byl super a pak to cekani dneska rano jsem udelala test ale nic tam neni vajecniky me sice bolej ale ma prijit ms takze prvni pokus nic tak pujdem na druhy ![]()