Čekání na výsledky po IUI

Napsat příspěvek
Velikost písma:
92
24.2.11 10:39
loka píše:
luksi píše:
ahoj holky mohla bych se k Vám přidat? Začátkem února jsme měli první IUI ale neúspěšnou :cry:
ahoj, jasně vítáme Tě :-) Neztrácej naději, taky mám za sebou už jednu neúspěšnou koncem ledna, a dnes jsem první den po druhé IUI. Tak mám před sebou ještě všechno to čekání. Však se dočkáme všechny :kytka:

Ahojky,
takto Ti budu držet palce aby se na testu objevili //. :-D No u nás je problém u mě beru prednison 5mg každý den a minule jsem si píchala před IUI menopur :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17657
24.2.11 11:12

zdravím všechny :mavam:

já čekám po třetím IUI, takže naděje žije pořád pro nás všechny :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
92
24.2.11 11:26
cibi píše:
zdravím všechny :mavam:já čekám po třetím IUI, takže naděje žije pořád pro nás všechny :palec:

tak to budu držet pal :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17657
24.2.11 12:21

já zase držím vám, jen mě prosím přežijte až tam bude jen jedna a budu mít depku :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18551
24.2.11 13:00
andtom píše:
ahoj holky, jak jsem četla tak angelaZ7 je na tom úplně super, doufám, že ti to vyjde, já jsem na tom úplně stejně jak loka, měla jsem jen dva a to jeden měl 22 a druhý 16 no jak už jsem psala tak čekám na neděli kdy si udělám testík i když mě včera dost bolelo břicho jak bych měla dostat MS takže jsem byla zase sklamaná, že to asi zase nevyjde, jak píšete, že si utvrzujete svoje stavy :-) ještě doma třeba i v den po IUI nebo na druhý den, Vám nedávaji po zákroku klobouček, který vytáhnete po 5 hodinách? já po vytažení jsem celá bolavá a od té chvíle zavádím ultragesteron, jak to máte vy? nemáte někdo takové zkušenosti jak já? těď po IUI jsem musela na pohotovost, protože se mi utrhla šňůrka z kloboučku a nešel ven, to byla pěkná boles při vytahování :-D

Tak to s tím kloboučkem slyším poprvé :-) jinak já beru hned od výkonu na deset dní duphaston 2×1tabletu, v podstatě totéž jako utrogestan. Minule jsem měla ms už poslední den braní, teda jen špinění, tak uvidíme. A kolikátý jsi den po zákroku? ele to jsi měla taky super folikuly, to ten můj mrňousek :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18551
24.2.11 13:02
luksi píše:
loka píše:
luksi píše:
ahoj holky mohla bych se k Vám přidat? Začátkem února jsme měli první IUI ale neúspěšnou :cry:
ahoj, jasně vítáme Tě :-) Neztrácej naději, taky mám za sebou už jednu neúspěšnou koncem ledna, a dnes jsem první den po druhé IUI. Tak mám před sebou ještě všechno to čekání. Však se dočkáme všechny :kytka:
Ahojky,
takto Ti budu držet palce aby se na testu objevili //. :-D No u nás je problém u mě beru prednison 5mg každý den a minule jsem si píchala před IUI menopur :-D

děkuju:-) já minule taky stimulovala menopurem a pak pregnyl. Kolik sis píchala ampulí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18551
24.2.11 13:03
cibi píše:
já zase držím vám, jen mě prosím přežijte až tam bude jen jedna a budu mít depku :wink:

neboj, od toh jsme tady abychom se vzájemně podporovaly v dobrém i zlém, ne :palec: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17657
24.2.11 13:23

já dostala duphaston až teď při tom třetí IUI.

andtom do jakého chodíš CARu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1145
24.2.11 15:08

cibi já chodím do Ostravy - Polanky do Fertimedu, loko já jsem byla na IUI 14.02. a na druhý jsem byla za dva dny tj. 16.2. tak moc nevím od kterého dne to mám počítat, ale ultragest… užívám 3× denně a ten spotřebuji do soboty tak v neděli vyzkouším udělat testík, pokud mi ms přijde tak uz jsem dostala clostalbelgit a čekájí mě poslední hrazené 2 IUI, pak už asi IVF, co se týká toho kloboučku, tak ten mi dali vždy po IUI, aby byla větší pravděpodobnost přijetí (aby nechytly špatný směr :lol: ) nevím jak to dělaj jinde, ale myslím, že v polance to je běžné, ale zase po zákroku ležím na křesle asi jen 2 min. a někdo psal že jinde 20 min. a to tam ne a jak to bylo u tebe?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17657
24.2.11 15:28

jo tak všude je to jinak :-)
chodím v Plzni a tam bez kloboučku jen jedno IUI za cyklus a ležím 15-30 minut po zákroku.

a jak vidíš duphaston mi dali poprvý předtím jsem se ptala, prý ho nepotřebuji, teď mi ho mudra předepsala.

ono nám to vyjde a je fuk jestli s kloboučkem nebo bez něj :dance:

v neděli i kdyby jsi počítala po tom prvním budeš teprve 13 dní

píchala jsi si pregnyl nebo tak něco na ovulku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18551
24.2.11 18:57

já mámm taky jen jednu IUI v cyklu, s tím že se pak máme zasnažit doma sami. Bez kloboučku, a leháro 15-30 minut

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1145
24.2.11 19:30

No vsude to delaj jinak, me pichnou pregnyl v capu pul hodky pred zakrokem, 14 den budu mit v nedeli,holky tady na diskuzi psali,ze testik muzes delat uz v 11 DC ze uz se to muze o projevit tak nevim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
angelaZ7
24.2.11 20:05

Moc děkuju za podporu,kterou potřebujeme všechny.I já se snažím přemýšlet hodně pozitivně,tak uvidíme.Pokud to totiž nevyjde čeká mě objednání do Plzně na vyšetření alergie na partnera a pak podle výsledku IVF.Jen jsem se chtěla optat jestli máte po zákroku tak 5-6 den lehký čirý výtok?Uvolní se mi tak 2-3 za den.To se vždycky leknu jestli jsem nezačala krvácet.Nastydlá nejsem,ale i po prvním IUI jsem to měla a jestli to tedy není po tom Dufastonu.Samo to odeznělo při tom prvním.Pak jsem se chtěla zeptat jestli můžu těch co měli to obrovské štěstí a povedlo se jim to,kdy vám začaly ty příznaky jako prsa a slabost atd.?Čeho se má člověk chytit,když to nezná a co se sama nekdě nedopídím tak nevím.Děkuju za info

• Citovat
  • Upravit
18551
24.2.11 20:16
angelaZ7 píše:
Moc děkuju za podporu,kterou potřebujeme všechny.I já se snažím přemýšlet hodně pozitivně,tak uvidíme.Pokud to totiž nevyjde čeká mě objednání do Plzně na vyšetření alergie na partnera a pak podle výsledku IVF.Jen jsem se chtěla optat jestli máte po zákroku tak 5-6 den lehký čirý výtok?Uvolní se mi tak 2-3 za den.To se vždycky leknu jestli jsem nezačala krvácet.Nastydlá nejsem,ale i po prvním IUI jsem to měla a jestli to tedy není po tom Dufastonu.Samo to odeznělo při tom prvním.Pak jsem se chtěla zeptat jestli můžu těch co měli to obrovské štěstí a povedlo se jim to,kdy vám začaly ty příznaky jako prsa a slabost atd.?Čeho se má člověk chytit,když to nezná a co se sama nekdě nedopídím tak nevím.Děkuju za info

Ten výtok mám vždycky ten den, kdy mi dělají IUI ale jen pár hodin a mírný. Jinak co tady takhle holky psaly, tak popisovaly příznaky až tak kolem osmého až desátého dne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
92
25.2.11 06:23
loka píše:
luksi píše:
loka píše:
luksi píše:
Ahojky,
takto Ti budu držet palce aby se na testu objevili //. :-D No u nás je problém u mě beru prednison 5mg každý den a minule jsem si píchala před IUI menopur :-D
děkuju:-) já minule taky stimulovala menopurem a pak pregnyl. Kolik sis píchala ampulí?

tak já jsem si píchala jednu ampuli menopuru každý den a píchala jsem si je celkem 12 dní a pak jsem si píchla ovitrel před IUI :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí