Čekání na výsledky po IUI

Napsat příspěvek
Velikost písma:
992
28.5.12 07:08

Ahoj Zdend, my taky se chystáme na víkend zase ale na chalupu domalovávat :-))) Jinak budu mít narozky, tak taky něco ugrilujeme a hlavně, budeme testit :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
28.5.12 07:55

ripi neboj jako darecek k narozkam dostanes //.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
404
28.5.12 08:59

Ahoj holky,tak včera jsme byli na kontrole ;) z 18icsi se chytlo 17,doktor říkal,že jsou super kvality a že jich mám hodně,tak hned včera jich 6zamrazily.. :pankac: Ale ta špatná zpráva je,že mi pořád hrozí hyperstimulace.LILIA nezávidím ti to,já nemůžu pořád ani chodit je to hnus jak to bolí :,( ..Dr. říkal,že mám hrozně zvětšeny vaječníky díky tomu,že tam toho bylo tolik.Ž e z 1cm vaječníku jsem měla 10cm,proto to tak tlačí a bolí :zed: Jsem plná vody..Tak nám dal dr. dvě možnosti,buď všechno zamrazíme dokud nebudu fit,protože ta hyperstimulka tam opravdu hrozí dost :( a nebo to risknu a dá mi tam embrijko s tím že pokud to budu mít,tak strávím týden až dva v nemocnici na kapačkácha a budou mi tahat vodu z břicha. :pocitac: Říkal,že embrijku to nijak neublíží,že se nemusím bát,jen mě to potrápí a budu v chvíly v bolestech :think: Takže MILI asi to nevadí..No řekl mi to takhle buď jste bábovka a bojíte se bolesti a nebo to vydržíte a bude dobře..Tak jsem řekla,že to risknu,pokud to neublíží miminku,tak já přežiju vše. :pankac: A dá mi tam jen jedno embrijko,že dvě by mi tam ani nedal.Že z 90procent bych s tím měla velky problémy a asi bych to ani nedonosila a za druhé že by mě to rozervalo,tak ze 17 vybere to uplně nejlepší v dá mi ho tam,že šance je velká,tak uvidím jestli dnes ho budu mít už u sebe.Za půl hoďky vyrážím tak papa holky a já zase pisnu.To je román co dnes?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
533
28.5.12 09:00

Lili to je mi líto, určitě se to srovná, se mnou byla na ET holčina co měla taky HS a stihlo se jí to dát do kupy, tak hlavu vzhůru a pěkně se prolejvej :hug: .
Ripi co u tebe nového, už se bříško srovnalo? Určitě to bylo uhnizďování :D !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
28.5.12 09:28

janet tak to jo a pri hs je vetsi sance uchyceni. Ja mela nabeh ale ustala jsem to.
Drzim pesticky! At jsi mamka!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15290
28.5.12 09:41

@janetk - tak držím moc palečky, jsem zvědavá, co řeknou mě! držím moc palečky, rozhodla bych se asi stejně jako ty!!!

@milas - uvidím po opu, je spousta holek, co měli hodně folíků a HS nedorazil, tak snad bduu mít to štěstí!

hodně piju - 5,5 litru denně, denně velkej bílej jogurt, ionťák a na den opu a po opu mám připravenej nutridrink! tak snad to bude dobrý, musí!!!!! já to dám!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
28.5.12 10:25

lili me se taky pak nerozjel. Drzim pesti!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
533
28.5.12 10:45

Janet, to je krásná úroda, budeš mamča jako řemen, jsi statečná holka adržím ti pěsti!!!! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15290
28.5.12 10:49

@milas - budu se snažit, děkuju, a ten vývar nakážu přítelovi, ať ho uvaří v úterý, dkyž budu na zákroku!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
992
28.5.12 11:05

Lil, neboj, to tě ještě přejde a bude dobře. Jinak Janett, já myslím, že ti dají ještě prodlouženou kultivaci, takže budeš mít mimíska u sebe až zítra nebo pozítří. No a jak u mě: MS bolesti přetrvávají, ale už né tak drasticky, jen prostě tak 5× za den to trošku zabolí a je to v poho. Jinak se mi k tomu přidaly prsa, jak je vyhodím z podprsenky ven tak šílím, to je bolest jako prase a ktomu mám nějaké divné tlaky v bříšku, jsem nafouklá a taky mě všude dokola píchá. U jednoho vaječníku, pak u druhého, pak zezadu dopředu, z boku dopředu atd atd… Jestli to spíše není nějaký doznívající OHHS…A nebo se tak pěkně oba zakousávají. Jaké nebo, určitě jooooo :pankac: :pankac: :pankac: V pátek testuju ať mám na narozky výběr: Buď budu mít ten nejkrásnější dárek a budu bulit jak malá, nebo se prostě vožeru :jazyk: :jazyk: :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15290
28.5.12 11:08

@riperka - moc moc držím palečky!!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zdend
28.5.12 12:35

Ripi takže přeji předem všechno nejlepší :kytka: a hlavně ten nejkrásnější dáreček který nosíš v bříšku :hug: Janet teda super,to jsou,ale bojovníčci a tolik mražáčků k tomu :potlesk:a ber to tak:risk je zisk,takže pokud se na to cítíš jdi di toho :pankac: :pankac: Lili tobě samozřejmě taky držím palečky at se Ti vše zlé vyhne :hug: já sem si udělala zdravotně pracovní procházku,vzala sem si vozíček,srp,rukavice a nadělala kopřivy :lol: ted to nahoře dělalo bububu tak sem byla ještě honem s našima kopčit seno a sotva sme skončili tak už zase pere sluníčko :twisted: :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
404
28.5.12 12:40

Tak holky jsem doma,dnes se transfer nekoná až zítra :hug: Vaječníky se trochu zpravily ze včerejších 8cm je dnes 6cm,tak snad se mi to vyhne,ale bolí to pořád stejně pořád chodím jak shrbená babka :lol: .Tak máme 6mražáčků a na zítřek dr. vybere ze 3 osmibuněčných B kvality,říkal že jsou opravdu dobré.. :potlesk: Je tam i několik 10buněčných a i 16 buněčných,ale že hrozně skočily ze včerejších 8buněk je tam dnes 16,že ty by tam určo nedával,aby se nezastavily..Jinak dnes odpočinek a ptala jsem se,jestli potom můžu normálně fungovat a zítra teda zůstanu na klinice,říkal že pro uchycení stačí 2-4hodiny pak budu vklidu ležet přes noc tam a ve středu normál domů.Tak jsem ráda 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
533
28.5.12 13:25

Janet tak to jsou fakt dobré zprávy, ten risk se ti určitě vyplatí :) Přeji moc, moc štěstíčka :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15290
28.5.12 13:32

@janetk - držím moc moc moc palečky!!!! určo to vyjde! jsi statečná a je super, že se vaječníky zmenšují! co ti kromě pití a bílkovin a jogurtů ještě radili, abych to měla doma?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí