Čemu spíše věřit - kartám, nebo astrologii?

229
23.7.14 18:37

Čemu spíše věřit - kartám nebo astrologii?

Dobrý večer,
jen tak pro zajímavost, co je podle Vás spolehlivější, karty nebo horoskopy?
Nechala jsem si v poslední době zpracovat obojí, jak horoskop z data narození, tak výklad karet zaměřený na vztahy.
Je zajímavé, že v minulosti, současnosti i vcelku v krátké budoucnosti jsou oba výklady téměř shodné. Ovšem liší, a velmi se liší, v budoucnosti. V mém případě tedy v tom, jaké trvání bude mít můj vztah.
Je mi jasné, že záležitosti ve vzdálenosti více jak jeden rok jsou pohyblivé, tedy že se vše může změnit, jsme je schopni ovlivnit. Liší se ty dva výklady právě proto?
Nebo, co je z vašich zkušeností přesnější?
Ještě, prosím, případné šťouralky, které karty i horoskopy považují za totální hlouposti, aby si své komentáře nechaly pro sebe. Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35438
23.7.14 18:38

:think: co vyzkoušet zdravej rozum?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
229
23.7.14 18:39

Někdy je i zdravý rozum v koncích. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2418
23.7.14 18:44

Tak pragmatik ti rekne, ze nemas verit ani jednomu… osobne bych vic verila tem kartam, protoze se mi to nekolikrat splnilo, nicmene i ty karty beru s rezervou :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1137
23.7.14 18:45
@Zeleňule píše:
Dobrý večer,
jen tak pro zajímavost, co je podle Vás spolehlivější, karty nebo horoskopy?
Nechala jsem si v poslední době zpracovat obojí, jak horoskop z data narození, tak výklad karet zaměřený na vztahy.
Je zajímavé, že v minulosti, současnosti i vcelku v krátké budoucnosti jsou oba výklady téměř shodné. Ovšem liší, a velmi se liší, v budoucnosti. V mém případě tedy v tom, jaké trvání bude mít můj vztah.
Je mi jasné, že záležitosti ve vzdálenosti více jak jeden rok jsou pohyblivé, tedy že se vše může změnit, jsme je schopni ovlivnit. Liší se ty dva výklady právě proto?
Nebo, co je z vašich zkušeností přesnější?
Ještě, prosím, případné šťouralky, které karty i horoskopy považují za totální hlouposti, aby si své komentáře nechaly pro sebe. Děkuji.

Já zkušenosti nemám, ale já bych nešla ke kartářce, ale jedině k astrologovi a taky nad tím dost přemýšlím že půjdu. A důvod je, že mi přijde, že to datum, čísla, doba kdy se narodíš atd. tě nějak ovlivní, ale to že někde sáhnu na karty a náhodně je poskládám v nějakém pořadí mi tedy moc věrohodné nepřijde :nevim: A taky se domnívám, že ti určitě nevyjdou stejné karty kdyby jsi to zkusila dvakrát po sobě. Můžu se zeptat, kdo ti zpracovával horoskop a jakým stylem, kolik to stálo a jak jsi spokojená?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3168
23.7.14 18:51

@Zeleňule
Podle mě informace jsou tytéž, záleží na těch, kdo je vykládají, jestli jsou napojení na zdroj či nikoliv.
Kromě toho se domnívám, že budoucnost není tesána do kamene, takže tvoje budoucnost má varianty, můžou být správné obě :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140245
23.7.14 18:52

Nevěřím ani kartám ani astrologii

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
229
23.7.14 18:55

@berushkacz Právě, že já nejdřív byla u astroložky, vlastně celkem třikrát, úplně ze stejného důvodu jak sama uvádíš, že na hvězdách něco je. Paní mi třikrát řekla v podstatě to samé, jenom pokaždé o něco víc, jak se celá záležitost postupně rozvíjela.
No a protože mi to celé přišlo takové neuvěřitelné, že by se to mohlo stát, a paní si mě určitě pamatovat nemohla. rozhodla jsem se, že zkusím karty, ty jsem si nechala udělat přes email, prostě ze zvědavosti.
A ano v hlavních bodech se shodují s horoskopem, ale přece jen se v jedné zásadní věci liší.
Horoskop mi vykládala paní Zdeňka Nazirová, všichni v okolí si ji moc chválí, vykládá v Jihlavě, Praze a v Hlinsku. věci, na které již byl čas a ona je předpovídala, tak vyšly. To tedy za mě a vycházejí prý i kolegyním. Jo a stálo to 300,– a byla jsem tam cca hodinu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tarfinka
23.7.14 19:25

Taky moc nevěřím ani jednomu, ale z vlastní zkušenosti se přikláním ke kartářce. Jednou jsem si nechala ze zvědavosti říct co mě čeká a vše se do puntíku vyplnilo.

• Citovat
  • Upravit
1919
23.7.14 19:33

@Zeleňule nechtela bych vedet co se bude dit v budoucnosti.muze to byt svazujici nemyslis?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
229
23.7.14 19:41

@facetia Možná záleží na tom, co hledáš nebo očekáváš. Po prvním výkladu jsem byla hodně špatná, dozvěděla jsem se to, co jsem nečekala. Později jsem hledala cestu, radu a možná i povzbuzení, že bude lépe. Záleží na každém jak to přijme.
Proto se ptám, co je přesnější, osobně ale doufám, či spíše věřím, že ty dva rozdíly jsou jenom dvě varianty a je na mně, případně na partnerovi, kam se bude vztah ubírat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1919
23.7.14 20:36

@Zeleňule asi to bude i tím, že jsem věřící a tyhle věci opravdu nevyhledávám..
kdyby mi kartářka řekla, že naše manželství nevydrží, asi by mě to trápilo..
a to nemluvím třeba o smrti někoho z blízkých..

prostě radši investuju čas do toho, aby naše manželství vydrželo, než že bych vyhledávala pomoc kartářky nebo astrologie, abych věděla, co bude..

ps.taky je dost podvodníků.. a těch, co to ovládají opravdu, z těch mám spíš strach :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54030
23.7.14 20:46

@Zeleňule záleží na tom, kdo astrologický výklad a výklad z karet čte. Můžu ti v sz poslat kontakt na astroložku s níž mám osobní zkušenost, nevěděla o mně vůbec nic a šokovalo mne, co mi řekla hned v úvodu. Jela jsem na základě toho za ní přímo do Prahy a vše mi ukázala přímo v mém tranzitním horoskopu. Astrologii mírně rozumím, je tak rozsáhlá, že bych nešla k nikomu, kdo se jí nezabývá aspoń 10 let. Můžu ti doporučit i kartářku a rozhodně to není nikdo, kdo prošel rychlokurzem, pže ho propustili z práce v rámci snižování nákladů za zaměstnaance. Vím, o čem píšu :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
229
23.7.14 21:10

@Michelangelo Děkuji u astroložky jsem byla, myslím, vynikající. Zabývá se i očišťováním Hoponopono, nebo jak to nazvat. No a tu kartářku jsem zkusila jen tak, jestli vyjde to stejné. Asi se víc přikláním k té astrologii, a to i proto, že jsem tam byla osobně.
Je pro mě překvapivé, že se oba výklady víceméně shodovaly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1137
24.7.14 00:51
@Michelangelo píše:
@Zeleňule záleží na tom, kdo astrologický výklad a výklad z karet čte. Můžu ti v sz poslat kontakt na astroložku s níž mám osobní zkušenost, nevěděla o mně vůbec nic a šokovalo mne, co mi řekla hned v úvodu. Jela jsem na základě toho za ní přímo do Prahy a vše mi ukázala přímo v mém tranzitním horoskopu. Astrologii mírně rozumím, je tak rozsáhlá, že bych nešla k nikomu, kdo se jí nezabývá aspoń 10 let. Můžu ti doporučit i kartářku a rozhodně to není nikdo, kdo prošel rychlokurzem, pže ho propustili z práce v rámci snižování nákladů za zaměstnaance. Vím, o čem píšu :zed:

Můžu poprosit o ten kontakt na astroložku? Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat