Černý čaj před plánovaným těhotenstvím

Napsat příspěvek
Velikost písma:
ncc1701
2.11.13 21:18

Ja v prvnim tehotenstvi zpocatku nedokazala pozrit nic jinyho nez rohlik s tavenakem a rajcetem. Pak prijela na kafe kamaradka, co se stavi do role odbornice na jidlo, a zacala mi vyjmenovavat, proc to vsechno nemam jist. Tak je asi lepsi drzet v tehotenstvi hladovku :) ted u druhyho na to kaslu a vcera jsem si nechala pritelem donest z hospody nakladanej hermelin <3

• Citovat
  • Upravit
6942
2.11.13 21:24

Tak černý čaj s citronem těhotenství určitě bránit nebude, spíš bych si dala pozor na Alzheimera…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12921
2.11.13 21:28

@Terulisekk tak tatarku domaci mi gynekolog kvuli syrovym vajickym nedoporucil. Jinak jsem se cpala vsim musela jsem kvuli tlaku pit colu jinak bych omdlela. Kafe nesnasim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6971
2.11.13 21:41

@annaei ¨já mám nízký tlak.. zvracím od 6tt až doteď- za chvilku končím pátý měsíc:D…
nepomáhá nic- zázvor, kola, furt něco uzobávat, ráno piškoty k posteli, jíst pravidelně, jíst zdravě:D.. prostě nic nepomůže:D.. buď to sním a zůstane to a nebo to sním a letím:D…jeden den mi vyhovuje jogurt a druhý den ho jdu hned vrhnout..:D.. ale dobrý, už mám kilo nahoře :jazyk: :lol: :lol:
Jinak vitamíny do sebe nedostanu - vyzvracím je.. teď beru 9 magnések denně- tvrdne mi břicho jako blázen :roll: tak doktoři čekají zda se to umoudří a nebo jak.. :D ale jinak jsem v pořádku a těhotenství si opravdu užívám:D:D (kdyby mi nebylo nonstop zle a neměla jsem nonstop tu nechutnou pachuť v puse a to i po vyčištění zubů a vypláchnutí ústní vodou :roll: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12921
2.11.13 21:46

@Terulisekk me se ani 2 roky po porodu tlak nezvedl a v dobry den mam 90/60 pred tehu jsem trpela vysokym tlekm a ted furt omdlivam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6971
2.11.13 21:50

@annaei to já mám tedy nízký tlak od nějakých 15-ti let.. takže já nepředpokládám že by se mi měl nějak změnit.. taky mám v dobrý den 90/60..ale povětšinou to dopadá úplně jinak- doktorka se až děsí:D.. ale já jsem v pohodě, vždycky říkám to je ještě dobrý

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2234
2.11.13 22:12

V černým čaji by měl být tein, což je vlastně kofein. V těhotenství se doporučuje asi jako kafe.. tedy v prvním třech měsících ne, protože se vyzkoumalo, že přispívá ke zvýšené potratovosti.. toť slova mého gynekologa.. jinak si myslím, že ten kdo je zvyklý pít kávu nebo čaj, nechť ať si je pije v rozumném množství a uškodit mu to myslím nějak nemůže.. a k tvé otázce, myslím, že zakopaný pes bude jinde než v čaji ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí