Černý kašel nic nepomáhá

Anonymní
2.7.24 09:22

černý kašel nic nepomáhá

Od dubna jsem měla černý kašel, který jsem léčila ATB. Rekonvalescence trvá už pomalu tři měsíce a nic se nezlepšilo naopak teď zvracím, počurávám se, nemůžu dýchat a už nevím jak dále, nic nepomáhá..Máte radu?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
mag
12864
2.7.24 10:14

Zvracis a pocuravas se z kasle? Videl te plicar? Jsem dva mesice po dobrani prvnich atb. Ted jsem snad definitivne prestala konecne kaslat. Ale po konzultaci s plicarem jsem vyrazne navysila davky kortikoidu na astma, ktere mam. Pri te akutni fazi jsem kortikoidy nemohla brat, kasel to nedovolil. Takze mi to zrejme hodne zhorsilo astma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.7.24 11:08
@mag píše: Více

Právě jsem ještě nebyla na plicním. Doktor mi říkál, že může trvat delší dobu než se z toho dostanu a až to bude trvat déle než má, tak potom plicní.

• Citovat
  • Upravit
mag
12864
2.7.24 11:24

Jo, kasel muze přetrvává tri mesice. Tak snad uz bude brzo dobre ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43035
2.7.24 17:23
@Anonymní píše: Více

zacatek 16.2. furt kaslu. Ty rasinky furt nefungujiu, jak maji, vykaslavam chrchle. Tak 6-8 nedel s tim dusenim. Nic nepomahalo. Leda kdyz jsem citila to duseni, musela jsem se prekonat a ten kasel pres drazdeni zadrzet, pak to preslo rychleji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
416
2.7.24 17:29

Taky to znám. Nezvracím, ale už dva měsíce se kvůli kašli neobejdu bez vložky. ATB jsem brala celkem tři týdny.
Týden hned po začátku kašle a 14 dní s měsíčním odstupem, protože mi to rapidně zhoršilo astma a měla jsem ložisko na RTG plic.
Prostě bomba. Teď se konečně zdá, že se blýská na lepší časy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
416
2.7.24 17:35

Ptala jsem se na plicním, jestli se dá to hojení plic nějak podpořit. Prý ne, snad jedině inhalace vincentkou by mohly trochu pomoct. Ale jinak se s tím tělo prostě musí poprat samo.
Pokud je ti takhle blbě, doporučila bych plicaře a RTG plic. Může na to nasednout nějaká jiná bakterie a dělat neplechu. Ale to jen tak pro jistotu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí