Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Mia18 ahoj,vítej. Udělají Ti nejspíš jen utz, aby zjistili stáří plodu a pozvou Tě cca za měsíc. To je asi vše
@HankaS82
Ahojky Hani, moc diky za uvítání. No, asi bych rekla, ze to bude dost podobne jako v UK. Tady se jde s těhotenským testem k normálnímu obvodnimu lékaři, který max prohmata břicho a sepíše detaily. Pak podle staří tehu pošle na utz, ale do speciálního centra-asi soukromého a to same na odběr krve. V ordinaci ti nic zadnej doktor nedělá. Takze je to celkem vopruz abych byla upřímná.
ja se s prvním tehu nedostala ani k utz, takze jsem ted zvědavá ![]()
Ta nervozita musi delat hodne, předchozí ztráta vzdycky s psychikou zamava. A citis se ted lip, nez pred tim? Jako celkove? Nebo stejne?
@Kangaroo líp mi určitě je.Jsem po 2ivf a máme 6sněhuláčků. Předtím nám zbylo jen jedno embryo a to se v 7tt přestalo vyvíjet. Akorát ty nevolnosti jsou vyčerpávající. Jsem rada, že u nás se chodí na utz tak často, by mě kleplo nevědět na čem jsem.
@Helenka 77
já taky včera vůbec nemohla usnout… dneska jsem byla jako praštěná… už jsem ve 2 ráno počítala ovečky… ![]()
bohužel večer to fakt není dobrý, ale nevím co s tím… nic mi nepomáhá. Ale na nevolnosti přes den mi pomáhá čerstvý vzduch… ![]()
Vítám nově příchozí ![]()
už se těším na vaše obrázky z UTZ
jsem trošku nadšenec
![]()
@Elyon mě je taky blbě. Celý den a kolikrát mě to probudí i v noci. Dneska jsme byli v cukrarně, takovou chuť jsem měla na pohár a pak mi bylo zle. Takže už nevím co jist, aby mi nebylo zle. Teď jsem měla kousek zavináče a zas se mi zvedá kybl.
Pro pobavení…další epizoda Truhlik (manžel) perlí…Včera před usnutím žárlivá scéna o tom, jak nesnáší můj polštář. Mám těhu od motherhood, takové to velkéC. Chlap :"Nesnášim Tvůj polštář, furt se k němu tulíš a na mě se.es!!!!Ten polštář mi sebral ženu!!!.Nenechal si vysvětlit, že mi není dobře a potřebuju mít své pohodlí
.Nafučenej se otočil, ale do rána zas vychladl ![]()
@HankaS82
Já taky před pár dny měla chuť na zavináče a nakonec to nedopadlo ![]()
Už ať je tohle pryč prosím ![]()
Pomohl mi trochu hruskojablko džus nebo trochu cola ![]()
@HankaS82 no tak vzhledem ke staří myho těhotenství je moc brzo na utz a citim se teda uplne jinak nez poprvé. Mnohem lépe, i kdyz teda dnes v noci me probudily bolesti podbrisku asi 4×. Mate to taky nebo uz to odeznelo?
mne se dokonce kvuli těm bolestem zdálo, ze jsem to dostala ![]()
Co jsou snehulacci?
promin, ja tyhle termíny noc neznám, jak jsem v tomhle nova ![]()
@Kangaroo píše:
@HankaS82 @Elyon![]()
![]()
vaši muži jsou teda rizci
to je sranda! Nezarli nejak brzo?
@Kangaroo Viď? Taky mě to napadlo, když to tu tak pročítám
CO budou dělat pak mužíčci…
Ale hlavně že se tomu holky umíte zasmát a nesere Vás to!… Jinak já jsem hrozně nervozní zítra UTZ a jsem jak na trní… navíc nemám žádné jasné těhu příznaky a to je mi divné,… ze začátku mi bylo šoufl… teď nic… jen sem tam pobolívání podbřišku a únava… Už aby to bylo za mnou…
@Kangaroo mě podbřišek už moc neboli.Ale ze začátku stále a taky jsem měla sny, že jsem to dostala. Sněhulák je zamražené embryo po ivf. Kdyby to náhodou neklaplo, můžeme rozmrazit a zkoušet znovu.Muj chlap je teda pořádnej řízek. Nedávno usoudil, že jsem přibrala, tak mi stáhne video a budu cvičit doma
.On si občas nevidí do huby a vypouští takový perly, že se nestačim divit.
@Dddkkk ty se máš, už Ti to uteklo. Já ještě do příštího čtvrtka. Mě taky přijde, že nevolnosti nějak ustupujou a nebo si zvykam, nevím. Každopádně jsem napnutá jak kšanda.