Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Elyon V neděli by jste me do Te Zoo mohli vzít sebou. Určíte by si me tam nechali, protoze co Já dneska všechno „sezrala“ by ani zvíře nesezralo.
Já Vám tak závidim, že můžete jíst. Mě je stále špatně, ale snažím se do sebe alespoň něco dostat.Dnes to byl kousek pizzy ve městě a kuřecí stehynko. Když už mám na něco chuť, tak na tatarák nebo sushi. Jenže to se zas bojím. Ve čtvrtek jdu k dr a budu mít obrázek
.
@Helenka 77 píše: .....ale taky jsem miminackovi slíbila, že jestli bude v utery všechno v pořádku, že od středy se začnu hlídat a budu jist zdravěji.
Jen jez na co ma miminacek chuť
trochu do toho primichej zeleninku, ať si zvyká
ja zajímala vetrniky herkulesem ![]()
@Helenka 77 no ono se to tak nějak všechno stalo samo
osud to tak chtěl ![]()
@HankaS82 jeee tatarák…
žaludek mám taky na vodě, ale mě pomáhá po trosičkách studena cola. A večer malý pivo ![]()
AHoj holky…tak jsem teď byla pár dní mimo domov a nebyl moc čas sem chodit a číst… Nevím ani jestli to zvládnu dočíst zpětně
… Vítám všecky nově příchozí a držím všem moc palečky… Já jsem po pár dnech probdělých nocí zase ve stavu hybernace a jen ležím… ale jinak mi nic moc není, tak jako žaludek na vodě občas a ta únava… tak snad je všecko ok… Na další ultrazvuj jdu přespříští středu tak už se těším… Jak se daří Vám?
@Dddkkk
Me je porad blbě ![]()
Ale když řidim auto tak je to celkem ok ![]()
Na žaludek na vodě doporučuji kapky Měrnice. Kupuju v bylinkarne. Dost to uklidní žaludek.
Holky, mam prosbu, kamarádka se snaží otěhotnět už 8 měsíců. Můžete Prosím poradit co jste všechno zkousely- braly na podporu otěhotnění? Nejraději nějake bylinky
@Dddkkk já jdu na kontrolu ve čtvrtek
.U mě střídavě oblačno. Chvíli si libuju jak je mi fajne a za hodinu už kňučim, že je mi zle. Trochu pomáhají těhu lízátka a sladká voda po troskách. Nejvíc mi vadí motání hlavy a zaléhání uší, to mám strach, abych s sebou někde neřachla.
@Helenka 77 kontryhel. Ale mě se mimi driv ‚jen‘ nikdy neudrzelo. Pak jsem kontryhel začala brat, abych neměla bolestivou MS a za necelé dva měsíce užívání se mi uhnizfdila a udržela holčička (teď ji byl rok). Teď jsem ho začala zase brát, protože mě MS zase začala znepříjemnovat život a asi za měsíc užívání najednou //
a přitom nevím, že bych od porodu měla ovulaci.
@Helenka 77 Ahoj, já jsem se snažila otěhotnět skoro rok, v říjnu 2016 jsem otěhotněla, ale bylo to ZT, takže jsem musela na revizi. V březnu jsem začala užívat gynex a pít kontryhelový čaj a teď bych měla být v 5.tt, takže vřele doporučuji. Zrovna jsem si chtěla objednat druhé balení gynexu a vynechala mi MS ![]()
Holky co berete jako doplněk, po mamavit mi bylo u holky blbě, takže jsem pak kyselinu listovou nebrala, ale teď mám tělo vyčerpanějsi, tak bych to nerada zanedbala ![]()
@Trixia píše:
Holky co berete jako doplněk, po mamavit mi bylo u holky blbě, takže jsem pak kyselinu listovou nebrala, ale teď mám tělo vyčerpanějsi, tak bych to nerada zanedbala
Já si koupila tohle.
@Elyon píše:
@Dddkkk
Me je porad blbě
Ale když řidim auto tak je to celkem ok
Vidíš to, zajímavý lék na těhu nevolnosti, řídit auto ![]()