Čerstvé těhule 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
158
12.5.17 19:48

@Elyon V neděli by jste me do Te Zoo mohli vzít sebou. Určíte by si me tam nechali, protoze co Já dneska všechno „sezrala“ by ani zvíře nesezralo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1292
12.5.17 20:18

Já Vám tak závidim, že můžete jíst. Mě je stále špatně, ale snažím se do sebe alespoň něco dostat.Dnes to byl kousek pizzy ve městě a kuřecí stehynko. Když už mám na něco chuť, tak na tatarák nebo sushi. Jenže to se zas bojím. Ve čtvrtek jdu k dr a budu mít obrázek :dance:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5864
12.5.17 21:04
@Helenka 77 píše: .....ale taky jsem miminackovi slíbila, že jestli bude v utery všechno v pořádku, že od středy se začnu hlídat a budu jist zdravěji. :*

Jen jez na co ma miminacek chuť :D trochu do toho primichej zeleninku, ať si zvyká :lol: ja zajímala vetrniky herkulesem :mrgreen:

@Helenka 77 no ono se to tak nějak všechno stalo samo :lol: osud to tak chtěl :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5864
12.5.17 21:19

@HankaS82 jeee tatarák… :oops: žaludek mám taky na vodě, ale mě pomáhá po trosičkách studena cola. A večer malý pivo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1032
13.5.17 14:49

AHoj holky…tak jsem teď byla pár dní mimo domov a nebyl moc čas sem chodit a číst… Nevím ani jestli to zvládnu dočíst zpětně :D… Vítám všecky nově příchozí a držím všem moc palečky… Já jsem po pár dnech probdělých nocí zase ve stavu hybernace a jen ležím… ale jinak mi nic moc není, tak jako žaludek na vodě občas a ta únava… tak snad je všecko ok… Na další ultrazvuj jdu přespříští středu tak už se těším… Jak se daří Vám?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107
13.5.17 15:39

@Dddkkk
Me je porad blbě :,(
Ale když řidim auto tak je to celkem ok :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5864
13.5.17 16:14

Na žaludek na vodě doporučuji kapky Měrnice. Kupuju v bylinkarne. Dost to uklidní žaludek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
13.5.17 16:17

Holky, mam prosbu, kamarádka se snaží otěhotnět už 8 měsíců. Můžete Prosím poradit co jste všechno zkousely- braly na podporu otěhotnění? Nejraději nějake bylinky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1292
13.5.17 16:30

@Dddkkk já jdu na kontrolu ve čtvrtek :dance:.U mě střídavě oblačno. Chvíli si libuju jak je mi fajne a za hodinu už kňučim, že je mi zle. Trochu pomáhají těhu lízátka a sladká voda po troskách. Nejvíc mi vadí motání hlavy a zaléhání uší, to mám strach, abych s sebou někde neřachla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5864
13.5.17 16:50

@Helenka 77 kontryhel. Ale mě se mimi driv ‚jen‘ nikdy neudrzelo. Pak jsem kontryhel začala brat, abych neměla bolestivou MS a za necelé dva měsíce užívání se mi uhnizfdila a udržela holčička (teď ji byl rok). Teď jsem ho začala zase brát, protože mě MS zase začala znepříjemnovat život a asi za měsíc užívání najednou // :nevim: a přitom nevím, že bych od porodu měla ovulaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3736
13.5.17 17:00

@Helenka 77 Ahoj, já jsem se snažila otěhotnět skoro rok, v říjnu 2016 jsem otěhotněla, ale bylo to ZT, takže jsem musela na revizi. V březnu jsem začala užívat gynex a pít kontryhelový čaj a teď bych měla být v 5.tt, takže vřele doporučuji. Zrovna jsem si chtěla objednat druhé balení gynexu a vynechala mi MS :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5864
13.5.17 17:07

Holky co berete jako doplněk, po mamavit mi bylo u holky blbě, takže jsem pak kyselinu listovou nebrala, ale teď mám tělo vyčerpanějsi, tak bych to nerada zanedbala :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
13.5.17 17:40
@Trixia píše:
Holky co berete jako doplněk, po mamavit mi bylo u holky blbě, takže jsem pak kyselinu listovou nebrala, ale teď mám tělo vyčerpanějsi, tak bych to nerada zanedbala :think:

Já si koupila tohle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1292
13.5.17 18:05

@Trixia femibion 1

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1032
13.5.17 20:05
@Elyon píše:
@Dddkkk
Me je porad blbě :,(
Ale když řidim auto tak je to celkem ok :lol:

Vidíš to, zajímavý lék na těhu nevolnosti, řídit auto ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí