Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Jsem nějaká zmatená. Počítá se to teda od prvního dne poslední menzes nebo od posledního dne ![]()
Tak já to celou dobu počítám od posledního
, tak to jsem ještě o pár dní víc
. Ale uvidíme na ultrazvuku, tam to bude asi míň…
Jandis: Děkuji za uklidnění
já mám právě ovulaci spíše později cca 20tý den. Tak to by jsme na to měli bt cca stejně
tak pak musíš napsat jak ti to dopadlo, já jdu na UTZ zítra, myslím že nic vidět ještě nepůjde… ale třeba jo, dneska se mi o tom už i zdálo. A já přitom nejsem vůbec stresař, ale tohle je jiná situace.
VŽDYCKY BÝVALO ŽE V TĚHU PRŮKAZCE BYLI DVA TERMÍNY TĚHU PODLE MS A TĚHU PODLE ULTRAZVUKU.
ahoj holky ![]()
počítá se to od prvního dne
já jsem podle ms sedmý týden, ale podle ultrazvuku šestý,ale doktorka říkala, že v tomhle brzkém období se to rychle srovná,na další ko jdu 29.12. což jsem ráda, protože těch 14 dní přes vánoce rychle uteče ![]()
Alexis snaž se být v pohodě, i když ti teda dávají. Takhle stresovat…Zítra budeš chytřejší, tak se hned ozvi, jak jsi dopadla.Já věřím, že vše bude v pořádku ![]()
ALEXISIS:NEBOJ DOBŘE TO DOPADNE TAKY NEJSEM MOC STRESAŘ ALE KDYŽ SE PAK ZAČNU BÁT TAK TO STOJÍ ZA TO.NEVÍM ZÍTRA UŽ BY TAM MOŽNÁ MOHLA BÝT VIDĚT DUTINKA A VÁČEK ALE UVIDÍŠ ZÍTRA.KDY SI MĚLA POSLEDNÍ MS,
Holky moc děkuji, že mě tak uklidňujete ![]()
Snad něco zítra vidět půjde, určitě se ozvu, jdu tam zítra na 11:40. Šéf se tvářil jak kakabus, že zase jdu k doktorovi. Může být rád, že jsem se mu tady na to nevyprdla. Poslední MS jsem měla 27.10 do 2.11. A MS jsem měla vyvolané injekcí,
ALEXISIS:TAK TO UŽ BY MĚLO BÝT VIDĚT URČITĚ JSEŠ O 9 DNÍ VÍC NEŽ JÁ.DRŽÍM PALCE BUDE TO DOBRÝ.
No tak uvidíme
těhotná jsem poprvé, tak jsem toho maličko vyhukaná a hlavně jsem to vůbec nečekala. Byl to šok a radost zároveň. Uvidíme zítra… ach jo, měla bych jít pracovat,a mě se tááák nechce…
Ahoj holky!
Tubinko, já byla na kontrole 12.12. to jsem byla 5+5, embryjko už bylo vidět, ale na srdíčko bylo ještě brzy. No a objednal mne až 16.1. na odběr a moč a pak na 27.1., asi na ultrazvuk. Tak nevím, co si o tom mám myslet, taky mi to přišlo dost pozdě. Ještě i sestřička se ho šla znovu zeptat, zda stačí až v polovině ledna nebo zda nemám přijít dříve. Na to jí prý řekl, že se mu to mé embryjko tak líbilo, že není potřeba.
Tak musím doufat, že bude vše v pořádku.
Chceme to už o vánocích oznámit rodičům, ale trochu se bojím, když nevíme, zda srdíčko tluče.
Ale je blbost myslet na nejhorší, musíme myslet pozitivně, že jo? ![]()
PID: buď ráda že se tvoje mimi doktorovi líbilo, protože to moje se mu moc nelíbilo a na ultrazvuk jdu už zítra, pak i v pondělí… Tak se raduj ![]()