Čerstvé těhulky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1027
15.12.11 09:59

Jsem nějaká zmatená. Počítá se to teda od prvního dne poslední menzes nebo od posledního dne :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vendulka24
15.12.11 10:00

od prvního

• Citovat
  • Upravit
66
15.12.11 10:01

JASNĚ ŽE OD PRVNÍHO :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1027
15.12.11 10:02

Tak já to celou dobu počítám od posledního :mrgreen: , tak to jsem ještě o pár dní víc :mrgreen: . Ale uvidíme na ultrazvuku, tam to bude asi míň…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Alexisis
15.12.11 10:04

Jandis: Děkuji za uklidnění :D já mám právě ovulaci spíše později cca 20tý den. Tak to by jsme na to měli bt cca stejně :-) tak pak musíš napsat jak ti to dopadlo, já jdu na UTZ zítra, myslím že nic vidět ještě nepůjde… ale třeba jo, dneska se mi o tom už i zdálo. A já přitom nejsem vůbec stresař, ale tohle je jiná situace.

• Citovat
  • Upravit
66
15.12.11 10:04

VŽDYCKY BÝVALO ŽE V TĚHU PRŮKAZCE BYLI DVA TERMÍNY TĚHU PODLE MS A TĚHU PODLE ULTRAZVUKU.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12696
15.12.11 10:05

ahoj holky :mavam:
počítá se to od prvního dne
já jsem podle ms sedmý týden, ale podle ultrazvuku šestý,ale doktorka říkala, že v tomhle brzkém období se to rychle srovná,na další ko jdu 29.12. což jsem ráda, protože těch 14 dní přes vánoce rychle uteče ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1027
15.12.11 10:06

Alexis snaž se být v pohodě, i když ti teda dávají. Takhle stresovat…Zítra budeš chytřejší, tak se hned ozvi, jak jsi dopadla.Já věřím, že vše bude v pořádku :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
15.12.11 10:07

ALEXISIS:NEBOJ DOBŘE TO DOPADNE TAKY NEJSEM MOC STRESAŘ ALE KDYŽ SE PAK ZAČNU BÁT TAK TO STOJÍ ZA TO.NEVÍM ZÍTRA UŽ BY TAM MOŽNÁ MOHLA BÝT VIDĚT DUTINKA A VÁČEK ALE UVIDÍŠ ZÍTRA.KDY SI MĚLA POSLEDNÍ MS,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Alexisis
15.12.11 10:18

Holky moc děkuji, že mě tak uklidňujete :hug:
Snad něco zítra vidět půjde, určitě se ozvu, jdu tam zítra na 11:40. Šéf se tvářil jak kakabus, že zase jdu k doktorovi. Může být rád, že jsem se mu tady na to nevyprdla. Poslední MS jsem měla 27.10 do 2.11. A MS jsem měla vyvolané injekcí,

• Citovat
  • Upravit
66
15.12.11 10:20

ALEXISIS:TAK TO UŽ BY MĚLO BÝT VIDĚT URČITĚ JSEŠ O 9 DNÍ VÍC NEŽ JÁ.DRŽÍM PALCE BUDE TO DOBRÝ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1027
15.12.11 10:25

Také držím palce :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Alexisis
15.12.11 10:27

No tak uvidíme :-) těhotná jsem poprvé, tak jsem toho maličko vyhukaná a hlavně jsem to vůbec nečekala. Byl to šok a radost zároveň. Uvidíme zítra… ach jo, měla bych jít pracovat,a mě se tááák nechce…

• Citovat
  • Upravit
PID
726
15.12.11 11:30

Ahoj holky!
Tubinko, já byla na kontrole 12.12. to jsem byla 5+5, embryjko už bylo vidět, ale na srdíčko bylo ještě brzy. No a objednal mne až 16.1. na odběr a moč a pak na 27.1., asi na ultrazvuk. Tak nevím, co si o tom mám myslet, taky mi to přišlo dost pozdě. Ještě i sestřička se ho šla znovu zeptat, zda stačí až v polovině ledna nebo zda nemám přijít dříve. Na to jí prý řekl, že se mu to mé embryjko tak líbilo, že není potřeba. :nevim: Tak musím doufat, že bude vše v pořádku.
Chceme to už o vánocích oznámit rodičům, ale trochu se bojím, když nevíme, zda srdíčko tluče. :nevim: Ale je blbost myslet na nejhorší, musíme myslet pozitivně, že jo? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Alexisis
15.12.11 13:30

PID: buď ráda že se tvoje mimi doktorovi líbilo, protože to moje se mu moc nelíbilo a na ultrazvuk jdu už zítra, pak i v pondělí… Tak se raduj :-)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky