ČERVEN 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3538
17.1.08 08:57

že bych se k vám přidala-do klubu hubnoucích??jen nemám výdrž-mluvím o tom už hezky dlouho,ale nic moc pro to nedělám :oops: :oops: :oops: :oops: no vlastně něco jo-přivezla jsem si od našich rotoped-že bych mohla doma cvičit,ale za ten týden jsem na tom ještě nebyla :roll: :roll: :roll: (mamka si ho od nás půjčovala a cvičila 8O 8O 8O )
Ríša usnul,já jsem si dala relax ve vaně a jdu si chrupknout asi taky-ty černé kruhy pod očima jsou totiž móóóóc krásné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bedhann
17.1.08 09:05

Ahoj holky!! Tak jsem posílila červnové miminka v soutěži!! :lol:

Noc byla OK, jen budíček jsme měli nějak brzo… :? v půl sedmé!! 8O No, ale nezlobila, hrála si s chůvičkou - došla na to, že když to zmáčkne, tak to svítí!! :lol: :lol:

Jinak Pápá už děláme bravůrně a snažíme se o Tak tak všelijak! :wink:

Ad ohrádka, já si zatím říkám, že nebudu dítě zavírat do klece…ale vyčkejte pár měsíců a já jistě změním názor… :lol: :lol: :lol:

Ad hubnutí, já mám tedy na svých 158cm 52 kg, ale ta :-) a to bříško!!! :? :? No hnus dámy!! A na cvičení se nějak pořád nedostalo… :!

• Citovat
  • Upravit
10773
17.1.08 09:12

JONATAN, malá si s pejskem celkem vyhraje. Vědomě si ho ještě nepouští, ale poslouchá ho. :-)

LOUDALKO, já taky vyvařuji tak 1× týdně. Karolínka stejně leze po zemi a ocucává všechno možné, tak to vyvařování nehrotím. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67
17.1.08 09:15
Jonatan píše:
Dobré ráno všem,
Skurokat , je to ohrádka SISI 150×150 borovice a nejlevněji ji maji na www.alenkaobchod.cz http://www.alenkaobchod.cz/…95409595.jpg /> my jsme pro ni byli ve Val.Meziříčí, ale přišla nás trochu dráž…
Holky, vy co máte taky mluvícího pejska od Fischer Price, už má z toho prcek rozum? Nebo to necháváte na později? Je u něj sice psaný od 6. měs. ale nevím, nevím :nevim:

ahoj, pejska máme od vánoc a malýmu se moc líbí, mačkáho náhodně, jak s ním mele, ale má radost, že mu pes přizvukuje… na dece se sním pere, mačká ho a kouše ho kam se dá… - je jasné, že to bude mít spíš na později, ale docela se vyblbne i teď…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bedhann
17.1.08 09:20

Ivulko - Vendulce přejeme vše NEJ k sedmiměsíčninám!!

http://www.gify-deny.ic.cz/images/25gj.jpg

• Citovat
  • Upravit
20840
17.1.08 09:24

Holky, ještě k tomu, jak mě malej včera zflekatěl… teď mě napadlo, že to mohl být buď Vanish, nebo banán? Ale banán asi ne, co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10773
17.1.08 09:24

BEDHANN, mám s ohrádkou stejný názor. Žádná klec nebude. Lehátko jsme taky nepotřebovaly. :-) S těmi mírami jsme na tom skoro stejně. A já myslela, že jsem tu jediný prcek. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bedhann
17.1.08 09:26

Holky, jsem docela naštvaná!! Minulý měsíc došel rodičák 12. a tento měsíc pořád NIC, teda já nějaké penízky na účtě mám, ale kdybych na mě měla spoléhat, tak jsem v :-) !!!
No, dneska si jdu vyřídit nový, tak se jich tam zeptám jak to je!!

• Citovat
  • Upravit
Bedhann
17.1.08 09:29

Novire - já myslím, že by to klidně mohl být Vanish i banán, ale spíše bych se přikláněla prvně k Vanishi… a už je to v pohodě, už nic nemá??

• Citovat
  • Upravit
10773
17.1.08 09:31

IVULE, VENDULCE posíláme gratulaci.

http://www.gify.nou.cz/…bory/121.gif

Jdeme baštit banán s Activií. To bude zase mňamka. Jaký dáváte holky poměr Activie a ovoce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10773
17.1.08 09:35

NOVIRE, obojí je možné. Nám naštěstí nedělá problémy ani jedno. Je to fajn. Já banány miluji a na vyprání mi nic jiného nepomáhá.

BEDHANN, mě RP chodí vždy k 16. v měsíci. To je ke dni nástupu na RD.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20840
17.1.08 09:41

Jo Bedhann, už v poho, fleky přes noc zmizely… prádlo jsem dala ještě jednou vyprat (bez prášku) a extra vymáchat, tak doufám, že už se to nestane. Jen netuším, jak budu z toho jeho oblečení dostávat pryč fleky - no, ne že by ten Vanish nějak extra fungoval…

Ad)debata o špenátu a dusičnanech… citace z Jídelníček kojenců a malých dětí, Martin Gregora: „Mezi zeleninu bohatou na dusík patří především špenát, červená řepa, hlávkový salát, zelí, celer, fenykl a cukety. U špenátu by se měly užít pouze části listů. Stonky a žebra mají více dusičnanů. Hluboce zmrazený špenát většinou není vzhledem k vysokému obsahu dusičnanů pro přípravu kojenecké a batolecí stravy vhodný. Ostatní zeleninu bohatou na dusík je dobré při přípravě zkombinovat s ovocem, například jemně nastrouhaným jablkem. Vitamín C obsažený v ovoci zabraňuje přeměně dusíku na dusičnany a podporuje vstřebávání železa ze zeleniny.“ … hm, taková červená řepa s jabkem musí být fakt bašta :?

Na www.biospotrebitel.cz ale píšou, že, bio ovoce a zelenina „mají rovněž nižší obsah dusitanů oproti konvenčním plodinám.“ … někde se mluví o dusičnanech, někde o dusitanech :arrow: mám v tom bordel. Buď se používají špatně oba výrazy pro jednu látku, nebo jsou tam obě látky. Asi tady není nějaký chemik, co by se v tom vyznal, co, Jahůdko? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10773
17.1.08 09:52

Tak já mám vyžehleno a svačina je taky za námi. Musím se odlepit od PC a jdu vařit večeři. Malá drtí panenku Emilku, tak snad se zabaví na dlouho. :-)

Tak zatím papa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2104
17.1.08 10:28

Hani, já jsem na sociálku zrovna dneska volala, protože přesně jak říkáš. Minulý měsíc 12-tého a ted nic. Bylo mi řečeno, že na odeslání mají celý měsíc a pravidelnost tam není.

Kam chodíš na sociálku asi né na Hudební do Mariánek že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2104
17.1.08 10:39

Novire, jsem potravinový chemik s VŠ pokud Ti to bude stačit. Existují jak látky dusičnany, tak dusitany - liší se kyselinou ze které vznikly. To jen tak na úvod. Jinak v organismu dochází k vzájemným přeměnám dusíku, přes dusičnany až na dusitany. Jejich nadměrné množství je zdraví škodlivé. Hodně jsem toho zapoměla, ale pokusím se pohledat podrobnosti v knihách a pak to sem napíšu ju?

Ted musím jít ale vařit, mě se tak nechce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí