ČERVEN 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4554
18.1.08 21:56

VAVA2 moc tě vítám i Kubíka.Tak konečně zase jeden klouček,to je dobře,ženskejch už tu byla pěkná přesila.Ale aspoň maj ti naši chlapi z čeho vybírat. :lol: :lol: :lol:

Tak šup,šup,další nakukovatelky hlaste se. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2111
18.1.08 21:57

Jahůdko, ta jahůdka by měla být v pohodě, uvidíš že jí Kájkulka zvládne. Meruňka Vendě nevadila ve Frutapuře Jablko-meruňka-jahoda, ale jablko-meruňka, tak to nechtěla a plivala a dusila se apod. V Aktivii ji sice pak dojedla, ale i tam jí potvůrka malá poznala.

Jinak křupky ani piškoty (bezlepkové) zatím nechce, spíš si s nima hraje a drolí je v ručičkách.

A vložila jsem taky fotku do Miminka 2007 a omylem se mi to vložilo i do nějaké velikonoční soutěže, no jsem šikulka.

Kami, je fakt, že s tou rozpojenou rukojetí bude problém řídit jednou rukou, ale bez nákladu to s nimi šlo. No uvidíme jaké to bude v reálu.

Zatím páčko a dobrou noc Ivule

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10773
18.1.08 21:59

Asi budeme mít doma parádnici. Už od mala mářetízek na noze. ;-) Nechápu, jak se jí to podařilo a že jí tam nepřekážel. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10773
18.1.08 22:02

Sleduji, že jediná já nemám a ani nesháním golfky. Zatím jsme v hlubokém, na jaře jdeme do sporťáku, ať se nepečeme v hlubokém. Asi taky na nějaké mrknu. Já si jen tak nějaké nekoupím. Jsem náročná na design, barvu, praktičnost atd. Navíc malý kolečka jsou my k prdu. Máme chatu na horách. Tak si budu muset ukládat vaše odkazy. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bedhann
18.1.08 22:08

Ivule - do nového auta nejdem!! Páč to manžovi v práci neprošlo.. nojo, oni tam aj diktujou co si kdo může a nemůže koupit!! hajzlové!!! :evil: Je to složité na vyprávění.. :? Takže na sraz pojedeme taky oktávečkou, neboj!! :wink:

Vítám Vava2, to už nás je tedy pěkné množství!!! :lol: :lol: :lol:

Jinak nezvládám vůbec reagovat, je tu dneska nějak mooooooc ukecáno!!! :wink:

• Citovat
  • Upravit
Bedhann
18.1.08 22:16

Jo a Katuš už mám konečně Pinnacle Studio 11 a dokonce v češtině!! Tak snad to půjde v pohodě, každopádně teď na to asi stejnak nebude moc času… :roll:

Ad golfky - jdeme taky do Chicca CT 0.4

Ad jídelní židlička - mám objednanou tudle, měla by přijít koncem měsíce.. jinak je to ta filajová! http://www.babylife.cz/…-zidle-polly

• Citovat
  • Upravit
10773
18.1.08 22:24

Tak jsem mrkla na nabídku obchodu, kam chodíme nakupovat a ty Chicco nejsou vážně špatné. ;-) Jen ta rukojeť. :-(

http://www.baby-centrum.cz/…-ct-0-4.html?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67
18.1.08 22:31
Skurokat píše:
Tak Terezka jen tak neusnula, asi jí rostou ty zoubky, byla doooost protivná a když jsem jí mázla do papulky calgel, tak byl klid, teď teda chrní, ale mám strach, že mi zaspí oběd :roll: :roll: :roll:

Novire, golfáče vypadají moooc hezky :lol: :lol: :lol:

Zdravím Inovelu a Nelinku :-) :-) :-) :-) :-) :-) máš moc hezký a origo metřík

No a je tu nějaká skrytá mamina s okolí Loun???? Já tu mám sice Eury, ale ta nějak nestíhá a tak jsme se ještě pořádně nepotkaly :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Tak já jdu zase něco kutit, zatím

nejsme z Loun, jsme z Lovosic, ale chodila jsem v Lounech na obchodku…:-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bedhann
18.1.08 22:36

Jahůdko - a mě se právě ta rukojeť na nich líbí… já ale nemám psa ani druhé dítko, abych musela řídit jednou rukou… takže v tom u nás až takový problém nespatřuju… navíc to budeme používat jen na cestování a nakupování. :wink:

• Citovat
  • Upravit
2104
18.1.08 22:37

Tak jsem se právě zděsila. Zítra jedeme na celý den na výlet ke kámošce z VŠ. Takže jsem Sebíkovi chystala svačinu, oběd a ještě mlíčko a mám toho asi 4 skleničky, pak křupky a banán. To je jak na týden a né na pár hodin.

Vítám novou maminku Vavu2 i Kubíka.

Ad golfky - taky se mi líbí ty od Chicca, ale ještě mi manžel navrhl, že se pojedeme podívat na veletrh do Brna a Sebík si je vyzkouší. Loni jsme tam byli taky a vybrali jsme si velký kočár, tak uvidíme jestli si vybereme zase.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
417
18.1.08 22:38

Netto, tak to je fajn, top bysme se někdy mohly sejít a pořádně podrbat, Lovosice není žádná vzdálenost, co ty na to???? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Hani, tak to je super, já s tím zrovna bojuju a finišuju s první hodinou… Nejhorší je vybrat tu hudbu, jinak to jde po másle. Je to hodinové video a dělala jsem na tom cca 10 hodin sakuprásk… Což si myslím, že jde (a to jsem ještě vybírala tu hudbu, jinak by to bylo rychlejší - mám jí nachystanou i na druhý díl…)

jahůdko, tak teď jsem se pořádně zasmála, až normálně přišel nahoru tchán, podívat se čemu se tak řehnim - to je náááádherýýýýýýýýý. Modelka, šikovná :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Tak já jdu asi už spinkat. Už se mi zavírají svítilny…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bedhann
18.1.08 22:39

Joooo a chtěla jsem se vás na něco zeptat.. posledních pár dní se Terezka škrábe na obou bocích - nad plenkou. Nemá to ani červené a není tam ani flíček, takže absolutně nechápu, proč to dělá.. Myslíte, že by to mohlo něco znamenat?? :roll:

• Citovat
  • Upravit
67
18.1.08 22:44
Skurokat píše:
Netto, tak to je fajn, top bysme se někdy mohly sejít a pořádně podrbat, Lovosice není žádná vzdálenost, co ty na to???? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Hani, tak to je super, já s tím zrovna bojuju a finišuju s první hodinou… Nejhorší je vybrat tu hudbu, jinak to jde po másle. Je to hodinové video a dělala jsem na tom cca 10 hodin sakuprásk… Což si myslím, že jde (a to jsem ještě vybírala tu hudbu, jinak by to bylo rychlejší - mám jí nachystanou i na druhý díl…)

jahůdko, tak teď jsem se pořádně zasmála, až normálně přišel nahoru tchán, podívat se čemu se tak řehnim - to je náááádherýýýýýýýýý. Modelka, šikovná :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Tak já jdu asi už spinkat. Už se mi zavírají svítilny…

no problem… jsem mobilní, ale bojujeme teď s neštovicema /nejdřív je měl ten nejmladší, teď ten prostřední) tak až někdy… :-((

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1434
18.1.08 22:44

Bedhann - Anička se škrábe už asi 14 dní, taky na bocích a na bříšku. Taky absolutně nevím proč… :nevim:
Tomášek, když byl mimino, tak se zase tahal za ucho a vydrželo mu to doteď…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bedhann
18.1.08 22:51

Jani - tak to je fakt divné… :? Prvně jsem si říkala, že když tam nic nemá, tak ani nebudu volat doktorovi, ale manža už mi řekl, že to není normální tak ať tam zajdu… zas já nechci vypadat, jak nějaká histerka, ale člověk fakt nikdy neví.

Jéva, na Nově je jakýsi hloupý horor či co…bože, to je kravina!!!! :roll:
A to mě připomíná, že kdo má rád scifi a horor, tak ať mrkne na film I´m a Legend - fakt BOMBA film. Já teda scifi nemusím, ale tenhle film stál za to!!!! :wink:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex