ČERVEN 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1434
19.1.08 14:43

MONINO - gratulace Týnce k zápisu - těší se? My asi budeme pro Tomáška žádat odklad, šest mu bude v srpnu, takže sice budeme muset za rok k zápisu, ale myslím, že půjde o rok později. Je sice chytrý dost, ale nevím, jednak špatně vyslovuje a jednak si říkám, že by tam byl nejmladší… tak mu asi o rok prodloužíme dětství :-)

Jdeme na vycházku. Zatím pa Jana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1434
19.1.08 14:45

I když teď koukám MONINO na metřík - Týnka je taky v srpnu? ALe ona je o rok dřív - 2002.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7846
19.1.08 14:50

KAMI, taky už musím vyfotit ty moje golfky. Myslím, že by ti vyhovovaly, ale bohužel jsem je na netu nikde nenašla. A není to asi nijaká značka. Ale jsou skladný,přitom mají velkej košík, mají pojistku při složení, spojenou rukojeť a váží necelých deset kilo. Skládají se jednou rukou a přenášejí se taky tak, za jedno ucho, jako tašku. Já nesla na jedné ruce malou, cestovní tašku přes rameno a v druhé ruce golfák, takže pohoda. Jen bych ještě uvítala, kdyby měl odpružený a trošku větší kolečka, protože dost drncá. Ale zas nejezdím s nima terény, takže to zas tak nevadí. A modročernej byl úplně úžasnej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7846
19.1.08 14:56

Ještě jeden dotaz, to proplácení od VZP se vztahuje jen na nějaký kurzy plavání s kojenci nebo mi proplatí i to, že jsem byla s malou v bazénu?

Jo a teď mě napadl dobrej fór, opět ze života. Tchýně volala na mamograf, že se objedná, jak to propagoval Avon, a sestřička se jí ptala, jakou má pojišťovnu a ona odpověděla, že zdravotní! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: „No to jsou všechny paní, ale jakou?!“ „Jé já nevim, já se musím podívat.“ a šla hledat ten dopis od pojišťovny. :roll: :roll: :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3538
19.1.08 14:57

děkujem
jj Janino,je taky v srpnu,ale o odklad jsme nežádali,nejmladší sice asi bude,ale nedovedu si ji představit ještě rok ve školce a navíc,když je celé 3 roky s holkama,tak že by tam zůstala s malošama-to by nerozchodila-jen jsem doufala,že nás vemou-ale oni prý berou všechny,a o odklad se musí žádat-a to usoudí psycholožka ,jestli je nutný.Těší se moc,ještě chudák neví do čeho jde,už chce koupit tašku :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7846
19.1.08 15:04

Jo a holky, co se nám zas stalo, to byste nevěřily. Předevčírem pozdě večer nám na střeše přistál paraglidista. Teda to zní blbě, prostě ten chlápek, co dělá paragliding (nebo paraglaiding, jak kdo chce). A že máme pěkně strmou střechu. No rána jak z děla, tak se šel Martin podívat, ve mně by se krve nedořezal a na střeše bublina jak kráva- padák a pod ním napláclej chlap na plechové střeše, jak dlouhej, tak širokej. Ten motůrek měl asi nasračky. :lol: Ale než Martin vylezl z baráku, tak přijel druhej chlápek s autem a děsně se omlouvali, že ten barák neviděli. Bodejď, když byla tma jak v pytli. Sousedi z říše, kde asi udělali chybu? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3538
19.1.08 15:17

Doris ty se nenudíš :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7846
19.1.08 15:20

Tak holky, teď nevím, kdo to psal, že mu někdo radil, dát dítko do kočárku a dát mu rohlík? Nehledě na ten blbej nápad s rohlíkem v půl roce, tohle přesně nechci dělat. Až bude chodit po venku, tak ať si drobí, ale do kočárku neeee.

No a včera jsem ani ven nemohla, protože předevčírem mi do kočárku u tchýně velzly kočky a celej mi ho pošlapaly a ušpinily. Takže kočár i s fusakem letěl do pračky. Už je zas čisťoučký. Kočky jedny za*raný. Omlouvám se milovníkům zvířat, ale já kočky doslova nesnášim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7846
19.1.08 15:40

Jó holky, tak my už to s tím spaním taky nemáme tak slavný. Dopoledne usne už málokdy a odpoledne jenom v kočárku nebo vyjímečně na puzzlíkách, ale to musí být klid. Kde jsou ty časy, kdy jsem mlátila nádobím a malá spinkala jak Růža.

jO a ty puzzlíky, nevíte, jestli existujou taky nějaký nerozkládací? jako myslím ty vnitřky. My máme se zvířátkama a je na nich napsáno až od tří let, asi kvůli těm malým dílkům, co se dají vyndat. Ale jiné jsem neviděla. Ještě s číslama, tak ty jsou velký, to by nemuselo vadit, co?

To jsou ony

LOUDALKO, tak ty naši chlapi mají stejný nápady. Martin chodí taky s malou na koníčku, ale já to nemůžu vidět, mám pocit, že mu spadne. A když jí vyhazuje do vzduchu, tak to úplně trnu, normálně se mi svírá žaludek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7846
19.1.08 15:54

JANINO, jestli je to jen trošku možný, tak o odklad požádej. Já jsem 29.srpna a šla jsem normálně. Na základce jsem kvůli tomu trpěla sice jen na prvním stupni, protože jsem byla oproti ostatním pořád takový spíš dítě, na druhým stupni jsem byla premiant, takže tam jsem byla pro změnu za šprta, ale na střední to byl úplně horor, protože mně ještě ani nerostly prsa a některé holky už žily pravidelným sexuálním životem. Já tam byla jak tele. Můj ročník měl totiž ještě nepovinnou devítku, do devítky šli jen ti, co se nikam nedostali. Já vycházela z osmičky, takže některé holky od nás ze třídy, které šly o rok později a ještě vycházely z devítky, byly o dva roky starší než já. A to je ve čtrnácti letech dost. Na prvák nerada vzpomínám, to jsem se fakt trápila a pak už se to pomalu srovnávalo. Akorát já jediná ze třídy maturovala v sedmnácti letech. Tak si myslím, že kdybych šla o rok později, tak bych dneska možná nebyla tak zakomplexovaná. Toť můj výlev. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7846
19.1.08 15:59

Moni, snad má Týnka ostré lokty.

Jo a ještě jsem chtěla říct, že ve třetí třídě jsme měli největší kravku ze všech učitelů, co znám a ta mě úplně nesnášela, právě kvůli mé povaze. Já byla hračička a pečlivá, takže pomalá. Nějak jsem si neuvědomovala, že ve škole musím trochu pohnout, že tam na mě nikdo čekat nebude. NO a co tak kráva nebeská dělala, to si neumíte představit. Moje mamka z ní byla taky hotová a na její stížnosti jí jen odpověděla: „A co s ní mám jako dělat, to jí mám zabít?“ :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7846
19.1.08 16:00

Si tu zas povídám sama se sebou. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7846
19.1.08 16:12

zkouška

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7846
19.1.08 16:16

Tak jsem neodolala. Sice se vždycky nerada loučím se starým metříkem, ale ten IVONELY nemá chybu a taky LOUDALKY kachničky se mi líbí, ani jsem ti je ještě nepochválila. Tak to napravuju. Krásný!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7846
19.1.08 16:17

NO holky, pojďte mi ho někdo pochválit. :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie