Poradna duly
Jana Čurdová
KAMI, aha. Tak to my už nemáme problém. Valentýnka chodí slušně a poslouchá (teda veku, doma je na zabití), do silnice rozhodně nevlítne, to jsem ji vycepovala.
jO tak to mě nenapadlo, že Zorka myslí, že Onďula už je velkej. Když vidím švagrový čtyřletýho kluka, tak to je to samý.
ZORKO,tak teprve ted mi doslo,proc rikas Tynce Valunka.Ja porad premyslela,proc ma takovou prezdivku,kdyz je to Kris tynka .Sice jsem dlouho nekojila,ale uz jsem asi dlouho doma,ze mi to dlouho trva nez to pochopim
!!
Zorko,to bych taky chtěla,ale Ondráš je fakt jak střelenej.Když někam jdeme,tak dělá všecno možný,ale spořádáná chůze vedle kočárku to rozhodně není.
No a do toho ty krumlovský krpály…
Jít s Ondrou jenom sama třeba do města je fakt za trest.
Ale stejně furt přemejšlím o tom,jestli by mi nestačily ty,co máme doma. Asi vyzkouším,jak to bude fungovat,Ondra a chůze vedle golfáčů ,ale moc optimistická nejsem.
Doris krásnýý metřík
Ty s fotkou jsou fakt nejlepší ![]()
Reni a už je máš doma ty puzzličky? Že bysme přišly ošáhnout
? A to jako jako ohrádka držej jo? NO nevypadají rozhodně zle!
Malá se mi tu válí v obýváku pod radiátorem a ožírá cedulku z velryby. To je hrozný s čím si ona hraje. PET flašky, cedulky co trčí z hraček, myš, notebook…
Kami, zkus se podívat na Chicco CT 0.3, je mezi sportovníma kočárkama, ale je lehoučký, bohužel sem neumím dát odkaz.
Se spaním jsme na tom stejně jako většina: dopo. půl až 1 hod., po obědě taky tak, odpoledne taky asi 50 min pak ji budím. Večer ji dám do ložnice a odcházím, někdy spí hned, někdy dám několikrát dudlíka. V noci se budí kole 3 - 4 h na UM, pak až ráno v 7.
Ahoj holky,
tak jsem denšek zdárně zvládla, ale už si půjdu lehnout, abych dospala tu vášnivou noc.
Doris, ty ses dneska nudila,co???
Ty tvoje příhody jsou vážně na nějakou knížku…
Jinkak ti musím pochválit tvůj nový metřík je krááááááásný (ale ten náš taky…
)
Ad puzzlíky, máme v celku, jsou super a jsou to tyhle:
http://www.alenkaobchod.cz/…-24-ks-cr-1/
jsou i za dobrou cenu, je jich hodně… no paráda…
Terezka už zase pláče. Jdu za ní, asi fakt ty zoubky, vůbec mi nechce papat a pořád pláče a je nevrlá. je mi jí děsně líto, prdelinky…
Jdu
Tak nase dite dneska asi spat nebude a nebo se z neho stava nocni ptak
. Naposledy spal v 15,30 a jeste ted vypada takhle:
Kdyz ho dam do postylky,tak rve a jinak si hezky hraje, i kdyz zacina bekat,jdu zkusit jestli neusne
(uz asi po sty
),ale nemam silu ho nechat rvat v postylce,kdyz vidim,ze to ke spanku jeste neni.
Helčo, už je mám doma. Byl to fofr. Ve čtvrtek večer jsem je objednala, v pátek napsali, že posílají a v pondělí byly doma ![]()
Je to trochu hrubší matroš, než ty, co jsme měli. Ale to nijak nevadí, jsem s nima moc spokojená. A jak psala Doris, holky pak na nich můžou sedět a hrát si. Ája už je na nich u Lucky stejně furt
A hlavně se dobře udržujou, Lucka je blicí , takže pořád utírám
No každopádně je můžeš přijít omrknout. ![]()
Lucka dnes pořád haleká, nějak nemůže usnout, chjo.
Holky, nechci se vám montovat do puzzlíkové diskuze, ale náš Tobík je na rozpůlené karimatce (a položené vedle sebe)a myslím, že to účel splní úplně stejně, nerozjíždí se to a nevyndávají se z toho kousky
A stála necelé kilčo
Hm… dobře, asi nebude testována na zdravotní nezávadnost pro děti, ale to koberec ani lino taky ne ![]()
Doris ale sis pokecala odpol??
ale ono jsou ty tvoje zážitky fakt na knížku
![]()
Už jsem se taky dívala na nové metříky-holky dali jste mi inspiraci-ty co máme už byly okoukané
Doris Tynča je šikovná aspoň si to myslíme
tak jsme neviděli důvod na odklad,ale třeba to přijde a bude mít stejnou zkušenost,jako ty-no snad se tomu vyhnem
jo a už jsme taky dostali pribinák
tak si ho otevřela Kika-a babi se moc divila,proč ho nedostal Ríša,když mu ho přinesla
![]()
Tak jsme zpátky z výletu.
Novire-měla jsi pravdu. V Ikee děs a hrůza. Tolik lidí jsem tam ještě nezažila. Jen jsme tam vlezli a dav nás táhl sebou a nebylo možné se u ničeho ani zastavit, aby do nás nevráželi lidi. No a u pokladen to bylo pomalu na hodinu. Naštěstí jsme se byli jen podívat. Kupovat budeme až za měsíc. Tak jsme to fikaně vzali bokem,ale lidi nás pomalu ani pustit nechtěli.
Ad. spaní - Kubík vstává většinou kolem 8 hod. ráno, pak jde spát zhruba v 10 a spí tak do 12, pak jde spát kolem 14 a vstává kolem 16 (to chodíme s kočárkem ven). Večer ho většinou dávám spát kolem 20 a to ho nakojím, položím do postýlky, zhasnu a odcházím. Chvíli tam mručí a pak usíná. Zatím se mi nestalo,že by dělal scény,ale co není může být
V noci se mi ale budí co dvě hodiny. Vždycky začne brečet, tak si ho vezmu do postele nakojím a až zabere, přendám do postýlky. Stejně mi ale přijde, že ani hlad nemá, protože si jen cucne a pak to jen drží a dumlá a spokojeně u mě spí dál. Já si ho to ale nechci učit spát s námi,tak se snažím neusnout a pak ho přendávám do postýlky.
Spí dětičky s vámi nebo v postýlce?
VAVO, no jo, fakt je to tam děs, moooc bych se divila, kdyby to zrovna dneska bylo lepší ![]()
Se spaním přes den máte podobný režim jak my- Tobík chodí spát vždycky po dvou hodinách, co je vzhůru. V noci spí v postýlce, usíná sám. Když ho v noci krmím, tak ho do postýlky pokládám, i když ještě nespí - právě proto, aby si nezvykal usínat u mě. Naštěstí taky nehuláká, jen si mručí a vykládá… nakonec usne ![]()
MONIKO, konečně si vás se Zorkou kvůli metříkům nebudu pléct
![]()
Tak jsem hodila taky nový metříky.Pár dní je nechám a uvidím,jestli se nevrátím ke starým. ![]()