Poradna duly
Jana Čurdová
Doris,to je mimoc líto,drž se.
Renko tu myčku si vybojuj,je to fakt veliká úspora peněz a hlavně času.Doporučuju němce Bosch, AEG či Miele.Já mám AEG a naši Bosch a maximální spokojenost.Itali jako Ardo,Indesit,Zanussi a jiný jsou prej dost poruchový.Ale je to věc názoru.Zítra si to hezky užij.Je to bezva bejt v obchodě bez hadího ocásku.Pro mně je to vždycky malý svátek.
Kaculko,ten cukr test ti vůbec nezávidím.Jsi statečná holka.
Dobré ráno holky,
DORIS, je mi to moc líto, co se kamarádovi stalo
A Loudalka má pravdu, vybrečet se by určitě pomohlo… V pátek na tebe budeme myslet, aby to proběhlo co nejvíc v pohodě.
NISSO, tu sušičku si určitě, pro tebe to bude moře ušetřené práce… Ségra už má dloho pračku se sušičkou a nemůže si ji vynachválit. A máš pravdu, taky jsme se na ni před těma asi dvouma rokama dívali jak na exota, na co že ji potřebuje ![]()
KACULKO, potřetí cukr test teda nazavídím, ale aspoň máš pečlivého doktora ![]()
.. dneska s Dolfíkem vstáváme dřív, jdeme totiž na to stříhání. Jsem fakt zvědavá, jak bude vypadat
No, zkusím pak dát nějaké foto do galerky.
Zase to vypadá, že u nás bude hezky, tak jsem fakt ráda, člověk má hned lepší náladu, když venku svítí sluníčko.
Dobré ráno Berušky.
Pro mně je opravdu dobré,Ondra se vzbudil až ve 3/4 na 9.To byla taková krása takhle dlouho spát.To už se mi nestalo ani nepamatuju. ![]()
Dobré ráno těhulky,
tak u nás taky zase krásně svítí sluníčko, tak mě asi nejspíš čekají okna v kuchyni. Včera jsem umyla v obýváku a dneska zase pomalu další. Už se přes ne nedalo koukat
.
dobré ráno tetky,
DORIS - taky je mi líto, s kamarádem. doufám, že už to je konec všech špatných zpráv!
hlásím se z kontroly. jsem pěkně naštvaná, ovšem jako většinou, když přijdu od svého dr. ale to je asi moje chyba, že si všechno tak beru. můj dr. tam má totiž dvě sestry, jedna je v sesterně (která je otevřená, takže všichni všechno slyší) a druhá trůní v ordinaci u dr a jenom čumí. tak ta mě neskutečně s…, je to hrozná kráva. hlavně od tý doby, co jsem si tam šla minule pro tu neschopenku je na mě pěkně nepříjemná. ble. no a začalo to, že mě zase polilo horko, chtělo se mi na záchod a omdlívala jsem, jakmile sestra vzala tlakoměr......no už se mi oněm i zdálo v noci. a naměřili mi opět 150/90, na podruhý 140/80, tak to mi tam zapsali,aspoň tak. no ale už se zmiňovali i o nemocnici. fůůůůj. já nechci, hlavně ta zlá sestra mi říkala, že je mi prd platný, že doma mám tlak krásnej. no tak, mám měsíc klid, než půjdu do poradny, ale asi mě ta nemocnice nemine
no a zadruhý jsem se zeptala na to plavání, jestli jako mi daj razítko, jestli můžu. tak dr v klidu. a pak jsem se zeptala, jestli můžu jít do normálního bazénu plavat, že mám strach, že něco chytnu. to kdybyste viděly tu sestru…jak když do ní bodne. hnedle prej, že těhotenství neni nemoc a fůůůůj, dala bych jí po hubě. no nic. jink mi to pěkně drží, stahy nemám a dr řekl, že mám břicho jak kouli a pěknou pleť. uff. tak se moc omlouvám za vylíčení, musela jsem se vymluvit, aby mi klesl tlak. JÁ NECHCI DO NEMOCNICE! pardon, už jsem klidná.
pěkný den, přeju.
Prominte, ze vam se lezu, ale neslo nereagovat na euryant.
Vubec nechapu, ze te tak stresuji
Ty tlaky co uvadis jsou v tehotenstvi normalni a hlavne pokud vedi, ze se ti vzdy zvysi kdyz ti ho meri v ordinaci. A sestra nema vubec pravdu, kdyz rika ze to co si nameris doma neni smerodatny, prave naopak ![]()
Takze bud v klidu at ti ten tlak nestoupne i doma!
Jsem take zdravotni sestra a za takovou kolegyni se musim jen stydet! ![]()
Dobré skoro poledne…
Novire, ten šátek je vlastně super nápad, na to jsem úplně zapoměla, nejdřive jsem šátek moc chtěla, ale pak jsem od několika zdrojů slyšela, že si na něho mimi moc zvykne a pak nechce být nikde jinde, v kočárkuv postýlce prostě nikde.....ale na to venčení by to bylo fajn…tak jo dneska se po nějakém krásném a dobrém podívám…Tak díky za tip ![]()
Renko, tu myčku si určitě pořiď, je to úspora času i peněz, nejraději mám, když si ji ráno zapnu a sednu si ke kávě a k pc…a i když nic nedělám tak mám pocit jako že dělám, protože vlastně myju nádobí
akorát by se to mohlo i uklízet…a ještě by přítel mohl pochopit, že se to do té myčky musí vložit aby se to umylo, ale to už je náš boj…
Roxo, od emitexu jsem si objednávala přes net, teda já si skoro všechno objednávam přes net…většinou to vyjde levněji než někde po obchodech, a přijde ti to až domů, takže jsem v klidu.....takže to asi záleží na každé z nás jak je to pro nás pohodlnější…
Jo a ten teploměr, tak já mám tři jeden do vany(to je asi jasné), pak jeden co jsem dostala u doktora na gyndě, když jsem se přihlásila do studie, ten je digitální a měří se v puse… a teď jsem koupila pro Sama digitální s tou měkkou špičkou do zadečku a až vyroste tak bude mít ten náš do pusy.....ale já doufám že ho skoro vůbec nebudeme potřebovat… ![]()
Jinak ještě jak se bavíte o té dovolené, tak já jsem si mohla taky vybrat jen poměrnou část, kterou mi vypočítala účetní k dnu odchodu na mateřskou a to jsem si rozdělila na půl dne…takže teď chodím do práce jen na dopoledne, což je super, protože šéf má radost, že ještě udělám co je potřeba a já mám radost, protože na jednu stranu jsem pořád v kontaktu s lidmi a jednak si odpo odpočinu a vyřídím co potřebuju…takže mi to teď maximálně vyhovuje… ![]()
DANCA - moc děkuju za uklidnění. ani nevíš, co to pro mě znamená, jak mi to pomůže. víš, kdybych byla flegmouš, tak je mi to jedno. jednže já jsem přesně ten „pacient“, kterej nad všim moc přemýšlí a pak to taky s tím tlakem vypadá. děkuju!
Teda euryent, tak to je fakt hnus, to je ale kráva ta sestra, místo aby tě uklidňovala tak tě tak vyvádí z normálu..no tak to je hnus.....asi ti závidí že jsi taková krásná těhu a ona ne
tak hlavně klid!!!!! No ale myslím že teď se zvedl tlak i mi…kráva jedna
Eury,nic si z ní nedělej je blbá,já mám taky vysokej tlak jen vkročím do čekárny a tak mi ho sestra měří i při odchodu a ten mi většinou i zapíše,protože to už mám všechno za sebou a jsm klidnější.Tak jí to zkus navrhnout,ale to asi nepůjde když je to taková blbka.Ještě mě napadlo zkusit si tu sestru když ti měří tlak představovat v nějakej fakt hodně směšnej situaci,třeba by to aspoň trochu pomohlo. ![]()
děkuju holky,
KAMI já vím, psala jsi o tlaku. možná to víc řešim já, než oni. ale dneska poprvé měli řeči s tou nemocnicí. a já se jí bojim jak čert kříže, takže to bude mít asi dohru.
dneska po měření jsem se tam bavila s jednou těhulí a najednou jsem byla úplně v klidu…taky mě napadlo si dát změřit tlak ještě jednou. ale pak jsem si představila, že hobudu mít zase vysokej, tak jsem nato radši zapomněla.
Ahojky no tak to je Kami nadherny uplne mam z toho slzicky v ocich..
At uz se nam narodi ty nase zlaticka..
Taky jsem slzela,jedla jsem u toho polívku a málem byla přesolená. ![]()
Ahojte,
Kami, tak to se TI povedlo. Teď jsem se na to koukala a slzičky nemám v očích ale na tričku. Bylo to a je to krásné. Kéž by i u nás všech to šlo takhle pohodově.
Já pomalu začínám mít obavy ani né z porodu ale z toho co bude potom. Předtím mi to přišlo takové jednodušší a teď když se to blíží, tak mám strach jestli to budu všechno zvládat. V manželově rodině mě totiž čeká pozice určitě „perfektní a dokonalé matky“. Jsem vynášena do výšin už tím, že budeme mít na 51% holčičku, protože u manžela jsou už 2 generace samý kluci.
Ale počítám, že tyhle obavy má asi každá rodička čekatelka, u nás prvorodiček jsou jen asi silnější, než u mamin co mají nějaký ten porod za sebou.
Holky, omlouvám se, že jsem ještě nedošla do toho Emitexu, zkusím se tam podívat jak budu mít vycházky, jestli budu mít vycházky. Seznam věcí na které se tam mám podívat nosím stále u sebe, ale teď jsem se tam nedostala, i když jsem to měla naplánováno.
Zatím krásný den Ivule
P.S. Držte nám palce na zítřejší kontrolu.