Poradna duly
Jana Čurdová
Takže oprava
Červňátka 2007
Evuška74 / 1975 / Olomouc / Beátka *19.3. - 1120g, 37cm
Janina1974 / Praha / TP 1.6. / Holčička / KO 2.4.
Silema / 1976 / Znojmo / TP 2.6. / Chlapeček / KO ???
Misa78 / Náchod / TP 6.6. / Holčička / KO 3.4.
NNNika / 1984 / Frýdek-Místek / TP 7.6. / Chlapeček / KO ???
Stef / 1977 / Žatec / TP 9.6. / Holčička / KO 4.4.
Ivule-25 / 1981 / Ostrava / TP 10.6. / KO 11.4.
Kaculka / 1978 / Praha / TP 12.6. / Chlapeček /KO ???
Bedhann/ 1980 / Ostrava / TP 13.6. / Holčička / KO 6.4.
DominikaN / 1979 / Klatovy / TP 16.6. / Chlapeček / KO ???
Novire / 1979 / Brno / TP 17.6. / Chlapeček / KO 29.3.
Euryanta / 1978 / Louny / TP 17.6. / Holčička / KO ???
Kami74 / 1974 / Č. Krumlov / TP 17.6. / Chlapeček / KO ???
Popelka / 1979 / Pardubice / TP 18.6. / Chlapeček / KO 10.4.
Doris / 1978 / Cheb / TP 18.6. / Překvapení / KO 16.4.
Ifca / 1977 / Sofie / TP 19.6. / Holčička / KO ???
Masenka13 / 1976 / Kladno / TP 20.6. / Překvapení / KO ???
Netta12 / 1976 / Lovosice / TP 20.6. / Chlapeček / KO 3.4.
Nissa / 1979 / Jihlava / TP 21.6. / Chlapeček , Holčička / KO 11.4. / 13.4. velký UZ
Korculka / 1977/ Brno/ TP 24.6. / Chlapeček / KO 19.4. UZ, 20.4. Dr.
Loudalka / 1978 / J. Hradec / TP 20.6. / Chlapeček / KO 3.4.
Martinecka / 1983 / Praha / TP 21.6. / Holčička / KO 18.4.
Virgin / 1978 / K. Vary / TP 21.6. / Holčička / KO 6.4.
RenkaH / 1973 / Praha / TP 23.6. / Holčička / KO 30.3.
Helenis / 1980 / Praha / TP 23.6. / KO ???
Roxa / 1978 / Praha / TP 24.6. / Chlapeček / KO 18.4. + velký UZ
Jargova / 1981 / Ostrava / TP 25.6. / Překvapení / KO 3.4.
Verik / 1978 / Vyškov / TP 25.6. / Chlapeček / KO ???
Vykyna / 1976 / České Budějovice / TP 30.6. / Chlapeček / KO 17.4.
Vvik / 1973 / u Prahy / TP 1.7. / Překvapení / KO ???
Rozara / 1974 / Ostrava / TP 2.7. / Chlapeček /KO 11.4. 31.3. SVATBA!!!
Maminky
Janina 1974 - Tomík 3 roky
Ifca - Johanka 1 rok
Hermi - Lucinka 2 roky
RenkaH - Andrejka 1,5 roku
Vvik - Jonáš 04/05, Lucie 03/04, Lukáš 12/02
Rozara - Daniel 3/1996,Tadeáš 07/2003
Vykyna - 2 dítka
Kami74 - Ondra 2 roky a 9 měsíců
15 Chlapečků 14 Holčiček 5 Překvapení
Čestní hosté
June, Žabucha, Brum
Dlouho se neozvaly
Eweli / 1983 / Ostrava / TP 5.6. / Holčička / KO ???
Pooh / 1983 / Zlín / TP 18.6. / KO ???
Lenii / 1976 / Praha / TP 27.6. / KO ???
Lenula / 1985 / Zlín / TP 12.6. / Překvapení / KO ???
Skurokat / TP 14.6. / Holčička / KO ???
Hermi / 1978 / Teplice / TP 16.6. / Holčička / KO 11.4. UZ, 18.4. Dr.
Bobon / 1981 / Ostrava / TP 16.6. / KO???
Evuško, moc gratuluju k Beátce, držím palce, ať je zdravá a pěkně roste. Taky mi vyhrkly slzičky. A dost mě to teda vyděsilo. Já se cítím fyzicky fajn, někdy skoro jako netěhotná, takže se nijak nešetřím, ale koukám, že bych to asi neměla podceňovat. Ale aspoň jsi nám dala příklad, že i maličké miminko má šanci, tak až budete obě fit, tak se s námi poděl o fotečku. Drž se!
tédá holky, dneska věnujeme večer beátce. jo? budeme na ní moc myslet. já tedy určitě ![]()
STEF - koukej si vzít něco óbrovsky sexy na tělo a hoď se do galerky znova. protože to bysme si taky mohly myslet,že těhotenství jen předstíráš ![]()
STEF, teda, ty budeš rodit tak v září, ne?
Pupík v tom tričku není snad vůbec vidět ![]()
Páni, já tomu pořád nějak nemůžu uvěřit, že už máme první mimčo…
Tak jsem zapnula počítač a hned taková zpráva!
Evuško, taky se přidávám s gratulací. Uvidíš, že malá bude v pořádku. Je fajn, že už dýchá sama a hlavně že má tvoje mlíčko, to je super. Držte se, moc na vás myslím.
Stef, tričko je moc hezký, to jo. Ale nějak tam není ten pupík… Je to vůbec možný, že jsi takhle štíhlounká? Já tiše závidím, jsem už jak koule. Ještě nedávno mi manžel řikal, že netloustnu tolik, co s Andrejkou. Už jsem to ale dohnala, tak už si mě začíná pěkně dobírat, ach jo.
EVUŠKO,,obrovská gratulace k Beátce,ona to dožene,uvidíš
.Já jsem si to myslela, že se něco stalo,když jsi se tak dlouho neozývala .Hlavně si nic nevyčítej a nebreč,a´t nepřijdeš o mlíčko,malá ho moc potřebuje.Přijď se mezi nás podívat a hoď příležitosně fotečku do galerky
.
Byla jsem v práci se zeptat na tu dovolenou,tak mám 32 dní,což znamená,že mi na příští kontrole akorát ukončí neschopenku.Takže od 17.4. jsem na dovolené a pak mateřská.Hrozně to utíká, já měla pořád pocit,že je to v nedohlednu
.
Evuško,moc gratuluju k Beatce,držím vám moc pěstičky a věřím,že malá všechno co nejdřív dožene.
Stef,to samý tričko mám taky i barvičku,akorát mně ho prodali s takovou velkou boulí na břiše darebáci.
![]()
Ahoj holky,
Evuško moooc velká gratulace k malé. Ukápla mi tu slzička, ať jste hlavně v pořádku.
Včera jsem byla na kontrole, ale nedostala jsem se už k pc. Vše je v pořádku - dostala jsem magnesium 2-3× denně na tvrdnutí bříška.
Jinak další kontrolu mám v poradně 24.4. s velkým ultrazvukem a nástupem asi i na mateřskou. Jinak jsem dostala teď při kontrole prenatal box (ten vzorkový balíček).
Marcela
Stef,teď jsem koukala na tu tvou fotku,jsi vůbec těhotná
?Ale ono to přijde a bříško vyroste
.
Ahojky,
Evuško - moc gratuluju!!! Jste šikulky, že všechno tak zvládáte!
Jinak malá bříška závidím
, já mám pěknej meloun
Na váhu už radši ani nelezu, abych se nevyděsila. Furt bych jedla sladký - hrůza. Dneska k obědu lívance..
Jinak jste mě docela inspirovaly těmi návleky na kola kočárku… pamatuju si když jsme měli malou Lucinku, že jsme první 3 týdny měly kočárek doma a manžel myl kolečka po každé procházce.. takže tohle mi přijde úplně super řešení!
Taky se mi líbí Babyskate - máte s tím někdo nějaké zkušenosti??
Já chtěla rodit v Ústí nad Labem, kde mj. přišla na svět i malá Lucinka, ale mají stopstav, takže budu muset rodit v Teplicích.. což se mi moc nechce! Komfort žádnej - porodní stůl oddělenej jen plentou, jen 1 nadstandardní pokoj (v Ústí jich mají 10!), nedávají dupačky na miminko, to se balí do látkové pleny - no jak za krále klacka! Hrůza… Zkusíme zařídit to Ústí nějak protekčně.. i když pro protekce vůbec nejsem.. ale v tomlhle případě asi udělám výjimku.
Na druhé straně jsem slyšela v poslední době na Teplickou porodnici samou chválu i co se týče přístupu doktorů… je to menší porodnice, tak se prý mamince u porodu víc věnují, mají víc času.. tak nevím…
Musela jsem si trošku postěžovat… Snad jsem vás moc nevyděsila..
ahojky
AHOJKY
Nestíhám (to víte daně) ale dneska jsem nakoukla a co nevidím ![]()
EVUŠKO moc gratuluju k BEATCE !!!
hlavně si nic nevyčítej, tys udělala všechno, cos mohla..hlavně, že se má malá k světu, všechno dožene, ani se nenaděješ..HOLKY DRŽTE SE!! Taky mi vhrkly slzy do očí..to není ani možný..tak v červňátkách už se taky rodí ![]()
ahoj,
Evuško - moc gratuluju k narození Beátky, hlavně že sama dýchá a pije mlíčko, to je nejdůležitější, uvidíš, že všechno bude v pořádku a za chvíli nebude poznat, že se narodila dřív.
Stef - to tričko mám taky, akorát tam mám taky na břiše nějakou bouli ![]()
Jinak dneska jsem byla na EKG, tak už mám všechny kolonky v průkazce vyplněné, vše ok, dokonce mě vzali přednostně před všemi důchodci…
Odpoledne jsme byli s Tomáškem v ZOO, manžel měl dovolenou, tak jsme jeli už v poledne a strávili tam asi čtyři hodiny. Jsem docela vyřízená, bolí mě nohy, asi půjdu spát. Ale bylo tam krásně.
Jinak Tomík má zase rýmu, tak do školky nechodí, ale v pátek ho mám v plánu poslat s babičkou vlakem do Kutné Hory a já za nima pojedu až v sobotu. Takže po delší době volný večer - asi půjdem do kina, chtěla bych vidět Vratné láhve, tak snad seženeme lístky.
A v pondělí jdu na UTZ, tak snad se potvrdí že budeme mít Aničku, jinak budu muset prodat všechny růžové oblečky, a že jich mám docela zásobu…
Jana
Ahoj holky,
Evuško, gratuluji k Beátce, určitě bude vše v pořádku a malá poroste jako z vody.
Já jsem dneska předposlední den v práci, pak si beru asi tak 13 dní dovolené a pak hned nástup na mateřskou. Jdu 8 týdnů před termínem porodu.
Dneska jedu na kontrolu, tak mi doktor řekne přesný datum nástupu na mateřeskou.
Trochu jsem se vyděsila, když jsem četla, že ty, které jsou na pracáku nebo na neschopence chodí 8 týdnů a zdravé 6 týdnů před porodem (už nevím, která to psala). I ty zdravém ale můžou jít 8 týdnů nebo ne? Já počítám s těmi 8 týdny a všude jsem to už nahlásila, že končím v práci.
Dominika
Stef - teď jsem koukala po delší době do galérky… kde máš pupík???????????? Na tobě to snad ani není vidět!!! To já budu muset taky přihodit foto ať vidíte, jak vypadá tučňák