ČERVEN 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2795
8.11.08 19:27

Já vůbec nevím proč mi to nejde, vždycky mi to šlo a proč teď by zrovna mi to nešlo to mi je právě divný.No zkouším, zkouším a nic a nic :lol: :lol: :lol: se z toho holky víte co :lol: :lol: :lol: :lol: a to jsem měla minule radost jak už to umím ,hmmmmm a zase jsem mimo to je děs semnou co holky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4326
8.11.08 19:28

duhovko tak to ti věřím, ale neboj jednou to příjde… :wink: a už to snad nebude tak dlouho trvat…v 8tt my bylo taky zle, nemohla jsem ani oloupat brambory… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2795
8.11.08 19:30

wapik:Ty jo já jsem hrozná co, ale fakt nevidím žádný mezery mezi tím, no jsem nějak zapnula mozeček a koukám už mi přestal zase fungovat jak se tady stím morduju, jinak tenhle metřík je fakt moc pěkný,prosím budeš hodná pošleš mi to okopírovaný jak to má být na icq tady je moje číslo icq a fakt díky moc jsi zlatíčko veliký a nezlob se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4326
8.11.08 19:30

Ridicko a vygenerovala jsi si ten svůj metřík? podle toho co máš v podpisu to moc nevypadá…hele a musíš před to dát to img, koukni na tu adresu co jsem ti poslala já…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2795
8.11.08 19:35

Ten starý už tam nemám, ten jsem právě minule vymazala stím že si tam dám novej hihi a už nedala :lol: jdu se pdoívat ale nějěka se v tom nemůžu vyznat víš proč, to číslo je i v tom obrázku nějak zandané takže nevidím celé to číslo, co bych právě měla zkopírovat, proto jsem prosila jestli by si mi ho poslala na icq plosím moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4326
8.11.08 19:35

promin dorazil mi tedka manžel, tak já se mu musím chvíli věnovat…ale určo ti pomůžu… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2795
8.11.08 19:37

wapik:jasný jen se věnuj mužovi to se musí taky a si moc hodná , že mi stím poůžeš, fakt děkuju moc, zkusím si tady ještě stím hrát a uvidíme zda se mi to nakonec povede, ale nevím nevím se tomu tady řechtám jak jsem mimo :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2795
8.11.08 19:43

Tak jsem zkusila vymazat ty závorky ale stejně mi to nejde, tak nevím už proč co dělám špatně už nevím.Já si počkám, nebo tohle je o nervy Smějící Smějící Smějící Smějící Smějící Smějící Smějící Smějící Smějící Smějící Smějící holky pomooooooooooooooooc proč mi to nejde, to jsem tupec nebo co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1615
8.11.08 19:44

Ahojte,

vítám novou těhulku

Rdicka - k těm doktorům, asi k nim mám podobný vztah jako ty :-) já v dubnu byla na ukončení ve 24tt…ale pořád ten nejlepší lék na bolest je mít svoje zdravé miminko v náručí.

Duhovka - nápodobně, díky bohu jsem za včas naučila vařit manžu a přes týden beru obědy ze školy, jinak nevím jak bych fungovala. Občas mi dělá problém to jídlo přendat Kubovi na talíř. Zatím se utěšuju, že v druhém trimestru se to změní, ale kámoška mi říkala, že ať si nědělá iluze, že ji bylo zle pokaždé celých 9 m :? tak mě fakt moc nepotěšila :lol:

teď jsem zapomněla kdo to psal, že má nemocné dítě. Já dávám Lepicol pro děti, je to vláknina a mám s ní super zkušenosti, vždy před podáním ATB rozmíchám trošičku(u malý děti je půl lžičky na den) s něčím co má Kuba rád a máme klid od průjmu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2795
8.11.08 19:50

Zanka:Ahoooojky a děkuji za přivítání jste opravdu zlatíčka veliký.
Jinak jsem si užila hodně ze zdravotnictvím, je tohle na dlouhý povídání.
Je mi moc líto co se stalo vám, vím jak moc to bolí prošla jsem si tím dvakrát v 30 tt a bolí to hodně moc, můžu vědět co se stalo vám, že to bylo už taky tak pozdě v 24 tt ?Jinak ti přeju teď aby vše bylo jak má být a miminko bylo zdravoučké to přeju moc a kdy máš přesný termínek porodu ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
8.11.08 19:51

jen si holky hrejte-ja se poucim-taky si ho potrebuji udelat.
Jenze porad vaham-nemam tehu prukazku a nevim jaky termin porodu si tam mam dat. Ehm.
Si pockam do 20 a pak si ho konecne vytukam az dostanu tehu prukazku s terminem.
Rikam si,ze mam jeste cas- mam tu stejne nejmensi fazolku. :roll:

vitam Misku mezi nami.

Taky mam variciho manzela-je to desna vyhoda.

Prekvapena

• Citovat
  • Upravit
1615
8.11.08 19:58

Ridicka M- https://www.emimino.cz/…s/story/6095 , můžeš si přečíst tehle článek, ale jen pokud si v pohodě. Psala jsem to pár hodin po porodu malé.

Prekvapena - ten můj dokonce i peče, je pravda, že začátky byly krušné… buchty bez kypřícího prášku apod. a z jídel zvládnul tak smažená vajíčka, teď je zlatý vzládne klidně celý oběda v docela dobrém čase :-)
Je pravda, že jeden z hlavních důvodů je, že ho irituje jeho otec, který si nezalije ani čaj. Fakt mi přijde hrozné, když mu tchýně rozmíchává musli s jogurtem a krájí mu do toho ovoce a on ji pak vynadá, že toho ovoce je nějak málo, že mu určitě ujedla :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2795
8.11.08 20:02

Jupííííííííííí holky už ho tam mám metřík to to trvalo semnou co :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2795
8.11.08 20:06

Anonimní:děkuji za přivítání.A kolik ti měří fazolka tvoje ?No já jsem teď taky mimo ,mě doktorka řekla že termín porodu mám 17 června na fotečce je napsáno 18 června a tak nevím kdy, no ale taky si vyčkám jdu si taky 20 pro těhu průkazku, dneska bych měla být 8 tt plus 1 den :-) v jakým jsi ty tt?
Zuzko doufám že siZuzka :Jdu si to přečíst zajímá mě co se stalo vám a proč tak pozdě se to stalo a jaký si měla problém ty ze zdravotnictvím ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2795
8.11.08 20:17

Zanka :Tak jsem četla tvůj smutný příběh a pláču je to opravdu hrozný co se stalo a jak se chová naše zdravotnictví, neříkám ale že všichni jsou takové to zase nééé.Zuzko je mi to moc líto prožívám to stebou bolí to moc hodně moc.
Přeju ti, aby tohle těhu bylo bezproblémový a užívala sis ho podle tvých představ to ti přeju moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí