ČERVEN 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12196
28.10.08 09:31

barus-taky nechapu ten rozdil. Ja bych mela mit podle MS taky termin 12.6.,ale podle velikost fazolky bud mimi prestalo rust nebo jsme ho pocali pozdeji-coz mi nejde na mozek,protoze jsem pak musela pocit az 5dni pred ocekavanou MS a to by pak absolutne sehlala moje antikoncepcni metoda,ktera spolehlive fungovala pres 6let. A vzhledem k mym stavum,ktere jsem mela po nechranenem styku uprostred cyklu se prave obavam,ze dopadnu jako stika, korvapu. Nebudu syckovat-do patku je bliz a bliz.

Jsem se dnes tesila na to,ze pujdu konecne ven-ze mi skoncila neschopenka a ono tak prsi. Tesila jsem se na tu prehlidku co se dnes kona. Malej je jak u vytrzeni-vcera nemohl ani usnout. Tak doufam,ze nenachladnu.
Taky mam nejaky divny vytok a vubec se necitim tehotne-az na ty velmi citlive prsa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
941
28.10.08 10:27

ahoj holky,
tak se mnou je to sranda. Já jsem měla cyklus dlouhý rok a 3/4. Poslední ms jsem měla v prosinci 2006 a pak teď v září. Proto je u mě možný fakt všechno. Myslím si, že jsem otěhotněla taky chvíli před očekávanou MS, protože jsem si 5.10. dělala test a byl negativní ale 19.10. už bal pozitivní. Tak nevím. Prostě jsem těhule a dr mi snad zítra řekne jak velké mimi je.
prekvapena nemysli na nejhorší, třeba ti fakt tvoje metoda selhala nebo je mimi prostě malinké a pak to dožene!
Milli díky za SZ

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4326
28.10.08 10:39

holky tak zase špatné zprávy… :cry: Korvapusti moc mě to mrzí, přeju dneska moc síly a i do dalších dní, aby ses s tím nějak srovnala......
NO holky já se přiznám, že už mě to taky dostává. Jsem strachy bez sebe a pak si říkám, že to stejně neovlivním…ach jo. Na KO jdu až v 13tt…takže taky za měsíc… :(

K úspěšným kontrolám gratuluju, holky musíme se držet. At už to žádnou nepotká..... !!!!

Na nic víc se asi nezmůžu… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12196
28.10.08 10:48

no baruš tak ti přeji na ten zítřek jen samé dobré zprávy. Ať nemusíš zažívat to co já. U mne to taky tak bylo (11.10. ten spolehlivý test za 100Kč ukázal jednu / a až 16.10. tam byly dvě). Pouze tato skutečnost mě drží v malé naději.
Proto jsem si nedělala žádný metřík a ani jsem nežádala o SZ k vám červňátkům. :oops:

Mam dneska nejakou depku a taky myslim na korvapuu.. :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8603
28.10.08 10:50

Ahojky

Wapiku -to jsme na tom stejně,taky jdu na kontrolu až za měsíc a říkám si, že ani nepoznám do té doby,když by bylo něco v nepořádku

holky ale bude to dobré,musíme myslet pozitivně, a užívat si to.

holky držím pěsti do dalších kontrol a dneska myslím na Korvapuusti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11462
28.10.08 11:08

Myslet pozitivne je za:,–(ni :-) ale nekdy je to fakt tezke .
My to vcera oznamili mym rodicum a reakce mne trochu rozladila ( to je ale ted u mne bezne ). Misto gratulace mi bylo MAMINKOU receno : No, ted ti skonci ta pohoda s jednim ditetem. Jsem myslela, ze mi slehne.
Druhotehule moje rozhorceni jiste chapou :-) Jako kdyby mi to rekl chlap tak si pomyslim neco o … , ale zenska a jeste k tomu mama, ktera vi???
No spravila jsem si naladu na veceri s kamaradama, dokonce jsme tancili :-)
Dneska to reknem manzelovo mamince a cekam vrelejsi reakci. Paradoxne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
549
28.10.08 11:42

......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12196
28.10.08 11:47

Meluzinko: trebasto tak mama nemyslela a jeste pookreje.
Ja mam to stesti,ze moje mama to snad proziva za me. Ale vzdycky tomu tak nebylo-taky jsem do urciteho veku byla pate kolo u vozu.

U tchyne toho moc necekam- je to mistr studenych sprch.
Proto bych to tchyni tajila az do porodu a mozna i dele.

Nejdulezitejsi je pro nas stejne manzel,ktery to s nami proziva a bude pak u vseho duleziteho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
549
28.10.08 11:55

...............strasne se omlouvam, ani jsem vam vsem holky nepodekovala, ze jste na me dneska myslely. Taky si to tu po sobe ctu a stydim se…mela bych se zaregistrovat mezi maminky po potratech a tam ventilovat ty hruzy, vy to opravdu slyset nemusite. Jeste jednou se moc omlouvam, Korvapuusti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12196
28.10.08 12:18

korvapuu: uplne s tebou citim-dekuji ti taky za info ohledne toho zakroku.
At vim jak se veci maji,protoze mam taky za sebou cisare.

Drz se- at ty prasky udelaji sve a ty pak muzes znova rychle otehotnet.

Moc na tebe myslime a klidne muzes psat i tady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4326
28.10.08 13:32

misenko je to šílená doba co. Si říkám, co když se mimi nevyvíjí dál a já budu čekat ještě měsíc, pak tam půjdu natěšená s manželem a ....... No ale radši se opravdu snažím myslet pozitivně. Vždyt dětí se pořád rodí dost, takže občas to vyjít musí!!!!! no ne holky!!!!! Hlavy vzhůru at se tam mají ty mimísci dobře.....

Korvapusti je jasný, že jsi toho plná. Snad ty prášky zaberou a budeš to mít jednodušší. Hezky se doma vybrečíš a nějak s tím srovnáš. Drž se holka.

Tak já dneska vařím mnamku…tak snad mi to bude taky chutnat. Manža už slimtá… :lol: Venku je vážně nechutně, leje a je skoro tma…tak to je tak zalést do postele… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14079
28.10.08 13:47

Kpu - je mi moc líto, že to takhle dopadlo! Snad budou ty prášky v pohodě a alespoň tě ušetří zákroku v nemocnici. Budeme na tebe myslet a snad k nám budeš dál nakukovat.

Dneska jsem to u našich zabalila dřív, musela jsem se psem k veterináři na injekci proti bolesti. Máme fenku labradora, má nějaký ošklivý zánět dělohy, zítra jí vezu na operaci. Prý jí kompletně vyčistí, mám z té narkózy hrůzu. Sice jsme od ní štěňata nechtěli, ale je mi jí hrozně líto :cry: Musím sebou vzít nějakého chlapa, po narkóze jí nemůžu nosit, má skoro čtyřicet kilo - mírně obézní :roll: . Děsně mě z toho svírá, až mě bolí celý břicho. Snad to bude v pohodě, jinak nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1404
28.10.08 14:22

Ahojky kocky, dopo jsme byli v aquaparku, tak ted akorat lezim jako placka a muzicek bude varit :lol:

KVP, moc me to mrzi a je dobre, ze to ventilujes. Verim, ze brzy bude lepe!

MELUZINKO, mama to urcite nemyslela zle, jen nestastne formulovala. Urcite bude z dalsiho vnoucete nadsena.

Ad leky - je to tak nejak muj obor - klasifikace v USA, Nemecku i Australii uvadeji kyselinu acetylsalicylovou jako naprosto bezpecny lek v tehotentsvi, jen se nedoporucuje v poslednim trimestru kvuli riziku zvyseneho krvaceni pri pripadnem porodu. Ja na bolesti beru Paralen, ale je treba vzit na vedomi, ze je to vetsi zatez na jatra. Stejne tak ibuprofen. ALe stejne, kdyz si vezmete jakou davku si skutecne vezmete a bude po bolesti, je to fakt zanedbatelne. Ta bolest vyvolava v organismu mnohem nebezpecnejsi reakce nez vhodne leky. Samozrejme nechci nijak kazat, jen si myslim, ze je dobre znat vsechny informace a az pak se rozhodnout, jestli budu bolest resit a jak ci nikoliv :wink:

Chtela jsem se zeptat, dela vam dr UTZ pri kazde kontrole?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2055
28.10.08 14:33

Ahojky tak jsem se dnes dala na mytí naší nové koupelny ještě dají wc a umyvadlo se zrcadlem a skřínkama pak baterie a topení a máme koupelnu jen pro sebe a nemusím lítat přes dvě schodiště HURÁÁÁÁÁ
Včera jsem dělala strejdovi 3× pomoc při epil. záchvatu volali jsme záchranku a museli ho odvést měl záchvat 6× a už se to nedalo zvládat máme ho ted s mamkou na starosti když je babička v nemocnici na operaci s kolenem a tááák se nám ulevilo když ho odvezli to jě člověk pořád ve stresu pořád se na něj musí chodí dívat a nutit ho k jídlo má 38 let a váží 45kg no prostě kost a kůže a ted máme nastarosti jen dědu s alzhaimerem to je taky zátěž na psychiku člověka no ale zvládáme to zatím je manžel semnou doma ale jak odjede budu s dědou a trejdou doma sama do doby než příjdou ostatní z práce ufff snad to neodnese miminko.
Jinak dnes u nás neprší a je docela teplo je zataženo ale teplo.
Prášky no tak já když jsem měla ten kašel z kterého se ještě pořád nemůžu dostat ale už je to mnohem lepší tak mi Dr řekl že se v prvním trimestru nesmí vůbec nic max čaj od Mullera ale pokud je to už k nevydržení tak se mlže panadol jinak nic víc paraleny a ibalginy v žádném případě tak nevím ale raději jsem to přežívala s čajíkem pro těhotné od Mullera je proti nachlazení a je výborný. Zatím pa pa jdu vás konečně dočíst

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1404
28.10.08 14:41

Panadol je naprosto to stejne co Paralen, ucinna latka paracetamol :roll:

WELU, ale s tlumenim kasle je fakt problem…kdyz uz se vylozene ani nevyspis, jde dat kratkodobe kodein. Osobne si myslim, ze neustale stahovani brisnich svalu, natrasani a tak pro miminko taky super neni.

Vetsina lekaru maji strach cokoliv doporucit, ale v dnesni dobe je spousta novych studii na leky, spousta novych ucinnych latek…priorita zdraveho miminka je jasna, ale matka by mela byt take brana v potaz. Samozrejme je potreba opatrnosti a hlavne informaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí