Poradna duly
Jana Čurdová
@Coco_o píše:
Holky, taky máte ráno to břicho prostě skoro žádný a večer jak v 6.měsíci?
Taky to tak mám ![]()
Ahojte, já mám manducu(nosítko)a moc jsem ho nevyužila, malej nebyl nosící typ a nelíbilo se mu v ní, tak jsem zvědavá, jak dopadnu teď s mimčem, jestli bude nosící
. Jinak o Lodgeru taky uvažuju, na poponášení si myslím bude fajn a taky je dobré, že se dá dát rovnou jako ve fusáčku do autosedačky. Kouknu taky na bazarový…Břicho mám ráno jako když spolknu pomelo(velké) a večer jako když spolknu kopačák
!
@Aneťák89 píše:
@Anabellkaa Prostě šátek - na nošení miminka
Díky.
Ty ceny té manducy jsou opravdu hodně vysoké, i ty bazarové. Budu to muset promyslet, chtěla jsem používat něco takového při úklidu nebo vaření, ale asi to dopadne tak, že bude buď v postýlce, nebo na ruce a později v ohrádce…
Ahoj holky, zdravim vas, muzu se k vam taky pridat? Mame TP 20.6.2013, dnes jsme byli na 20 tt velkem UTZ a pindika nam prcek neukazal, takze ocekavame holcicku
pripadne kluk bude za trest v ruzovym, ze se nam neukazal vcas
jinak UTZ v pohode, akorat jsem doma na PN protoze mam nizko placentu a mistama cervene krvacim, coz se Dr. vubec nelibi - takze doma a odpocivat ![]()
@romulkaa nam u NT vysetreni napsali to stejne, a to si obezni teda nepripadam…tak se tim netrap ![]()
Ahoj, dekuji za privitani ![]()
@romulkaa delali nam klasicky UTZ, mas zkusenosti s tim 3D? nase Dr. ho nedela
Já myslím, že 3D utz není standart. Ale může se zaplatit navíc. Já o tom přemýšlím.
@m.veru muj doktor ma i 3D, bude mi ho delat pri velkem UZ, jinak mi delal vzdycky klasicky. Pokud budu chtit foto, tak zacvakat 110 Kc, pokud DVD tak za 600 Kč. Foto bude stačit:-)a jak dlouho trva vlastne ten velky UZ? A je treba donest i ten testační papírek po vyčůraní? Teda ja ho mam vzdycky prinest, kdyz jdu na kontrolu k MUDr. U nej na wc v čekárně se to provádí.
@Kacenka712 já taky spím a lá superman:-)ale více mi vyhovuje ležení na pravém boku než na levém. Ale já myslím, že dokud to není nepříjemné, tak proč to měnit.
Aha tak my ten velky UTZ meli teda jen 2D a trvalo to asi 15 min, a to pani doktorka hlavne vsechno ukazovala manzelovi
s tim papirkem ti nepovim, kazdou navstevu nosim sklenicku s moci a sestricka to nejak testuje, nevim co dela. no a za 4 tydny budeme mit kontrolu a test na cukrovku.
s tim lezenim na supermana te obdivuju, me mala ted poslednich par dnu zacala kopat kdykoliv jsem se jen pokusila si lehce z boku lehnout na bricho a jen se brichem treba jen vic oprit, vubec se ji to nelibi ![]()