Červen 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1611
31.1.13 17:28
@Coco_o píše:
Holky, taky máte ráno to břicho prostě skoro žádný a večer jak v 6.měsíci? :D

Taky to tak mám :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1512
31.1.13 19:10

Ahojte, já mám manducu(nosítko)a moc jsem ho nevyužila, malej nebyl nosící typ a nelíbilo se mu v ní, tak jsem zvědavá, jak dopadnu teď s mimčem, jestli bude nosící :D. Jinak o Lodgeru taky uvažuju, na poponášení si myslím bude fajn a taky je dobré, že se dá dát rovnou jako ve fusáčku do autosedačky. Kouknu taky na bazarový…Břicho mám ráno jako když spolknu pomelo(velké) a večer jako když spolknu kopačák :mrgreen:!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1611
31.1.13 19:26

Nevíte jak se říká tomu šátku? Nebo to je prostě jen šátek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6788
31.1.13 19:51

@Anabellkaa Prostě šátek - na nošení miminka :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1611
31.1.13 19:56
@Aneťák89 píše:
@Anabellkaa Prostě šátek - na nošení miminka :palec:

Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1611
31.1.13 19:58

Ty ceny té manducy jsou opravdu hodně vysoké, i ty bazarové. Budu to muset promyslet, chtěla jsem používat něco takového při úklidu nebo vaření, ale asi to dopadne tak, že bude buď v postýlce, nebo na ruce a později v ohrádce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
289
31.1.13 21:15

Ahoj holky, zdravim vas, muzu se k vam taky pridat? Mame TP 20.6.2013, dnes jsme byli na 20 tt velkem UTZ a pindika nam prcek neukazal, takze ocekavame holcicku :) pripadne kluk bude za trest v ruzovym, ze se nam neukazal vcas ;) jinak UTZ v pohode, akorat jsem doma na PN protoze mam nizko placentu a mistama cervene krvacim, coz se Dr. vubec nelibi - takze doma a odpocivat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
289
31.1.13 21:18

@romulkaa nam u NT vysetreni napsali to stejne, a to si obezni teda nepripadam…tak se tim netrap :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
905
1.2.13 08:52

@m.veru ahoj vítám tě…hlavně ze je vše v pořádku držím pěsti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4346
1.2.13 09:02

@m.veru ahojky, ten UZ ti dělali klasický nebo ve 3D?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
289
1.2.13 12:49

Ahoj, dekuji za privitani :)
@romulkaa delali nam klasicky UTZ, mas zkusenosti s tim 3D? nase Dr. ho nedela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.2.13 13:54

Já myslím, že 3D utz není standart. Ale může se zaplatit navíc. Já o tom přemýšlím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4346
1.2.13 14:55

@m.veru muj doktor ma i 3D, bude mi ho delat pri velkem UZ, jinak mi delal vzdycky klasicky. Pokud budu chtit foto, tak zacvakat 110 Kc, pokud DVD tak za 600 Kč. Foto bude stačit:-)a jak dlouho trva vlastne ten velky UZ? A je treba donest i ten testační papírek po vyčůraní? Teda ja ho mam vzdycky prinest, kdyz jdu na kontrolu k MUDr. U nej na wc v čekárně se to provádí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4346
1.2.13 14:59

@Kacenka712 já taky spím a lá superman:-)ale více mi vyhovuje ležení na pravém boku než na levém. Ale já myslím, že dokud to není nepříjemné, tak proč to měnit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
289
2.2.13 19:29

Aha tak my ten velky UTZ meli teda jen 2D a trvalo to asi 15 min, a to pani doktorka hlavne vsechno ukazovala manzelovi :) s tim papirkem ti nepovim, kazdou navstevu nosim sklenicku s moci a sestricka to nejak testuje, nevim co dela. no a za 4 tydny budeme mit kontrolu a test na cukrovku.

s tim lezenim na supermana te obdivuju, me mala ted poslednich par dnu zacala kopat kdykoliv jsem se jen pokusila si lehce z boku lehnout na bricho a jen se brichem treba jen vic oprit, vubec se ji to nelibi :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí