Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky, ještě jsem vás nestihla dočíst a dočítat ani nebudu. Nějak nemůžu, jdu se rozloučit. Včera ráno se nám narodila Andělka. Byla už 2-3 týdny mrtvá.
Přeju vám, abyste svá miminka donosily zdravá a ať spolu prožijete krásný život.
@Hugi284 píše:
Ahoj holky, ještě jsem vás nestihla dočíst a dočítat ani nebudu. Nějak nemůžu, jdu se rozloučit. Včera ráno se nám narodila Andělka. Byla už 2-3 týdny mrtvá.
Přeju vám, abyste svá miminka donosily zdravá a ať spolu prožijete krásný život.
Ahoj, to mě moc mrzí.. spíš tě obdivuju, že máš na to se připojit do diskuze a ještě něco napsat.. drž se.. ať to příště vyjde..
@Hugi284 To je mi hrozně moc líto. Držím palce ať to brzy překonáte!!!
@Hugi284 píše:
To mě moc mrzí, je to smutné. Přeji ti také v životě to nejlepší.
@Anabellkaa i mě stál první genet ve 13.týdnu 1100,– a fotka 250,– navíc k tomu a Cd měli porouchaný, takže to nám nedali, ale pozitivní bylo, že moje pojišťovna MV mi vrátila 800,–…jo a chodí do Prahy na Letenskou pláň, takže dneska jdu v půl 12 na druhý ten ve 20 tt.,tak pak podám zprávu, ale podle mého pana dokttora je tenhle už zadarmo jako vyšetření, ale každá další věc jako Cd a fotka se platí, tak uvidíme kolik, budu totiž chtít obojí.:-)všem krásný den
@Kacenka712 píše:
@Anabellkaa i mě stál první genet ve 13.týdnu 1100,– a fotka 250,– navíc k tomu a Cd měli porouchaný, takže to nám nedali, ale pozitivní bylo, že moje pojišťovna MV mi vrátila 800,–…jo a chodí do Prahy na Letenskou pláň, takže dneska jdu v půl 12 na druhý ten ve 20 tt.,tak pak podám zprávu, ale podle mého pana dokttora je tenhle už zadarmo jako vyšetření, ale každá další věc jako Cd a fotka se platí, tak uvidíme kolik, budu totiž chtít obojí.:-)všem krásný den
Ahoj,
taky mě dneska čeká ten druhý ve 20 tt, v 11 hodin
a taky jsem slyšela, že prý už by měl být zadarmo, hradí to pojišťovna už.
@Hugi284 Moc mě mrzí, co se vám stalo, přeju ti, ať už je vše jen dobré a Andělka se co nejdříve vrátí v podobě nového miminka ![]()
@sylvis
ahoj, nevíme co to bude. Nechceme to vědět. Bude to pro nás překvápko ![]()
Tak jsem totálně zklamaná z 2. screeningu. Byla jsem tam dneska, v nemocnici a doktor totálně nesympatickej. Hrozně nám to od začátku kazil. Chtělo se mi až brečet. Slušně jsme se třeba zeptali, jestli dělají DVD záznam, odsekl, že se máme objednat na 4D. Fotku nám neudělal, řekl to samý jako s tím 4D. Neřekl nám nic, jen pár věcí o srdci a průtoku a že tady má ruku…(to nám vždycky říká můj Dr. a čekala jsem třeba to počítání prstíčků atd. a nic), neřekl nám ani míry, váhu, nezeptal se, jestli chceme znát pohlaví. Byli jsme s manželem tak rozhození jeho arogantním chováním, že jsem se na to pohlaví zapomněla zeptat. Po tomhle zážitku jsme si zašli spravit chuť alespoň do cukrárny ![]()
Teď se jen snažím vybavit nějaký moment z toho ultrazvuku, tak alespoň že jsme krásně viděli zívnutí. A pořád sebou mimčo mrskalo.
@Coco_o píše:
Ahoj,
taky mě dneska čeká ten druhý ve 20 tt, v 11 hodina taky jsem slyšela, že prý už by měl být zadarmo, hradí to pojišťovna už.
Chtěla jsem se zeptat, ten 2.SCR se dělá na dětské kardiologii? Já jsem dneska 21TT a mám jít na srdce v úterý, díky za info
@Anabellkaa
No to je šílený!!! ![]()
Já mám podobnou zkušenost u prvního screeningu, doktorka kyselá, když jsem se ptala, jestli náhodou není už poznat pohlaví, tak odpověděla „že to teda rozhodně neni“, o fotku jsme si taky museli říct a zase odpověď „no to nevim, jestli tu nějakou pořádnou mám“ a přitom máme fakt moc pěknou…
Teď na druhém jsme byli zase u ní a asi tehdy měla jen blbej den, protože napodruhé byla v pohodě. Všechno s náma probrala. Na pohlaví jsme se taky museli zeptat, sama by to neřekla, ale jinak supr. Tak se mi ulevilo, protože poprvé se mi taky chtělo brečet. Člověk je naměkko, že to všechno vidí a slyší a taková facka.