Poradna duly
Jana Čurdová
@Anabellkaa píše:
Holky mluvil s vámi doktor, jestli půjdete ve 24. týdnu na testy na cukrovku?
jo, sestra mi už vypisovala zadanku, že si tam mám zavolat a objednat se, tak jsem ji řekla, že tam nepujdu, do teh. prukazky napsala, nechce a hotovo ![]()
Co tam budu lézt, když se mi dělá špatně, ráno se musím najíst, jinak bych se v lepsim případě pozvracela, v horším případě by toho semnou někde svihlo. Cukrovku v rodině nikdo nemá a předchozí 2 těhotenství byly o. k.
U nás se bohužel cukrovka vyskytuje, tak já musím, chca nechca
![]()
Ahoj holky..jdu se pochlubit..Včera jsem byla na kontrole a vypadá to na holčičku
![]()
@bara 1 Moc díky! Ještě ale musím počkat jak dopadnou výsledky plodovky… Ale jak nám paní doktorka řekla, že čekáme holčičku, tak jsme s přítelem byli moc šťastní ![]()
@kanka80 já se modlím aby bylo mimi zdravý, mají volat do 14 dnů jak dopadl screening
@bara 1 Tobě taky dělali nějaké vyšetřeni? A v kolikátém týdnu jsi?
@kanka80 dělali mi z krve na vroznené nebo vývojové vady( jestli nemá dovnův syndrom a jiný) jsem v 16tt. A ty jsi v kolikátym? a na co dělali tobě?
@bara 1 Aha. Já jsem 18+1tt a byla jsem po screningu ve 13týdnu na zákroku CVS-odběru vzorku placenty z kterého moc nezjistili, tak jsem dostala doporučení na tu plodovou vodu. Měla jsem výsledek z krve 1:95 na Edw. syndrom, který se po CVS nepotvrdil, ale objevila se jiná vada na 8.chromozomu… Mám to prostě nějaké složitější
ale snad to dobře dopadne
@kanka80
ježiši, to musí být pro tebe hrozný! já se bojim a ještě nic nevim.
budu vám ale držet pěsti a věřím, že malá bude v pořádku. Občas doktoři umí jen postrašit…Dej vědět jak to s tou vypadá jo?
@bara 1 Taky Ti držím pěsti!
Já čekala na výsledek přes 3týdny a teď budu čekat další 2-3týdny… Byla jsem z toho s nervama v háji, ale teď, když vím že čekáme princeznu tak najednou mám velkou sílu se s tím vším poprat ![]()
@ivana-domca píše:
jo, sestra mi už vypisovala zadanku, že si tam mám zavolat a objednat se, tak jsem ji řekla, že tam nepujdu, do teh. prukazky napsala, nechce a hotovo
Co tam budu lézt, když se mi dělá špatně, ráno se musím najíst, jinak bych se v lepsim případě pozvracela, v horším případě by toho semnou někde svihlo. Cukrovku v rodině nikdo nemá a předchozí 2 těhotenství byly o. k.
Zkusím to taky odmítnout, až tam půjdu na kontrolu. Uvidíme.