ČERVENEC 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Lia
4468
31.1.07 09:44

Zuzko, a jaké jste měli počasí? Já se totiž chystám jít v lodičkách :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
942
31.1.07 09:48

KIM, kdyby jsi byla v Praze, tak by lodičky určitě šly. Po sněhu z předchozího týdne tu není ani památky. Jsem moc ráda, alespoň to neklouže a nejsou žádné čvachty.
Pěkně si hlavně svatbu užij, budeš na ní pak už jen vzpomínat, tak hlavně, ať všechno klapne jak má.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
503
31.1.07 09:49

Kim: nevěsta se má zaměřit před svatbou hlavně na sebe, takže si to pěkně užij a nepřemýšlej nad jinými věcmi.

To my to všem řekli a pozvali jen 14 dní před svatbou (měli jsme vše už zařízené) a můžu říct, že to bylo ještě moc brzy. Nikdo do ničeho nemluvil a my si to užili. Byla to fakt paráda, jak byli všichni překvapeni. Úplně jsem si to užívala, když jsme to dávali do éteru a nikdo nic netušil.
A svatba byla paráda. Ještě to budem muset někdy zopakovat. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9843
31.1.07 09:49

Jo tak ten čaj s rumem bych si kladně dala, kdyby to šlo :lol:

KIM, tak to už máš opravdu za chvíli, ať se to vydaří!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lia
4468
31.1.07 09:51

No, mě tchýně vynervovala na nejvyšší míru.
Nejde to - jen to tak hodit za hlavu. Navíc teď, když jsem tak přecitlivělá.
Nevím proč, ale nijak si to těhu neužívám :-(¨
Kdy si to začeme užívat??? :-D A kde jsou ti lidi, co mají kolem mě skákat :-)
Já bych si dala ovocný čaj s griotkou mňam!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9843
31.1.07 09:53

V Blansku už taky není skoro žádnej sníh a docela teplo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
503
31.1.07 09:54

Počkej ve svatební den, to budeš středem pozornosti. To se budou kolem otáčet všichni.
S tím užíváním těhotenstvím. Já se nějak stále držím zpátky a nějak si to taky ne a ne začít užívat. Romana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2225
31.1.07 09:56

Kim, já jsem měla taky lodičky. Celý den svítilo sluníčko a bylo kolem plus deseti. Zrovna jsme to super vychytali, že bylo skvělý počasí, tak to jsem byla moc ráda. Představa, že se budu někde brodit sněhem, to by mě kleplo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
503
31.1.07 09:58

Já někde četla, že do 18,. týdne bychom měly mít nahoře 3-6 kg, ale taky prý nemusíme mít vůbec nic. Neumím představit 6 kg na téměř na začátku (tedy vlastně skoro v polovině). To je nějak moc, ne?
Takže Zuzko 1 kg? Jsi v normě. :D

Romana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lia
4468
31.1.07 10:02

Romano, neumíš si to představit? Já jsem měla do 2 měsíce nahoře 7 kilo, teď mám ještě o kilo víc :-)
Ale neřekli mi na to nic. Taky jsem četla, že se to bere podle výchozího BMI, já bych měla celkově přibrat 12-18 kg.
Před těhu jsem měla 50/165

Holky, chci se zeptat na kočárek HOCO.
Ségra ho má a je spokojená, i mi se s ním jezdí dobře.
Musela bych ho ale objednat přes internet, nejsou u nás prodejny.
No a má 15 kilo :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
503
31.1.07 10:11

Kim, neumím si to představit na sobě. Jinak je to fakt individuální. Já to určitě doženu a určitě to nebude dlouho trvat. :roll:
Ale to jsi přibrala pouze v bříšku ne? Při tvé výchozí váze, 50 kg (tiše závidím, jé to jsem měla tak někdy ve 20. letech). Teď už mám o 15 víc. :oops:

Dívat na kočárky jsem se ještě nezačala.

Romana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9843
31.1.07 10:16

S těma kilama je to podle mě hodně individuální… mě doktorka řekla, že můžu být v klidu, ve starých těhu průkazkách je takový graf na sledování váhy, tak jsi si tu starou průkazku obstarala a hezky si to tam píšu a zatím jsem mírně pod průmerem,, ale třeba mě to hodně kolísá, jetě v sobotu jsem měla -2 kg a teď už mám zase +2kg, takže jsem do 19tt přibrala 2kg, což si myslím, že je slušný. Většina holek ale říká, že jakmile začně 7 měsíc tak jde váha hodně rychle nahoru a nejhorší jsou prý poslední 2 měsíce. Mě doktorka stanovila rozmezí váhového přírůstku 10-12kg, ale chtěla bych se vejít max. do 10 hahaha…

KIM, s tím objednáním kočárku přes web a pak třeba řešením případných reklamací je dobré si zjistit, kde se dá kočárek vyzvednout, mnohdy totiž internetový prodejci nabízí servis v místě bydliště, takže by to nemuselo být tak hrozný. Jinak s tím kočárkem co píšeš zkušenost nemám, víš, že jsem jsem pro Jané tělem i duší :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lia
4468
31.1.07 10:16

Romano, mi je 23, tak to sedí :-)
U mě to vypadá, že se to tak nějak zastavilo, těho se asi muselo dát trošku dokupy.
Rozložilo se to tak nějak stejnoměrně po celém těle.
Bříško mám v galerii, není teď nijak větší.
Těžko posoudit, jestli je malé nebo větší…?
Nové holky by mohly ale taky bříško ukázat, u nás se předvedli i největší stydlíni :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9843
31.1.07 10:19

Jo jo souhlasím s KIM! Bříška do galerky!!!! :D

Já se začínám bát, jestli mě to břicho neroste víc než by mělo, mám je fakt už veliký, ale nemám teď žádnou aktuální fotku, tak já zkusím večer, aby mě Martin cvaknul a dám to tam, to budete koukat :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lia
4468
31.1.07 10:23

Báro, našla jsem jej na www.topnakup.cz, je tam i Jané, ale já nechci trojkolku :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí