Poradna duly
Jana Čurdová
Zuzko, a jaké jste měli počasí? Já se totiž chystám jít v lodičkách ![]()
KIM, kdyby jsi byla v Praze, tak by lodičky určitě šly. Po sněhu z předchozího týdne tu není ani památky. Jsem moc ráda, alespoň to neklouže a nejsou žádné čvachty.
Pěkně si hlavně svatbu užij, budeš na ní pak už jen vzpomínat, tak hlavně, ať všechno klapne jak má.
Kim: nevěsta se má zaměřit před svatbou hlavně na sebe, takže si to pěkně užij a nepřemýšlej nad jinými věcmi.
To my to všem řekli a pozvali jen 14 dní před svatbou (měli jsme vše už zařízené) a můžu říct, že to bylo ještě moc brzy. Nikdo do ničeho nemluvil a my si to užili. Byla to fakt paráda, jak byli všichni překvapeni. Úplně jsem si to užívala, když jsme to dávali do éteru a nikdo nic netušil.
A svatba byla paráda. Ještě to budem muset někdy zopakovat. ![]()
Jo tak ten čaj s rumem bych si kladně dala, kdyby to šlo ![]()
KIM, tak to už máš opravdu za chvíli, ať se to vydaří!
No, mě tchýně vynervovala na nejvyšší míru.
Nejde to - jen to tak hodit za hlavu. Navíc teď, když jsem tak přecitlivělá.
Nevím proč, ale nijak si to těhu neužívám
¨
Kdy si to začeme užívat???
A kde jsou ti lidi, co mají kolem mě skákat ![]()
Já bych si dala ovocný čaj s griotkou mňam!!
Počkej ve svatební den, to budeš středem pozornosti. To se budou kolem otáčet všichni.
S tím užíváním těhotenstvím. Já se nějak stále držím zpátky a nějak si to taky ne a ne začít užívat. Romana
Kim, já jsem měla taky lodičky. Celý den svítilo sluníčko a bylo kolem plus deseti. Zrovna jsme to super vychytali, že bylo skvělý počasí, tak to jsem byla moc ráda. Představa, že se budu někde brodit sněhem, to by mě kleplo…
Já někde četla, že do 18,. týdne bychom měly mít nahoře 3-6 kg, ale taky prý nemusíme mít vůbec nic. Neumím představit 6 kg na téměř na začátku (tedy vlastně skoro v polovině). To je nějak moc, ne?
Takže Zuzko 1 kg? Jsi v normě. ![]()
Romana
Romano, neumíš si to představit? Já jsem měla do 2 měsíce nahoře 7 kilo, teď mám ještě o kilo víc ![]()
Ale neřekli mi na to nic. Taky jsem četla, že se to bere podle výchozího BMI, já bych měla celkově přibrat 12-18 kg.
Před těhu jsem měla 50/165
Holky, chci se zeptat na kočárek HOCO.
Ségra ho má a je spokojená, i mi se s ním jezdí dobře.
Musela bych ho ale objednat přes internet, nejsou u nás prodejny.
No a má 15 kilo ![]()
Kim, neumím si to představit na sobě. Jinak je to fakt individuální. Já to určitě doženu a určitě to nebude dlouho trvat. ![]()
Ale to jsi přibrala pouze v bříšku ne? Při tvé výchozí váze, 50 kg (tiše závidím, jé to jsem měla tak někdy ve 20. letech). Teď už mám o 15 víc. ![]()
Dívat na kočárky jsem se ještě nezačala.
Romana
S těma kilama je to podle mě hodně individuální… mě doktorka řekla, že můžu být v klidu, ve starých těhu průkazkách je takový graf na sledování váhy, tak jsi si tu starou průkazku obstarala a hezky si to tam píšu a zatím jsem mírně pod průmerem,, ale třeba mě to hodně kolísá, jetě v sobotu jsem měla -2 kg a teď už mám zase +2kg, takže jsem do 19tt přibrala 2kg, což si myslím, že je slušný. Většina holek ale říká, že jakmile začně 7 měsíc tak jde váha hodně rychle nahoru a nejhorší jsou prý poslední 2 měsíce. Mě doktorka stanovila rozmezí váhového přírůstku 10-12kg, ale chtěla bych se vejít max. do 10 hahaha…
KIM, s tím objednáním kočárku přes web a pak třeba řešením případných reklamací je dobré si zjistit, kde se dá kočárek vyzvednout, mnohdy totiž internetový prodejci nabízí servis v místě bydliště, takže by to nemuselo být tak hrozný. Jinak s tím kočárkem co píšeš zkušenost nemám, víš, že jsem jsem pro Jané tělem i duší ![]()
Romano, mi je 23, tak to sedí ![]()
U mě to vypadá, že se to tak nějak zastavilo, těho se asi muselo dát trošku dokupy.
Rozložilo se to tak nějak stejnoměrně po celém těle.
Bříško mám v galerii, není teď nijak větší.
Těžko posoudit, jestli je malé nebo větší…?
Nové holky by mohly ale taky bříško ukázat, u nás se předvedli i největší stydlíni ![]()
Jo jo souhlasím s KIM! Bříška do galerky!!!! ![]()
Já se začínám bát, jestli mě to břicho neroste víc než by mělo, mám je fakt už veliký, ale nemám teď žádnou aktuální fotku, tak já zkusím večer, aby mě Martin cvaknul a dám to tam, to budete koukat ![]()
Báro, našla jsem jej na www.topnakup.cz, je tam i Jané, ale já nechci trojkolku ![]()