Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holčiny,
pár dní jsem tu nebyla,měla jsem tady totiž na návštěvě tchyni, tak nebyl moc čas.
Kim, desátýho na tebe budu moc myslet a hlavně si ten svůj den D užij dle svých představ!!!!!!!!!!!!!
Jinak s těma kilčama............tak já už mám břicho pořádný, ale ani kilo nahoře. Petr mi domá říká, že máme asi nějaký dutý miminko,že jinak to není možný
Ale kamarádka je týden přede mnou a má už sedm kilo nahoře a bříško menší než já. Je to divný!
A přebálovák ten bude asi takový, že koupíme komodu se šuplíkama a nahoru necháme uříznout desku. A postýlky ty musíme mít dvě. Jednu chci nějakou lepší, ta bude do dětskýho pokoje a jedna nějaká obyčejná bude v podkroví v ložnici, kde s náma mimčo bude spát přes den.
Holky s tou galérkou, nevím , nevím.
Ráno mám pupek daleko menší (ale to není čas) a večer vypadám tak na 7. měsíc.
Romana
KIM, já taky nechci trojkolku, Jané Nomad je 4 kolka.
Holky, já jsem se teď tak vytočila kvůli práci, mám z toho akorát šílené křeče v břiše a bolest toho tvrdýho břicha začíná být nesnesitelná, zítra si zajdu hned ráno k doktorce, ať mám jistotu, mám trochu strach.
V práci si asi všichni myslí, že když mám laptopa, tak je mojí povinností pracovat z domu, tak už jsem se naštvala a řekla šéfovi, že takhle teda ne, že příště nechávám laptop v práci a když mám ležet tak budu ležet a ne pracovat. No co myslíte, že mi na to řekl? Řekl, že zákazníky můžu směrovat na něj a pak mi začal vykládat o stanovených plánech a individuálních plánech pro zákazníky a jestli už objednal ten a ten zákazník no a to mě teda naštvalo tak, že mám sto chutí vrátit sim kartu, noťas i auto a vyprdnout se na to. Chápu, že IT branži je velký konkurenční boj o zákazníky, ale aby kvůli tomu trpělo moje bříško, tak to teda ne! Tak jsem si musela vylít srdíčko
Zaklapla jsem noťas a všechny pracovní věci a jdu ležet a číst.
Barčo, to přece musí v práci chtě nechtě pochopit, že jsi doma ze zdravotních důvodů. Kdyby jsi byla zdravá a v pořádku, mohla by jsi být v práci a pracovat, ale dělat z domu - a rozčilovat se kvůli tomu - ani náhodou!!!
Potřebuješ klid a odpočinek a ne nějakýho šéfa a plány!
A jestli na to reaguje bříško negativně, tak Ti to asi opravdu nedělá dobře a tak se na ně na všechny vyprdni a ať si to dořeší někdo jinej......
Hlavně klid a žádné rozčilování ![]()
Pěkně úsměv a pohladit bříško a povědět mu něco hezkého ![]()
Máš pravdu Hani! Teď se snažím se zklidnit. Oni to zřejmě zatím nechápou, resp. můj šéf na pobočce, protože do těď jsem byla tahounem pobočky já a měla na starosti VIP zákazníky. Bříšku se to nelíbí ani trochu, musím na něj být hodnější! ![]()
Víš co se říká - Každý je nahraditelný - je to sice trochu drsné, ale bohužel je to pravda. Nebude to trvat dlouho a stejně jim vypadneš na delší dobu na dobro a budou to muset zvládnout. .......tak ať si zvykaj ![]()
Zítra má můj muž narozeniny - namáte nějaký tip na nějakou radostnou drobnost???
Dárek, co chtěl (malý MP3 přehrávač) už mám, ale ví o něm, tak by to chtělo ještě nějaké malé překvápko. Máte nápady???
Ahoj Děvčata,
vítám Danču, Romanu a Blanku.
Ještě že je vás holky většina z tý Moravy, aspoň se v Hradci nemusím bát o lůžko
. Nebojte i v Hradci je kupa těhulek ![]()
Báro, vím jak ti asi je, já jsem skončila v práci už 1. prosince a od té doby jsem doma a když tam přijdu třeba s nějakým papírem od doktora tak se se mnou šéfová pomalu ani nebaví. A to jsem jí tam makala 4,5 roku jak jsem mohla a ona se ke mě teď chová takhle. Možná je to závist že jí se už od dubna nedaří otěhotnět. Kdo ví.
V pondělí jsem byla na krvi. Brali mi 4 zkumavky. Až jsem měla obavy jestli mě nechtějí vycucnout celou
. Výsledky by měli být do týdne a volat si nemusím, prý mi pošlou smsku hned jak jim to přijde jak to dopadlo. Dobrý ne ? Takovej servis bych teda nečekala. Jinak už mám termín na velký UTZ. Mělo by to být 21.2. - povídal že to bude trvat tak půl hodinky, tak si toho našeho rákosníčka konečně pořádně prohlídneme. Jen musím doktora varovat aby nám neřekl co to bude. Já to totiž vědět nechci.
Brzo se uzdravte a pracující se moc nenamáhejte ![]()
Ahoj mametko,
jdeš na velký utz do fakultky v HK? Já se tam musím obj. příští týden… ![]()
Tak teď jsem nějaká zmatená.
Minulý týden jsem měla na ultrazvuku napsaný 16+3 dny (což si myslím, že je 17. týden), ale do průkazky mi doktor napsal 16. týden. V pondělí jsem se teď objednávala na velký LTZ. Chtěla jsem 21.2., s tím, že mám jít ve stejný den taky na gyndu. Tam jsem dle těhotenské průkazky tedy nahlásila 17. týden, a sestra na Veveří mi řekla, že sice mají volno 21.2., ale musím si prý počkat na konec 20. týdne, tedy nejdříve do 23.2., že dřív se velký LTZ nedělá. Sice nevím, zda 2 dny mají nějaký význam. Ale jak, tak koukám, jdete všechny vlastně o týden dřív.
Buď tedy počítám špatně já nebo náš pan doktor.
![]()
Romana
Romčo, co jsem odposlouchla od svých doktorů…tak to počítají na ukončené týdny.....tzn., že máš ukončených 16 týdnů. Teda alespoň tak si to vysvětluju. Jinak opravdu 16+3 odpovídá probíhajícímu 17 týdnu.
Romin, já už se v tom počítání taky nějak nevyznám…
já jsem byla včera 15+0 a doktorka mi v poradně řekla, že se tam mám obj. přesně v 16tt, tzn. příští úterý si tam zavolat… nechápu, ale udělám to tak…
a na kdy mě obj. to teda nemám tušení…
Jinak alespoň moje doktorka si s tím nějak moc hlavu neláme…na všechny testy…je nějaký ten týden.....takže třeba tripl se může dělat od 16 až snad do 20 týdne. A tak je to asi se vším… Prostě něco se může dělat až od nějaké doby, a pak je na to zase třeba dalších 14 dnů.
Průkazku jsem dostala na konci 15 týdne
tripla mi dělali na konci 17tt, a kdy bude velký UTZ, to je u mě ve hvězdách
Tím, že chodím na gyndu přímo do nemocnice a mají tam svůj UTZ, tak je to všechno nějak ulehčený a nikdo si neláme hlavu s nějaým objednáváním......a nějaké termíny, to už vůbec ne.
Hani, je to všechno nějaký divný. Já jsem si myslela, že je to tak nějak daný, co se má kdy dělat. Já jdu třeba na triple testy přesně v 17tt a teď vůbec nevím na kdy se mám obj. na ten velký UTZ. Doufám, že mi tam poraděj až tam budu volat… Taky jsem chtěla aby byl manža u toho, ale zrovna když budu mít 20tt, tak je pryč celý týden… ![]()
Hlavu si s tím taky nelámu, ale jsem strašně nedočkavá, co to bude.
I když 2 dny tam, 2 sem.
Ono se to řekne, ale já se těším.
Ještě mi poraďte, jak si mám zpravit metřík, aby se mi připočítávaly dny.
Nějak mi nepočítá. někde jsem udělal chybu a nevím, kde.
Díky.
Romana
Mimochodem, asi bych měla zmírnit svou ukecanost. Dívám se, že jsem ukecálek. ![]()
To je právě tím, že to nemusí být v ten přesný den.......protože přesný to prostě není ![]()
Co já vím, tak tiple se dělá OD 16 tt.....mě na něj brali krev když jsem byla 16+4 (takže taky probíhající 17 týden).
A ten velký UTZ se snad dělá až od toho 20tt, ale taky to podle mě nemusí být přesně v ten jediný týden…takže pokud budeš mít manžu doma v 21 týdnu - tak by Ti měl UTZ v pohodě stačit.
Ale každej doktor se řídí něčím jiným a pak do toho ještě melou svou sestry, když někam objednávaj.......tak je to těžký ![]()
Já jdu v pondělí k dr. pro výsledky tripla. V pondělí budu přesně končit 19 týden (19+0), tak jsem moc zvědavá, jestli bude UTZ dělat a nebo jestli tam poběžim zase hned další týden…abych jako byla v tom 20 týdnu…no uvidíme ![]()