ČERVENEC 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9843
31.1.07 18:10

Nevím :-) Až 13.2., ale červená může být pro obě pohlaví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6365
31.1.07 18:20

Báro: Buď v klidu, doma nejsi jen tak pro nic za nic. A šéf by to měl pochopit! Opatruj se i s mimi.
Mametka: Já jsem zkončila v práci už 22.11. měla jsem nějaké zdrav. problémy (krvácení) a šéf byl hodně naštvaný, hlavně proto, že jsme tam byly jen dvě (já a jeho manželka, takže ona tam musela být celé dny, než našli náhradu). Od té doby se mnou nemluví, nemocenské lístky posílá na OSSZ pozdě, cokoliv po něm chci, tak ho musím několikrát upomínat a jeho manželka mi začla zase vykat a mluví se mnou jako s cizí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9674
31.1.07 18:41

Holky, to je síla. Jak kdyby ženská v dnešní době snad ani neměla právo mít děti. Lidi sou zlý…

Báro: Já zas nakupuju výbavičku ve žlutý, zelený a modrý barvě. Taky zas tak neřešim, že kluci maj mít modrou a holky růžovou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lia
4468
31.1.07 18:43

Báro, to je strašný. Je mi to moc líto, protože přesně vím, jak se cítíš, prožívala jsem to těch posledních 14 dní v práci taky :-(
Bříško píchalo, mi to bylo strašně líto, ta neohleduplnost těch lidí, kdyby to byli oni sami nebo jejich manželky, to by bylo něco jiného.
Jsem si připadala jako služka, které můžou říct všechno a ona to udělá.
Navíc mě to vždycky ta zlost a bolest ne a ne přejít, musela jsem si lehnout. ani jsem nechtěla pomyslet, jak asi bylo v tu chvíli malému :-(

Mametko, jsem ráda, že nejsem jediná, kdo nechce vědět pohlaví.
Ale nevím, jestli to vydržím. :-)
Holky, nás je tady tak moc?? Ale nepíšeme tady všechny, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6365
31.1.07 18:50

Kim: Možná nakonec to Pilates pro těhotné budu mít, ale ne DVD, ale v DiVX…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lia
4468
31.1.07 19:07

Mirko,to by bylo super, ten kámoš co mi to měl sehnat se neozval :-(
Zaplatila bych Ti to..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6365
31.1.07 19:23

Kim: Bližší info o pilates máš na SZ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kik
1801
31.1.07 19:28

ahoj holky,
tak dneska jsem zapla notebook hnedka jak jsem prisla z prace, abych tady zase nebyla sama :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6365
31.1.07 19:30

Kik: Já jsem tady :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kik
1801
31.1.07 19:42

jak jste se bavili o praci, tak Baru a Kim uplne chapu. Taky mam obcas takovy myslenky, ze bych se na to nejradsi vykaslala. Jsou dny, kdy je to dobry, ale pak jsou dny, kdy je takovej blazinec a stres, ze se treba za celej den nestacim ani napit a pomalu si nestihnu dojit ani na zachod. Rano vstavam v 6.45 (uterky a ctvrtky v 6.00) a domu se nedostanu driv jak v 18.30. Zitra odpoledne bych se mela dozvedet testy z genetiky a kdyz bude vsechno v pohode, tak zacnu sepisovat pracovni napln a pozadavky na novyho cloveka. Protoze pri tom tempu, ktery v nasi firme funguje, bude vyber novyho cloveka trvat aspon 3 mesice a taky bude potreba nejaka doba, abych tu dotycnou zaucila. Dneska jsem se dozvedela, ze nam zkrouhnou prispevky na zamestnanecky telefony, odmeny misto ctvrtletnich budou pololetni, od ledna nam sebrali prispevky na sportovni aktivity, tak jsem celkem rada, ze jdu na materskou. Tak jsem si taky vylila srdicko a jdu se podivat do galerky, jestli tam nepribili nove fotecky. Musim taky poridit nejakou fotku briska, hned jak budu mit, tak ji tam dam, slibuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kik
1801
31.1.07 19:46

jé Mirko, to mám radost, že jsi tady. Jak jsi psala o tom tvým šéfovi, tak to je teda síla. To člověk nepochopí, jak někdo může bejt tak zlej a hlavně z jakýho důvodu. Oni si asi myslej, že schválně nechceme makat, nebo co? To se pak ani člověku nebude chtít se do té práce jednou vrátit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6365
31.1.07 19:49

Kik: Budu držet palečky, ať testy dopadnou dobře…
Do té práce se nechystám vrátit, je to na 1,5 hod dojíždění ráno a večer zase, takže bych se doma nevyskytovala vůbec. Budu hledat něco blíž… Dítě bych ani neviděla a ani nevím kam bych ho dala. Odcházela bych z domu o čtvrt na 7 a doma bych byla o půl osmé večer.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kik
1801
31.1.07 19:53

jinak s těma platbama za epidural jste me docela na:,–(ili brouka do hlavy. Asi se podivam jeste po nejaky jiny porodnici. Do tehle bych to mela sice jen 20 min, ale vsichni me uklidnujou, ze prvni porod trva dlouho a ze klidne hodina cesty se da v pohode zvladnout. Tu Krc si sice vsichni znami chvali - teda hlavne pristup personalu, ale jeste jedna vec by mi asi vadila, ze jsou pry spolecne zachody a sprchy na patre a musi se jit pres chodbu, kde chodi spoustu lidi- navstevy atd. Tak zatim nevim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kik
1801
31.1.07 19:56

Mirko, ja si vubec nedovedu predstavit, jak to jednou budu s tim ditetem zvladat. Ted se z prace nemuzu utrhnout, aniz bych tu praci dodelala a nikdy driv jak v pul sesty z prace neodejdu a to uz jsou vsechny skolky davno zavreny. Asi se taky budu muset poohlednout po trosku jine praci, ale kdo vi, co bude za par let, tak to tedka nejak neresim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lia
4468
31.1.07 20:10

Holky, slyšely jste o tom, že mateřská už bude ze zákona jen 3 roky, že na 4 už nebudeme mít nárok?
Kik - s těmi záchody, prosím Tě, že je to jen legrace…
To si nedovedu představit, obzvlášť chodit na wc tam, kde třeba naši slabší sociální jedinci, chápete…?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí