ČERVENEC 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2339
1.2.07 11:15

Majuško ,ty jsi také zdravotní sestra?
A kdepak je dnes Bára ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9674
1.2.07 11:21

Já sem doktorka, ale teď v létě sem končila, takže v podstatě bez praxe… Nastoupila sem do práce a po zkušebce otěhotněla(Ani sem nečekala, že se to povede hned druhej měsíc, co sem vy:,–(ila antikoncepci), ale naštěstí mi to nikdo neměl za zlý. To by si taky mohli zkusit. Za ty pracovní podmínky, co tam nabízej… Proto chci pak do nemocnice, kde pracuje muj muž, protože ten je tam naprosto spokojenej. Snad se mi to splní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
942
1.2.07 11:25

Markét, a čeho jsi doktorka? Co máš za specializaci?

Jinak jsi si tedy s mimčem opravdu pospíšila :D

Já jsem vydržela v práci po škole víc jak tři roky…ale už bych radši byla doma :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9674
1.2.07 11:58

Já sem dětská doktorka. Já už sem se na mimi těšila strašně dlouho, ale na škole to nešlo. Muj manžel je stejně starej jako já a chodili sme spolu do ročníku, takže to bysme absolutně nezvládli…

Právě že my to máme tak, že buď hned nebo až za 5 let, protože ta předatestační praxe se nesmí přerušit prej. To je podle mě pěkná diskriminace ženskejch doktorek. Ale to je fuk, já bych 5 let čekat nevydržela. Takhle budu aspoň relativně mladá mamka. Řikam relativně, protože mě měla moje mamka v 19ti, takže už teď si připadam, že mam mimi pozdě. Ale zas mamka nestudovala, tak holt něco za něco.

Já se tak strašně těšim, až začnu cítit pohyby, ale je to až za dlouho…Ach jo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
942
1.2.07 12:05

Majusko, tak to je z tou praxí teda pěkně hloupé.

Já jsem mimčo taky právě kvůli škole a kvůli praxi, bez které bych po mateřské neměla asi žádnou šanci, odkládala. Takže až se narodí, bude mi v červenci 28. Ale co nadělám. Prostě praxe být musela a hotovo. Ale asi je to tak akorát. Chtěla jsem ho sice už loni, ale pak jsme to s manžou ještě odložili.
V dnešní době, ať si mladá nebo starší maminka, stejně na tebe teď koukaj špatně, protože mímo vůbec máš a po mateřský to nebude o nic lepší, protože děti budou malý a nemocný :? Člověk si nevybere.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6365
1.2.07 12:05

Ahojky holky,
tak se hlásím z kontroly… viděla jsem mimi, byla úžasná viděla jsem prstíky a měřil hlavičku a stehení kost. Ale hlavně, že roste a vypadala v pořádku :D Na Tripple testy jdu příští týden v úterý a výsledky se dozvím až 6.3., kdy jdu na další kontrolu… Nevím, jak to vydržím tak dlouho!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
942
1.2.07 12:10

Mirko, ahoj, to je pěkné, že jsi si užila pohled na mrně. Já jsem minule taky viděla celou ruku i s prstíky a jak s nima hýbe a byla jsem z toho nadšená :D
Jinak na výsledky budeš čekat teda pekelně dlouho :evil: Já čekám už 14 dní a už se mi to zdá až, až. Ale v pondělí jdu na KO a budu vědět výsledek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
503
1.2.07 12:15

Majusko, to, že je tvé bříško večer? Tak to by mě fakt zajímalo, jaké je po ránu. Když sama píšeš, že je večer větší.

Mirko, s těma termínama nás nějak natahují, co? Ale dívám, se, že ty už víš, co chceš, protože píšeš o ní. Tak, ať Ti to vyjde.

Romana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6365
1.2.07 12:16

Včera jsem se byla podívat v hračkářství a neodolala jsem a koupila jsem si to vajíčko, ze kterého se má za dva dny něco vylíhnout… Jsem zvědavá, co se mi vylíhne… Přítel mi říká, že jsem jak malé děcko :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6365
1.2.07 12:18

Romin: Pracovní jméno máme Adélka a pořád o mimi mluvíme jako o ní. Chtěli bysme holčičku, ale když to bude kluk, tak se nic neděje. Hlavně, když bude mimi zdravé!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9674
1.2.07 12:32

Jé, Mirko, my bysme taky chtěli Adélku, akorát mám pocit, že těch Adélek je teďka nějak moc, tak nevim… Vymyslela sem jméno Adina, ale Honza je absolutně proti :(
A kluk by měl bejt Jakub a to je hned po Honzovi taky nejčastější jméno. Prostě nejsme originální…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6365
1.2.07 12:34

Majusko: My jsme taky chtěli Adélku, ale odradilo nás, že jich teď tolik! Tak jsme vybrali Mia pro holčičku a Teo pro kluka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
503
1.2.07 12:54

S těma Adélkama se fakt roztrhl pytel. :lol:
Vůbec se nedivím, je to fakt moc krásné jméno.
Od malička jsem vždy říkala, že budu mít Marušku, tak, jak jsou v pohádkách. Což manžel okamžitě zavrhl. Máme totiž jednu nově přivdanou v rodině. Asi je fakt, že se jméno posuzuje, dle známých lidí, které můžete či nikoli.
Pro kluka jsem navrhla jméno Martin, tedy po manželovi (ale to jsem fakt jen plácka). Jé, ten byl rád. Jen jsem viděla ty jiskřičky v jeho očích. Takže ho nemůžu zklamat, a v případě kluka je to jasný Martin.
Jinak mně je to jedno, co to bude, ale manža mluví stále o něm.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9674
1.2.07 12:59

Tak to ste odvážný. Mia se mi líbí, ale k našemu příjmení by to bylo jak pěst na oko…No, prozatím sme diskuze o jménech odložili, až budem vědět, co to bude.
Další muj nápad je Emma nebo Ema, to nevim :lol: A to už mělo lepší přijetí.
Pak se mi eště líbí Anika, ale to taky neprošlo…
Já pořád řešim ty holčičí jména, i když celá rodina je přesvědčená, že to bude kluk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9843
1.2.07 13:02

Dobrá poledne holky,
tak jsem si teď dočetla vaši příspěvky… :-) byla jsem u doktorky, chtěla vidět to moje tvrdý břicho, ale říkala, že ho mám zhmožděný od toho kašle, že by se to mělo spravit. Mám v klidu ležet a odpočívat. Tak jsem dneska ještě ani neotevřela pracovní noťas a pokud to udělám, tak až odpoledne kvůli poště. Rozhodla jsem se, že si v další poradně 14.2. řeknu o neschopenku, protože teď zatím mám od obvodní. Myslím, že když jí vysvětlím stresy v práci, tak mě nechá doma.

MIRKO - to co jsi psala o poměrech u tebe v práci je teda dost hrozný! A gratuluji ke kontrole!

ROMČA - taky jsem dělala 2 roky v rodinném podniku a můžu ti říct, že plně chápu, co to obnáší a taky jsem odtut utekla, do dneška se se mnou část rodiny z otcové strany nebaví!

HANKA - já taky pracuju v oboru, ve kterém moc ženských nenajdeš, dělám ve firmě zabývající se periferiemi výpočetní techniky, takže IT, mě to sice hodně baví, ale když vidím přístup okolo sebe, tak mě to pěkně štve. Mám nabídku od jisté firmy rovněž v IT, mohla bych pro ně začít pracovat okamžitě, asi s tím začnu až budu ofiko na mateřské. A taky gratuluji ke kontrole!

ROZÁRO - tak to vypadá, že budu asi první, kdo půjde na UTZ s velkým očekáváním, jestli to bude holka nebo kluk. Dnes mi UTZ nedělala :-(

KIM - já ani nevím, na co všechno budu mít na mateřské nárok, protože nebudeme vzítí, tak jsem si říkala, že si asi zajdu na sociálku a tam bych se měla všechno dozvědět, nárok na mateřskou, jak dlouho a kolik, popř. nějaké příspěvky a tak, je to tak?

Ufff, tak to jsem se teda rozjela :-)

Hezký zbytek dne. Ještě kouknu do galerky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí