ČERVENEC 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9843
1.2.07 13:04

A s těmi jmény koukám, že Adélak tady padla několikrát, ale tu máme až na druhém místě, jednoznačně vede Ema a věřím, že i v břiše Ema opravdu je :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9843
1.2.07 13:06

Majuško, škoda, že mě nemá kdo vyfotit, protže Martin dneska odjel do Alp, ale počkejte až tam dám ten svůj pupek :lol: Ty máš ještě malinkatý bříško, takový jsem měla, když jsem snad ještě nebyla těhotná :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
942
1.2.07 13:19

Ahoj Barčo,
tak si hlavně vezmi k srdci radu doktorky a odpočívej, ať se bříško brzy zlepší.
Před chvilkou jsem telefonovala s manželem, a chtěli po nich ve firmě naplánovat si dovolenou na celý rok. A když jsem říkala, že ještě než půjdu na mteřskou…někdy v tom květnu, tak bych chtěla ještě nějaký týden dovči někdo po republice…a manža mi začal říkat, že to už nebudu moct nikam jezdit a dokonce to vypadalo, že se o mě začal do budoucna bát :D Tak mě to tak zahřálo :D Pořád se dělal, jak těhotenství nic není, jak ženský můžou skoro všechno, ale už na něj asi ty obavy o budoucího syna nebo dceru taky dolehly :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6365
1.2.07 13:20

Báro: Dávej na sebe pozor a odpočívej. Ať už Ti je brzy lépe!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1947
1.2.07 14:15

Ahoj maminy,
zase jste pěkně ukecané, to je hrůza, člověk tady pár hodin není a už zase takové romány. :-)
Ještě nejsem na konci ale musím reagovat na příspěvek Romin, když jste mluvily o jménech. My chceme kluka taky Martina a holku Marušku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
942
1.2.07 14:19

Taky se přidám :)
Chtěla jsem Danielku a nebo Karolínku, ale objí mi moje rodina vymlouvá, že je to k našemu příjmení dlouhé.
Kluka kdyžtak Honzíka, ale toho zase odmítá manža :D
Takže jména také odkládáme, až bude jasněji, co to vlastně bude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1947
1.2.07 14:28

Ufff už jsem na konci :o
Báro žádné stresy, pěkně odpočívej ať je Emička vpořádku :wink:
Já jdu na velké SONO 21.2. a pak na ECHO až 2.3. termíny mě tak netrápí, protože nechci vědět co to je, ale hrozně se těším, až mimíska poprvé uvidí manžel 8O
Handi já chtěla taky Karolínku nebo Kateřinu ale jmenujem se Komárkovi a to by chudinka měla co dělat, než by se tak dlouhé jméno naučila vyslovovat, natož psát. No a Marie už tak dlouhé není. Jen se mi líbí spíš Maruška než Marie :?
Jo ani nevím jestli jsem to včera psala, asi ne. Poslední dobou mě, hlavně poránu, pobolívá tam co je slepé střevo. Bolí to při každém pohybu nebo zakašlání. Ale po malé straně je to hned v pohodě. Tak jsem to včera říkala dr. a ona že když to nepřestane, tak mám jít na chirurgii. Tak jsem se ptala, co se s tím v těhotenství dělá a ona že operuje 8O věděly jste to? umíte si představit, že vám řežou břicho, když tam máte miminko?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9674
1.2.07 14:28

Mě by se Honzík taky líbil, ale nechceme dávat jméno ani po jednom z nás. I když moji rodiče pořád řikaj našim nenarozeným dětem Honzíci. V záloze pro kluka je taky eště Martin nebo Ondřej.

Holky,já doufam, že už ve středu budu vědět, jaké jméno máme vybírat. Snad nebude mimi otočený špatně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9674
1.2.07 14:32

Pajk doufam, že to slepák nebude. Budu Ti držet palce, aby se to uklidnilo.

Pajk a nenapadlo Tě dát jméno ne Kateřina, ale jen Katka Komárková, myslim, že se to může dávat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6365
1.2.07 14:34

Pajk: Snad to slepák nebude… Taky jsem nad tím uvažovala, co by dělali, když budu těhotná a chytnul by mě slepák, ale jinak než odoperovat by to asi nešlo. Snad to bude v pořádku :! Raději si to pohlídej, aby ti nepraskl, to by bylo pro mimi si myslím horší…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lia
4468
1.2.07 15:26

Pavli, dej na sebe pozor a vůbec, všechny, i Bára, šetřete se. To zdraví vám nikdo nedá a o zaměstnancích už si myslím svoje.
Pavli, jsem si s tím Tvým přijmením vzpomněla na film Na samotě u lesa :-) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9674
1.2.07 16:01

Holky, co ste z Prahy, nevíte jestli maj v Kice nějaký schopný postýlky a přebalovací komody? Chystáme se s kámoškou na konci února na celodenní „výlet“ do Kiky a Ikey, tak jestli se mam na co těšit… Manžel by to nepřežil. Ten šílí už když sme v Ikee hodinu. Takže s nim už pojedu na jistotu :lol:
 Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1947
1.2.07 16:06

Kim, děda Komárek říkal: a chčije a chčije? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ame
1.2.07 16:28

Ahoj holky!

Tak jsem nakonec cela stastna zjistila, ze triple test se tady uz bezne nedela, kdyz jsem sla na combined, tak uz mi o nem ani nerikali, tak jsem rada, ze se nemusim stresovat zbytecne. Navic me do toho stresuje mamka, muj mladsi braska se narodil s jednostrannym rozstepem rtu a ona tvrdi, ze za to muze, ponevac byla z kraje nachlazena :( Tak jsem navic delala reserse na netu a vyhledavala ji, ze to je dost pitomost, si to takhle davat za vinu, to by se preci v lete rodila miminka s vyvojovymi vadami mnohem casteji, kdyz se kazdy preci v zime nachladi, ne?

Rodit budu v mistni okresni porodnici, je udajne vyhlasena, navic tam Martin (kolik tu mame vlastne Martinu?) „odrodil“ uz sve dve starsi deti a velka spokojenost.

Brisko uz mam teda poradne, pas davno zadny, jenom o vaze nic nevim, nejak jsem ji podvedome vyloucila z potrebneho vybaveni domacnosti :) Asi se budu chodit vazit pred kontrolou ke tchanum, u doktorky me totiz nevazi, jenom se ptaji.

papapa,

Ame a vurmicek.

PS:jenom nedavejte Adelu, vite, jak dlouho mi trvalo, nez jsem se naucila odpovidat na „Adela jeste nevecerela“?

Rozara/1974/okr. Nový Jíčín/2.7.07/Daniel 96, Tadeáš 03
Hanka „Handi“/Praha/2.7.07
Bára/1976/Blansko/3.7.07
Minonka/Prostějov/5.7.07/Nikolka V.04
Pavla „pajk“/vodnar 5.2.1980/Opava-Rohov/5.7.07
Píďala/Liberecko/5.7.07
Oli „Oioik“/Praha/5.7.07
Jana „Janis“/9.7.07
Eva „evca82“/1982/Jičínsko/10.7.07
Mametka/stir 25r./Králevéhradecko/12.7.07
Petra „Kik“/1978/Praha/12.7.07
Saša „Sasankava“/31r./Ostrava/14.7.07
Lenka „Milis“/Teplice/byk 1978/14.7.07
Eva „Koulička“/Brandýs n.L./15.7.07/Nelinka (2/2000), Šiminka (7/2005)
Jitka „technicka.g“/27r./15.7.07
Adela „Ame“/stir 14.11.1974/A-Sitzendorf/16.7.07
Danca/28 r./Praha/17.7.07
mirka82/24 r./Ostrava/23.7.07
Zuzka „zuzka1“/24.7.07
Eva „Vajo“/lev 1973/Brno/25.7.07/Melika (3r.)
Markéta „majuska“/Ostrov/28.7.07
Martina „Mabu“/Pardubice/29.7.07
Míša/29.7.07
Balda/29r./Ostrava/31.7.07
Silvie „Kim“/Ostrava/stir 23r.
Romin/30 r./Náměšť n. Oslavou
Blanka „BlankaB“/Liberec

• Citovat
  • Upravit
9843
1.2.07 16:32

No tak já jsem dneska ale vzorný pacient, teď vstávám :-) Spala jsem jako špalek.

Taky jsem si hned vzpomněla na film na Samotě u lesa, když Pajk napsala Komárkovi.

To já to budu mít se jmény horší, mimís bude po tatínkovi Grünwald, takže nemůžu vybírat žádná dlouhá jména, proto taky EMA nebo Martínek po tatínkovi :-) Ještě se mi líbí děsně Tadeáš, ale to neprošlo :-( A taky Adélka a Anička.

PAJK, myslím, že slepák to nebude, aspoň doufám, podle mě to tam teď začně na sebe všechno tlačit. Ale prý už se to dneska dá operovat laparoskopicky, že tam zůstane jen malá dírka, ale taky nechápu, když je tam mimís, jak by to dělali, ale to nebude tvůj případ, neboj! Držím pěsti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí