ČERVENEC 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9843
1.2.07 19:46

Tak česká obchodní inspekce ještě na svých webovkách nemá ten seznam, ale jak se tam objeví, tak ho sem hned dám.

www.coi.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1456
1.2.07 19:47

Diky za odkazy, jste rychlici!
Taky gratuluji Milis k dobrym vysledkum TT.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
376
1.2.07 19:49

Báro,
máme stejný myšlenky. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9674
1.2.07 19:50

Milis, taky gratuluju! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9843
1.2.07 19:51

Jo Milis, koukám :-) Rády bych ten seznam viděla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6365
1.2.07 19:52

Milis, přidávám se ke gratulacím!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2225
1.2.07 19:57

Milis taky gratuluju k dobrým výsledkům… Ty kočárky, to je teda síla, co? Zrovna jsem měla vyhlídnutý X-lander…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9843
1.2.07 19:59

Je to fakt drsný a to nejsou jen kočárky, poslední dobou je toho strašně moc!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9843
1.2.07 20:01

Holky, jsem nějaká unavená, na to, že jsem celé odpoledne spala :-) Jdu si lehnout.

Přeju všem dobrou noc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
376
1.2.07 20:01

Holky,
díky jste hodné. Také přeji ať vám to všem dobře dopadne!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lia
4468
1.2.07 20:18

Holky, co se týče té toxoplazmozy mi ji dělali automaticky a budou i nadále, budou mi na to brát krev ve 20 a 30tt.
Hledala jsem, co ji způsobuje, nëjsou to jen zvířata, ale taky špatně zpracované maso.
Nic, já jdu pokračovat v pečení cukroví ach jo :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1947
1.2.07 20:52

Dobrý večer,
Milis gratulka k výsledkům!!
add toxoplazmoza: mi ji dělali u prvních odběrů automaticky, řekli mi že vyšla dobře, ale v papírech s výsledky jsem se dočetla, že jsem ji už pravděpodobně měla. Takže to bude tak jak tady někdo psal, že ji většina lidí prodělá aniž by o tom věděli.
Mimochodem, máme papouška, kterého jsem naučila pusinkovat už před těhotenstvím :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
942
2.2.07 08:51

Krásné páteční ráno těhulky,

zareaguju na vaše včerejší odpolední a večerní povídání.

Předem taky jedna gratulace MILIS ode mne k dobrým TT.

Jinak PAJK, co se týká toho slepáku, tak zrovna asi před týdnem mi o tom jedna známá povídala, že nějaké její známé ho brali právě, když byla těhu. Taky jsem se tomu dost divila, ale když si uvědomím, kde mám jizvu po slepáku (brali mi ho asi před 3 lety), je to dost nízko a asi se k miminku ani nedostanou. Tu laparoskopii fakt nevím, jestli by mohli dělat…prý jsou to tři vpichy, ale jeden údajně vede pupíkem - což by při těhu asi nešlo - ale 100% to nevím, jen co jsem slyšela. Mě dřív občas zlobil a protože právě slepák může udělat srůsty, kvůli kterým je pak složité nebo nemožné otěhotnět, nechala jsem si ho radši rovnou vyndat. V nemocnici jsem byla jen asi tři dny. Jen bych se teď asi bála té celkové narkózy. Netuším, jestli se to při těhu nedělá nějak jinak.

A MAJUSKA - bohužel, co se týká Kiky a Ikei, tak já nemohu se sortimentem sloužit. Skoro vůbec tam nechodím. Byla jsem tam asi jednou nebo dvakrát…a to jsem ještě neměla ani pomyšlení, že bych se měla koukat jestli tam mají přebalováky :) Ale myslím, že mi ségra říkala, že v Ikee nějaký mají.

To jsem se ale takhle po ránu rozepsala :D
Krásný den ..........už je páááátek, huráááá.
Dneska jdeme taky konečně na ples, tak po víkendu hodím snad nějakou fotečku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1947
2.2.07 09:23

Holky ten můj slepák neřešte, určo to nic nebude!! Teda aspoň doufám :(
Každopádně díky všem za info a za podporu.
I Ikei jsem měla vybraný přebalovák za 6500. Byl i s tou přebalovací deskou, která se dala sklopit podél stěny a byla z toho krásná polička. Zdál se mi dost drahý ale když se teď dívám na přebalováky jiných firem, které se nadají takhle krásně vyřešit, tak stojí všechny kolem 6000. No a v Ikei už ho na netu v nabídce nemají :x
Tak jsme se rozhodli, že si dneska zajedem do Polska pro komodu, která je naprosto stejná jako naše obývací stěna. Jen si na ni necháme vyrobit tu přebalovací plochu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9674
2.2.07 09:34

Přeju dobrý ráno,
Handi já mam právě v Ikee vybranou komodu s přebalovacim pultem, ale vůbec netušim, co maj v Kice…No stejně tam vyrazíme, kámoška chce koupit sedačku do obejváku.

S tim slepákem v těhu sem se dočetla, že je výhodnější operovat v II.trimestru(mimi je nejméně citlivé na nedostatek kyslíku), než v I. a ve III. Ve III. prej vede častěji k předčasnému porodu(děloha je nejcitlivější) a je výhodnější operaci provést v návaznosti na císařský řez.
Ale Pajk to určitě nebude Tvuj případ, třeba se Ti jen napínaj vazy kolem dělohy…Každopádně chirurg by Tě měl vidět, jestli Tě to pořád trápí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí