červenec 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
957
29.12.08 13:32

červenec 2009

boruwecka - :lol: , taky se už těším, jdeme příští pátek, ptala jsi se jestli je možné zjistit co to je?Každý chlap vyměkne, když vidí mimíska na vlastní oči :lol: , manža když se ještě dozvěděl, že to bude kluk, tak se mu i paní doktorka z tama smála, aby vůbec prošel dveřma jak je nadmutý pýchou :lol: :lol: , jak dlouho jsi tam byla?

podprsenka - já nosím normálně kojící, co mám po Kubovi, protože se mi strašně zvětšili prsa. Jinak, když půjdeš do těhu oblečení, tak se ptej na těhotenskou podprsenku, protože kojící se kupuje až tak 3 týdny před porodem, ono se ti ty prsa ještě zvětší a o dost. Když jsem kupovala svou první před porodem, tak mi prodavačka poradila, at si dám na prsa ještě dlaně, aby mi byla pohodlná :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10091
29.12.08 13:39

jitka85 Nějak to určo zvládnem, porodu se teda bojím hrozně, ale ještě je to daleko, tak na to zatím nemyslím radši :lol: Tak ten věkovej odstup je myslim takhle celkem ideální a jak říkáš, už víš, co tě čeká, takže to budeš mít určo v klídku. Z mýho pohledu je to zápřah, ale tak ještě holt pořádně nevím, co mě čeká s jedním, natož abych tušila, co se dvěma, takže proto :) Jinak my máme dvě kočky a taky jsem na to soužití celkem zvědavá. Udržet je mimo dosah mimina bude asi dost oříšek, jak někde zavřu dveře, hnedka škrábou a mňoukaj jak pominutý, no uvidíme.

boruwecka Já už se na ten screening taky hrozně těším, akorát teda co jsem zatím četla, tak všichni chodí do Gennetu nebo na nějakej spešl UZ, ale mně to bude dělat normálně moje doktorka, tak jsem zvědavá. Btw termín mám podle ms taky 14.7., prozměnu na můj svátek :lol: Ale to se počítám ještě změní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10091
29.12.08 13:46

Jo a oblečení jsem ještě nějak vůbec neřešila, ale už asi budu muset začít…Já teda mám bříško zatím fakt minimální, ale už teda nosím kalhoty s rozepnutýma knoflíkama :D Já jsem teda taková lehce oplácaná pořád a rozhodně teda nemám pevný a plochý bříško, takže to na mě ještě fakt není skoro poznat, spíš jsem taková ještě špekatější, než že bych vypadala těhotně :roll: A prsa sem měla už normálně Dčka a teď už cejtim, že začínaj bejt podprsenky malý 8O Jsem opravdu zvědavá, u čeho ve finále skončím :lol: Asi se tenhle týden půjdu už porozhlídnout po krámech po nějakých kalhotách na gumu a větší podprdě :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27263
29.12.08 13:48

Boruwko, to s tím ultrazvukem jsem řekla, hned napoprvý, že to chci domu a koukat se na miminko místo zpráv. Jsem se tě chtěla zeptat, jak velký sis ty kalhoty koupit, já včera byla na nákupech, jenže jsem netušila, jak si mám koupit velký, jestli si mám koupit větší v pase, nebo jak, jsem z toho pořád docela zoufalá. Si říkám, že se mi přeci jen rozšíří boky, tak nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
314
29.12.08 13:49

Jéjda, Jituš na pohlaví jsme úplně zapomněli :lol: hlavně, že jsme viděli, jak má odstátý ouška :lol:
No a co se týče podprsenky, děkuji za radu, zajdu za přítelovou sestrou, ta určitě bude vědět, kde jsou nějaké těhu obchody a zajdem pro ni.
A ještě mám takové jedno dilema. Týká se to pordu. Paní doktorka, když mně měřila do průkazky, tak mi řekla, že jeden z rozměrů mám na hranici, tak mi ho zapsala s vykřičníkem. Moje matka rodila myslím 2× císařem a babička taky, myslíte, že je to pravděpodobný, že budu taky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1120
29.12.08 14:01

Kajiszeku , i já tě vítám mezi námi těhulkami…

Boruwko , no vidíš, třeba se budeš vdávat chvíli po mě :D ono jak se do toho ten chlap pustí je k nezadržení…Michal jeden den navrhl, že se vezmeme a druhej už kupoval zásnubní prstýnek :)

Jak moc jistý je to určení pohlaví na tom prvním screeningu? Já totiž jsem přesvědčená o tom, že čekám holčičku, automaticky koukám na růžový a fialový věci a modrý si ani nevšimnu. Oslovuji ji zá:,–(ně ona nebo Michalka… :oops:

Dneska jsem se dívala po nějaký tý masce, že bych si jí lupla na dekolt, protože jinak budu na svatbě vypadat jak čtrnácka v pubertě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2354
29.12.08 14:04

ahoj holky, tak jsem se přikulila od stolu, dělala jsem rajskou a špagety s boloňskou omáčkou, kluci byli nadšení, tak třeba budou chvíli hodní, od rána se rubali jako koně :evil:
vítám Kajiszka :wink: koukám, že jsi další, kdo má kočky, to je nás tady víc :wink: my si pořídili modrou britečku před třemi týdny, dnes jsme s ní byli na očkování, tak se mnou nemluví :lol:
já jdu na UZV za týden 5.1. a už se nemůžu dočkat, my máme ten integrovaný test I. a II. trimestru, krev mi brali v 11tt a jen do jedné zkumavky, pak bude ten UZV, pak zase krev ( teda aspoň myslím) a teprve pak budou výsledky, prý je to lepší a přesnější než klasický tripple testy :wink: platit budeme při UZV 1200, ale u každýho je to jiný :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27263
29.12.08 14:13

Holky táboračky jak se těšíte na novou porodnici? Teď jsem na stránkách nemocnice četla, že nabídne alternativní porody, tak jsme na to zvědavá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10091
29.12.08 14:43

h.sona , no já jsem kočičí maniak, máme dvě obyč útulkový, ale hrozně moc se mi zalíbily Ragdollky. Říkám si, že do bytu dvě kočky stačí, teď ještě přijde mimi, ale kdyby bylo na mě, měla bych těch koček klidně víc :lol: Pokud se nám někdy podaří postavit barák, jak máme v plánu, tak si určitě ještě minimálně jednu tu Ragdollku pořídím :twisted: Sice bych je i tak nikdy nepustila ven, ale aspoň by měly víc místa na řádění.

Btw k tomu těhu oblečení - kde jste nakupovaly? Kamarádka mi říkala, že snad maj něco i v H&M, což je moje nejoblíbenější značka, ale nikdy jsem si toho tam nevšimla…Možná proto, že jsem po tom nekoukala no :) Ale moc se mi nechce někde lítat, spíš bych vyrazila někam na jistotu. Už mám těch obchoďáků po vánočním šílenství nějak dost. A jdou ty kalhoty nosit i když mám to bříško fakt ještě malý? Jsem koukala že to většinou má nahoře nějakej pruh látky a to se dá asi nějak utáhnout, ale vůbec s tim nemám zkušenosti, akorát normální džíny dávám jen na rozepnutej knoflík, tak bych radši něco pohodlnějšího.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27263
29.12.08 14:58

Oblečení mají v HM a C&A, co jsem koukala, včera jsme byli na zličíně a tam to maj v HM v druhým patře, ale přišlo mi, že tam toho měli docela málo jsem 3 stojany, ale říkám si, že budou mít třeba hezkou kolekci jaro/léto. Navíc i když jsem si našla nejmenší číslo kalhot co tam měli, tak mi pořád byly o dvě čísla větší v pase i delší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
908
29.12.08 15:49

Tak jsem tu i s novou ofinou :lol: sice mi strašně trčí,ale to je tím,jak jsem si přeležela vlasy :wink: Jinak teda jsem ještě chtěla přidat k těm mepříjemným věcem,že se teda strašně potim :roll: Chvíli je mi zima,pak horko,strašně mi mrznou nohy,ještě víc než před tím. A ten pot mě teda ničí.Mám pořád kola v podpaždí,ať se stříkám,nebo patlám čímkoliv :roll:
Boru tak gratuluji k utz :srdce: Já jdu až toho 9. ledna a už jsem jak na jehlách,aby bylo všechno v pořádku!
Lentilko já jako táboračka budu rodit v Praze :lol: Teda jsem tam registrovaná a nevim,jestli tam teda stihnu dojet.No ale myslím,že hlavní jsou doktoři a ty si teď v Táboře docela chválí!Ale chtěla jem se zeptat,jesti budete chodit na nějaký předporodní kurz? Já teda zatím ještě ne,ale jen se tak předběžně ptám :lol:
K tomu oblečení já si teda zatím kalhoty nekupuju,ale potřebovala by jsem nějaká trika a tak.No a zítra by jsem chtěla vyrazit do Budějek,tak snad to vyjde a nějaké slevy tam už budou!
Haidu a ty jsi kadeřnice?No určitě se pak musíme někdy sejít,to budu mooooc ráda :lol: Já jezdím ještě na Kalovo náměstí a to jezdím vlakem a bez manžela.Jinak do toho Podolí jezdí muž semnou :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
957
29.12.08 15:59

červenec 2009

Těhotenské oblečení - u kalhot, ale jak kterých, je našitá guma, která se s postupujícím bříškem dá povolit. Kalhoty se dají koupit bud pod bříško, nebo nad bříško, přesně tak i kalhotky :wink: . Já mám nad pupík, protože přes zimu nesnáším, když se ohnu a lezou mi ven záda. Takže jako první jsem si koupila těhotenské riflové šaty na šráky, které jsem si vždycky přála :lol: , a ty zas mají na bokách udělaný pruh látky s knoflíky, takže jsem je mohla a můžu nosit vlastně od samého začátku, kdy bříško není ještě tak moc velké, pěkně sedí a skutečně mi vydržely až do května, kdy jsem rodila a to jsem měla břicho obrovské, každý kdo se bavil, se ptal, jestli náhodou nečekáme dvojčata. (pak se zjistilo, že jsem měla hrozně moc plodovky a velkou placentu, takže jsem všechno nechala na porodním sále :lol: )Pro představu se zkuste mrknout na stránky litexu, když jsem se dívala posledně, měli to tam pěkně ukázané, různé tipy kalhot, tunik, triček apod :wink: Jedem se podívat do toho H&M :lol: :lol:

Kuba - já jdu taky 9.1. :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2354
29.12.08 16:09

holky, tak už jste to všechny oznámily, že čekáte mimčo? my to neřekli, přítel říkal, že ještě počkáme, tak to jsem zvědavá, kdy to chce říct :? 24.12. přišli jeho rodiče a když odešli, prý se přítele ptali, jestli tak moc jím :? podle mě to byla narážka na břicho, asi mají tušení..pak se mě Kubík zeptal, jestli budu rodit, že mám takový velký břicho, tak jsem mu řekla, že on ho má taky, tak dal pokoj…no a o den později u našich se mě mamka ptala, jestli jí nechci něco říct a pak mi nadzvedla svetr, co že to mám za divný rifle,prý jsou to mateřský, tak jsem jí řekla, že to teda mateřský nejsou a pak se to nějak zamluvilo…teď už počkáme do 5.1. na UZV a pak jí pošlu mailem fotku :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10091
29.12.08 16:15

Holky, díky za tipy, zítra asi vyrazím prozkoumat to H&M a C&A a případně ještě nějaký další obchody no. Na netu toho mají spoustu, ale bez toho abych to zkusila, si to nelajznu, nemám tucha, jaký potřebuju číslo atd.

A jak jste psaly o těch nepříjemných věcech, ještě mě napad jeden dotaz :) Dr. mi dvakrát na kontrole naměřila vysokej tlak (150/90), tak jsem dostala nakázáno se doma měřit. Máma má vysokej tlak a má doma ten digitální tlakoměr, tak ho mám od ní teď půjčenej. Tlak mám pokaždý fakt výstavní, ale tep se mi pohybuje kdykoliv se měřim v rozmezí 85-100 a to mi přijde docela divný. Někdy to i na sobě cejtim, že mi příšerně buší srdce. Nemáte s tím někdo zkušenosti? Občas je to i docela nepříjemný, jak mi to tam mlátí :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
908
29.12.08 16:38

Jito ale ty asi nepojedeš do Prahy,viď :lol: No ale aspoň si budeme držet pěstičky!!!Taky ti to přijde za tak strašně dlouo? :roll:
h.soni mi to řekli jen mé nej kamarádce a jejímu manželovi,Jinak zatím nikomu.Ale jestli toho 9.ledna včechno dobře dopadne,a jako že JO,tak už se moc těším,až to načim řekneme :lol:
Kají já si teda tlak neměřím,tak ani nevim,kolik mám a kolik je tepů.Ale je pravda že se teď strašně zadýchývám a srdce mi víc buší! Jako fakt nevim,co budu dělat za pár měsíců 8O Teď vyjdu jedno patro a jsem totálně hotová :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí