Poradna duly
Jana Čurdová
Teda holky, s těma kočárkama mně trošku děsíte, já ještě nemám ani vyhlídlý a vy už je máte některý doma
(nepočítám ty, co už mají mimča)…
Haidule ta nožka je teda úúúúúžasnááá. To kope tak moc? Já myslela, že jsou vidět maximálně hrbolky od občasnýho kopnutí, ale až tak??
![]()
boruwecka já jsem výjimka, musela jsem ho pořídit, dokud jsem na něj měla peníze. a taky protože ta cena byla dooost nízká.
Takže nemusíš šílet, času máš opravdu dost ![]()
kocarky boruwecko neni to o tom vybrat si jen kocarek ze se ti zrovna libi…je to o tom ze by sis mela treba promerit kufr od auta a hledat takovy kocarek ktery se ti tam po slozeni vubec vejde…hledat takovy kocarek ktery neni moc tezky,ktery s snadno ovlada,takze si s nim po prodejne i zajezdit atd atd…
Priklad me koupe golfek–meli v chiccu zlevnene jen za 2000Kc tajk jsem narychlo koupila,meli posledni modre,rikala jsem si ze natoz ze maji polohovatelna zadicka i nozicky,jsou levne…Dneska?Musim si davat pozor kdyz ho vezmu abych delala male kroky protoze maji tak blbe udelany spodek ze porat do toho kopu
,takze…opravdu poradne promyslejte,casu mate dost,abyste se potom treba opravdu nedivuili ze se vam kocar nevejde do auta nebo ze se nevejdete na chodbe v baraku do dveri.....
aliku my mame taky ten XA a jsem s nim spokojena ![]()
boruwecko no uvidis sama co deticky dokazou
Zalezi na mnozstvi plodove vody a orientaci miminka
Haidule to jsem ráda, že slyším další klady. Mě nakazily ve výběru kočárků kolegyně v práci, koukala jsem s nima po kočárkách, katalozích atd. no a už v tý době mě uplně praštil do očí právě X-lander. No a pak jsem v práci odchytávala zákaznice, které tam s nima přijeli a vyptávala se, zkoušela… No prostě to vyhrál na celý čáře ![]()
Jakou si na něm měla autosedačku? Originál nebo jinou?
Tak ta nožička teda nemá fakt chybu
. Já zas když už jsem chodila ke konci těhu do porodnice na uz, tak jsem tam jednou seděla přes hodinu, protože mi třepali s pupíkem, aby se Kubík vzbudil a nic, a do toho si vedle mě sedla maminka, která měla v bříšku snad stíhačku. I sestřička říkala, že to ještě nezažila, ručička, to vůbec nestačila zaznamenávat ![]()
Kočárek- u malého jsme měli dor jan, a byla jsem s ním velice spokojená, byl perfektní do terénu, akorát jsme nedomysleli, skládání do auta, takže to byla celkem fuška, protože jsem museli oddělat i kolečka, takže byl plný kufr. Ted přemýšlím, jak to udělat, protože máme tří dveřové auto, 2 psy, a když budu mít plný kufr zacpaný kočárem, tak budu muset vozit všechny věci ve vnitř, což se mi moc nelíbí, kvůli bezpečnosti.
http://www.darababy.cz/…country-2008
Haidule - ty jo ta nožka je úžasná, taky jsem netušila, že by to mohlo bejt vidět až tak
Jako bouličky na břiše atd jo, ale až takhle, ty brďo ![]()
Alík - je dost možný, že se s tim kočárem blbě manipuluje, stejně bych se rozhodla až po pořádným vyzkoušení a proměření, koupit na blind na netu, že se mí líbí, je blbost no. Maminy si v jedný diskusi dost chválily, ale opravdu netuším, každýmu vyhovuje něco jinýho, chce to ozkoušet pořádně. Xlander je taky moc pěknej a je i levnější a řekla bych i lehčí. Ještě se mi líbila Cam Cortina, ale odrazuje mě, že to je trojkolka a v diskusích si taky nevedla moc dobře, takže jsem ji prozatím zamítla.
Kuba - v pondělí si myslím, že bych minimálně třeba hoďku na kafčo našla, možná i víc. Jistě to říct nemůžu, ale doufám, že jo. Když bych musela být v kanclu, tak budu stejně kousek od Anděla, takže bych se mohla kdyžtak i z práce utrhnout a skočit za váma.
Tak ta nožička je fakt bezva. Já teda kdybych už kočárek neměla, tak bych si koupila jeden z těhle, teda kdybych na ně měla, pač jeden z nich stojí polovinu našeho auta. Neumím vkládat fotky, tak sem dám odkazy
http://www.inglesina.com/…/details.php?…
http://www.inglesina.com/…/details.php?…
Já mám ráda klasické tvary kočárků.
Ahoj holky, haidule, nožka nemá chybu, to je fakt, kamarádkce zase princezna v bříšku dokonale ukázala prdelku
taky sranda ![]()
Kočárky na ty jsem fakt ujetá a furt sleduji vývoj, asitaky proto chci kvalitu a aby něco vydržel bohužel cena = kvalita tedy aspon většinou. Já se rozhoduji mezi teutonií spirit s3 a mutsy urban rider, ale času zatím dost, i když ted jsou fakt kočárky za dobré ceny, jsou nové kolekce a staré ve slevách ![]()
Kajiszek , ta cortina mě taky oslovila a ani by mi nevadilo, že je to tříkolka, kdyby…pokud má ta tříkolka v předu ne jedno (jako cortina), ale dvě malá kolečka blíž k sobě (jako Mikado), pak nehrozí převrácení kočárku. Ale ta cortina má jen jedno, není moc stabilní a až se v tom prcek začne mrskat, mohl by se kočár převrátit. Já jsem kočárky studovala a nakonec jsem vybrala Mikádo, je to spojení kvality a ceny. Švagrová ho má, takže mám vyzkoušíno a ona je taky max. spokojená.
Káťo , teda ten kočárek je úplně vesmírnej ![]()
katko bnevim nevim jak tenhle kocarek…bala bych se…protoze s korbickou jsem casto zachazela v OBCHODE tak ze jsem si na ni polozila kosik a takhle nakupovala a dela to hromada maminek.....Tak neco to unest musi no… ![]()
Prdelku jsem teda nezazila aelů muselo to byt zajimavy…coz takhle jeste blicej
![]()
aliku autosedacku mame jinou znacku,cop momentalne meli na prodejne a sla na ty adaptery..
kajisku domluvime se po mobilua uvidime,bud ti to vyjde nebo ne ![]()
jitus nam zase zvonili takovym obrim zvonem,to jsem se zalekla vzdycky i ja natoz asi ta miminka,ale ten muj beztak chrnel
![]()
Ty jo tohle jsou asi nejdivnější kočárky, co jsem viděla
Já mám teda moderní věci vcelku ráda, ale co je moc, to je moc
Ale tak proti gustu…
http://www.babytime.cz/…ice--big.jpg http://www.babytime.cz/…ink--big.jpg
Tak o chrnění, mi ani nemluv, v porodnici jsem dostala vynadané, že dítě v noci nekrmím nejpozděj po 4hod, jenže. Z pátka na sobotu jsem rodila, a ze soboty na neděli mi dítě ječelo do 4hodin do rána, a já nevěděla co s ním mám dělat, takže i kdybych si nastavila budíka, tak se asi nevzbudím, nehledě na to, že malý spal taky, a když jsem sestře řekla, že ho prostě nemůžu vzbudit, aby se pořádně nakojil, tak mi nevěřila. Začala ho sama budit, tahala ho za lalůčky a naše miminko prostě nic, spokojeně si chrnělo dál, přitom si teda dvakrát lokl ![]()
Paneboze
miminko se ma krmit kdyz ma hlad a ne ze kazdou hodinu na nastavovani budika
.Ach jho,co v tech porodnicich nekdy delaji to je strasny…Ale tak,bude to jen par dni,da se to prezit,doma uz si budete vse delat po svem.My meli suprovej personal,sestricky uplni andilci,kteri te slovem hladili na dusi,az na jednu furii,kdy jme si se zenskyma delali legraci ze uz ma zase sichtu(byla jsem tam 6dni po cisari),u te kdyz neco rikala bylo nejlepsi jen kyvat hlavou..ano ano,jinak te vrazdila pohledem ze sis dovolila neco rict nebo argumentovat
,ale tak taky jsem u ni mela hezkou chvilku,kdyz jsem ji ukazovala sva bolava tvrda prsa jako kamen,tak me je okukovala arikala ze do sprchy teplou vodou…to byl jediny prijemny dialog
![]()
To Tomasek bastil uz v porodnici az po 3 hodinach temer pravidelne a zustalo mu to nastesti i doma ![]()