červenec 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9534
4.1.09 08:51

Holky já v porodnici normálně lhala. Tvrdila jsem že samo xkrát kakala a čúrala a že jsme skoro pořád kojili a tak, tam to taky pořád hlídali, oni spokojený, Kája spokojená a já samo taky:-)
Holky kamarádka má cam cortinu a nic moc já jo chtěla taky a rozmluvila mi ji. takže mám jané powertrack a ted scháním autosedačku, korbičku už jsem si dokoupila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2354
4.1.09 10:04

ahoj holky :wink:
tak koukám, že jste stihly probrat kolíbky i kočářky, šikulky :D
kočárek ještě nemáme, ale náš favorit je TFK joggster twist, dávám sem odkaz na modrý, ale o barvě uvažujeme, buď červenou nebo olivovou, ale kdoví :wink:
http://www.superbaby.mimishop.cz/detail.php?…
 http://www.superbaby.mimishop.cz/detail.php?…

kolíbka tak o pelíšku taky zatím uvažujeme a zatím nemáme rozhodnuto :wink:

jinak zítra jdu na UZV, tak už jsem celá natěšená, jdu na 8:15, tak pak písnu, a myslím, že ještě někdo jde zítra…ti vaši mimísci jsou úžasní, tak snad ani nedospím, jak se budu těšit :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3356
4.1.09 10:11

Dobré ránko holky,

jsem tady nová, ale musím se přiznat, že už Vás nějaký ten den čtu. Mohla bych se k Vám přidat?

Je to moje první těhu a máme všichni velkou radost. Teď už jen držíme palečky, ať je všechno OK.

Musím se přiznat, že kočárek už máme :-) byla to láska na první pohled a navíc výhodný kup použité korbičky a autosedačky. Máme Peg Perego GT3 barva tango.

Jedina věc se kterou si doopravdy nevím rady je postýlka. Máme velice malý byt a tak moje představa byla, že bychom pořídili pouze tu cestovní postýlku, protože lze snadno převézt z ložnice do obýváko-kuchyně. Dvě postýlky by se nám sem asi nastálo nevešly. Ale moje sestra mě od toho zrazuje, že ta cestovní postýlka není dobrá na každodenní spaní. Nemáte někdo nějaké zkušenosti, prosím?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
908
4.1.09 10:16

Ahoj holky tak kočárky máte vybrané fakt moc pěkné :lol: No jak tak na ně koukám,tak u nás bude asi nejvíc rozhodovat cena :roll:
Lentilko ten „tvůj“ je fakt prďáckej :lol: Prosím tě kolik tak stojí? Jen tak pro zajímavost?
H.soni zítra budu mooooc držet pěstičky :lol: :! :lol: Já jdu na utz „až“ v pátek a přijde mi to,že se snad nedočkám :wink: :oops:
Krémy -holky chtěla jsem se zeptat,mažete si bříška a nohy a tak?Podstivě? Já to nějak flákám,pořád si říkám,že ještě nějak nepříbývám.Že se začnu mazat každý den,až mi začne trošičkl růst bříško :oops: Koupila jsem si ten olejíček od Veledy :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7371
4.1.09 10:37

Ahoj holky a krásný den,
Zuzi - který kočáek se ti zdá vesmírný? jsou to dva rozdílné :)
Haidule - ted trochu nevím, jak to v¨myslíš tu tříkolku nebo tu čtyřkolku? Taky jsem dávala košík a myslím že ani u jednoho to není problém, jinka první kočár jsem měla taky tříkolku quinny freestyle 3×l comfort a nemůžu si stěžovat, byl to nejlepší kočár co jsem měla, a stabilita, i když si prcek stoupnul a jakoby se držel obráceně u mě rukojeti, tak se nepřevrátil! Bacha jen na lehké trojkolky, jako třeba Jané slalom , ten se převrací i když dáte těžší tašku na rukojet, ten už bych v životě do domu nedala :? poruchový :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
314
4.1.09 10:38

Kubo já se tedy mažu poctivě každý večer po koupeli. Jednak jsem přibrla a je to i vidět, takže asi musím a za druhé mně to baví :lol: Pečování o tělíčko je moje slabost, kdybych měla víc času, pečovala bych ještě mnohem častěji :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7371
4.1.09 10:41

Kubo - já jsem dostala od Ježíška manžílka krémy od firmy Galenic název elancyl vergerures. Je z lékárny a paní mu ho doporučila , že ho kupuje hodně spokojených maminek..tak uvidíme.
jinak u 1.těhu jsme mazali asi od 4 měsíce , do páteho jsem neměla stejně ani tuk bříška :) a pravidelně večer v posteli ho manžel mazal :lol: strie nemám ani jednu, ale stejně hodně záleží na tom, jestli máš sklony k striím apod…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1120
4.1.09 10:42

Ahoj holky, teda Vy jste toho nakecaly!

Wave , no ona ta cestovní postýlka je vážně jen na občasný přespání, ale na dlouhodobý asi nic moc…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27263
4.1.09 10:42

Kubo ten starodávnější stojí 19 999 a ten modernější 14 999. Ale jsou oba krásný ten dražší jsem viděla v Táboře jezdit po městě a sama jsem si ho zkoušela v obchodě a dá se z něj udělat i sporťák, ale jak říkám kočárek už mám.
Jinak já se poctivě mažu každej večer, protože máme doma hnusnou vodu a na to docela trpím, používám olejíček antistri, či jak se to jmenuje, krásně voní a ta samá firma vyrábí i olejíček na masáž hráze a střídám to s kremém nějakým co mi mamka dala vzorečky z lékarny. Já jsem totiž v 15 leterch během půl roku přibrala během půl roku 10 kilo a měla jsem tenkrát strašný strie, hlavně na prsou a už to nechci zažít, takže se to snažím zažehnávat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27263
4.1.09 11:05

Ještě jsem se chtěla zeptat, uvažujete některá o šátku na nošení miminka? Máte s ním některá zkušenosti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7371
4.1.09 11:13

http://www.detskyraj.cz/…_s3_ilu1.jpg /> to je ta teutiönie spirit s3, bohužel u nás se dováží jen na plast kolech a já bych raději nafukovací, tak možná zajedem do němec :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7870
4.1.09 11:14

lleennttiillkkaa já o tom uvažuju, známá ho měla a to dítě je pak naprosto klidný a spokojený, když je tak blízko mámě. slyšela jsem na to jen samé chvály. Tak to chci určitě aspon zkusit

strie mam z puberty taky ošklivý, hlavně na zadku a prsou, tak bych taky nerada měla ještě další, ale myslim, že když k tomu má člověk sklon, tak nějaký mazání nepomůže, jen to zmírní. Ale pro jistotu mažu vždy po sprchování.

wave zdravím novou těhuli, od kud jsi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7371
4.1.09 11:16
lleennttiillkkaa píše:
Ještě jsem se chtěla zeptat, uvažujete některá o šátku na nošení miminka? Máte s ním některá zkušenosti?
Ahoj ky já tedy neuvažuji, zatím, možná změním názor až nebudu stíhat dvě děti venku s kočárkem , ale to asi nehrozí. Hlavně si myslím, že to není nic moc pro mimi, i když je to hodně moderní a propagované, páč mimi má ležet rovně na tvrdé podložce, jinka se mu ničí páteř. Aspon tem nejmenším, ale zse myslím na poponešení že to není špatné.. :wink:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
908
4.1.09 11:16

Wape ahoj,vítej mezi námi :lol:
K těm kočárkům,jak říkám,začnu po nich koukat až po tom utz :oops: Ale sestra má na obě dvě děti quinny a je s ním maximálně spokojená :lol:
Lentilko teda to je pálka.To je strašný,co na těch kočárech je tak strašně drahýho,když je to vlastně „jen na chvilku“ co :roll: A ty strie ti zmizely?No šátek se mi taky moc líbí,ale mám docela problémy se zády,tak nevim,jak by jsem se u toho kroutila :D Ale slyšela jsem na ně chválu i nadávání.Tak asi jak komu to vyhovuje :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27263
4.1.09 11:22

Já bych ten šátek chtěla, zase si říkám, že 2 hodiny venku na procházce tomu miminku neublíží a prý je to fajn při kojení na veřejnosti, já s tím problémy nemám, ale mimču se třeba nebude líbit, že mu každej kouká na zdroj potravy. Jinak mě taky docela zlobí záda, ale já nad tím uvažovala tak na dobu červenec-říjen, dle počasí a pak doma třeba při drobném úklidu. Jinak strie mi nezmizeli pouze zesvětlali, jak se jednou udělaj, tak už nikdy úplně nezmizí, ale vyloženě vidět na první pohled třeba když jsem v plavkách taky nejsou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí