červenec 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3356
4.1.09 11:23

Kubo jsem z Moravy, z Olomouce :-)

Já se večer mažu olejem od Weledy a to hned od začátku těhu, protože na prsou a stehnech mám strie z puberty. Není to nic strašného, ale na bříšku bych strie opravdu moc nechtěla, ale smiřuji se s tím, že mě to asi nemine, když mám k tomu dispozice. Ráno se mažu Elasti-Q, protože není mastný a můžu se na něj hned obléci.

Kočárek Teutonia byl taky jeden z našich favoritů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7870
4.1.09 11:24

taky jsem si říkala na doma alá indiánská babička a na kratší procházky,nebo když jdeme na půl hodky nakoupit. Uvidíme jak se to bude mimču líbit 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27263
4.1.09 11:25

Holky, mě pořád nejde dát metřík, už jsem z toho zoufalá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7371
4.1.09 11:25

ilenn taky si myslím že 2 hodky venku nevadí, ale doma při úklidu bych ho asi nepoužívala, za A bychse bála ,že mu nějak ublížím a za B si ušiješ pro sebe bič..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7870
4.1.09 11:27

při utírání prachu to snad vadit nebude, to není rizikový, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27263
4.1.09 11:28

jupí už mám metřík. Katko já taky nehodlám tahat mimčo furt, ot mi je jasný, že by z něj byl rozmazlenej ...... a za drobný úklid považuju posbírání různě se po stolech a poličkách povalujících se věcí co tam nemaj co dělat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7371
4.1.09 11:28
wape píše:
Kubo jsem z Moravy, z Olomouce :-)

Já se večer mažu olejem od Weledy a to hned od začátku těhu, protože na prsou a stehnech mám strie z puberty. Není to nic strašného, ale na bříšku bych strie opravdu moc nechtěla, ale smiřuji se s tím, že mě to asi nemine, když mám k tomu dispozice. Ráno se mažu Elasti-Q, protože není mastný a můžu se na něj hned obléci.

Kočárek Teutonia byl taky jeden z našich favoritů.

Aho jWape, a můžu se zeptat, proč už není?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3356
4.1.09 11:31

Katko - nakonec jsme vybrali Peg Perego GT3…ale abych se přiznala, tak už přesně nevím, proč vyhrál nad Teutonií…myslím, že jsem někde četla nějakou diskuzi a přišlo mi, že to vychází spíše pro Peg Perego a pak taky mě moc nenadchla ta kola u Teutonie a manželovi se více líbil provedením Peg Perego…ale určitě to nebylo nic zá:,–(ního :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7371
4.1.09 11:32
Alík píše:
při utírání prachu to snad vadit nebude, to není rizikový, ne?

Alíku zdravotně asi ne, ale zase že by čerstvé mimčo muselo dýchat ten prach , i když zase na druhou stranu, měl by třeba dobré protilátky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7870
4.1.09 11:35

ano radši protilátky, nežli mít sterilní dítě. Z toho uplně šílim. Známejch holčička je absolutně sterilní dítě, taky je furt nemocná, pořád jí otíraj ručičky a víte jaký bylo její první slovo, které používala? Ubrousek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7371
4.1.09 11:39

Wape - díky, u nás zase vyhrává ta teutonka a ten mutsík,
když jsme vyděli PP v reálu tak nás trošku zklamal. hodně plastu a tak a toho se bojím, ale taky je hodně venku vidět, tak nebude určitě špatný :wink: ta teutonka taky výtězí kvůli rozměrům korby, jinak bych šla zase do toho Quinnyho, bohužewl ten ji má maličkou :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7371
4.1.09 11:41

Alíku tak to je hustý, jednou jsem taky hlídala dvojčátka, domaneměli fakt nic !! krom stolu židle a vestavěných skříní u stropu, podlaha všude korek, holé dětské postýlky jen s fusaky na spaní, fakt hrůza a holky furt nemocný..
Taky říkám všeho moc škodí ! Samo nebydlet v bordelu, ale steril je přehnané

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
764
4.1.09 12:09

wape vitej mezi nami!! cestovni postylku uz jsme tu trocha resili,upozornovala jsem na to ze opravdu NENI na kazdodenn spani,proto se jmenuje cestovni.Marace v ni je totiz jen tenoucky kus neceho a miminko by si pekne zhuntovalo zada nehlede na to,ze dno postylky je take nerovne.My mame jednu znaccku,moje mami kdyz malej u nich sopi maji jinou znacku…obe jsou stejne spatne na klasicke spinkani,co zadicek se tyce.Jiste sis vsimla ze tady resime kolibky ,jsou velice vyhodne,miminko v nich zvladne byt cca do pul roka,mozna i dele dle toho jak se moc v noci otaci,kolibky maji kolecka takze jsou mobilni a zaji se zaaretovat takze potom jsou nehybne,jako postylka…podivej se par stranek zpet,jsou tam i nejake fotky a odkazy :wink:
satek na deticky je super vec a zcela doporucuji hlavne ze zacatku!!!I dele kdyz ditko ma rovna zadicka a drzi hlavu mate vlne ruce a muzete vklidu vsechno delat,navic miminkovska poloha v satku je jako poloha v brisku takze na adaptaci v prvnich tydnech po porodu neni nic lepsiho,navic je stale u vas,citi vase teplicko a jak chodite tak ho i houpete,snadno ho nakojite…no proste super!!!Ja treba i na zahrade pri praci nosila malyho na zadech a bylo to jeste lepsi :lol: Jak indianska babicka 8) Navic,pokud je satek dobre uvazany tak ani vubec neboli zada…Na netu je spousta uvazu a rad jak na to :wink:

wape ted jsem si vsimla ze jsi z Olomouce......budes rodit tam??Cetla jsem hromady obrovskych stiznosti+clanek v nove betynce to dotuknul…ja bych tam asi nerodila…pokud betynku nemas,zkopcim ti sem jak jsem to trocha holkam tu zkratila…
MOje kamaradka Monika trpi roztrousenou sklerozou a marne se snazili delsi dobu s pritelem o miminko.Nakonec si poridili pejska ktery ji miminko vynahradil ale nakonec otehotnela a zarila stestim,ale ne nadlouho.V tehotenstvi ji provazelo spoustu fyzickych i psychickych komplikaci kvuli RS,musela byt sledovana ve specialni gynekologicke pordane v Olomouci,kde ji meli poskytovat tu nejlepsi peci.Ovsem pri kazde navsteve ji sledoval jiny lekar a kazdy tvrdil neco jineho.Z duvodu krvaceni Moniku odvezl pritel do porodnice v Olomouci kde porodila cisarem krasnou Terezku,ktera je touto dobou na intramed.jednotce.Poporodu bylo sdeleno rodicum ze Terezka je v ohrozeni protoze 3 mesice byla bez dostatecneho kysliku i vyzivy.Nechapu proc vlastne jezdila do specialni poradny kdyz takovou za:,–(u nepoznaji?…Ja sama jsem v Olomouci rodila a s lekarskou peci jsem byla absolutne nespokojena!!Staci asi,kdyz napisu ze lekar nas po porodu ani behem pobytu nevysetril a sestry stale upozornovaly na to ze jsem zdravotni sestra.Jak pristupovali tedy k obycejnym maminkam?Monika tyden po porodu mela zhorseni RS a byla prelozena na neurologii,ale druhy den dostala teploty a do rany od cisare dostala nozomialni nakazu(spatna nemocnicni hygiena) a mela opravdu na male.Jen co teploty klesly,za dva ny ji propustili.Opravdu zasnu nad timto pristupem a mizernou peci.Doufam ze monice bude uz jen lepe a male Terezce taky,drzime palce!!

stije nezmizi NIKDY ani polaseru,zustanou beztak trochu videt…takze se opravdu POCTIVE MAZTE MAZTE MAZTE at nejste jako zirafy..ja bohuzel tak dopadla pac jsem se nemazala :(
lentilkoo a mas dany do podpisu tre BBC code?A mas povoleny podpis jak ve velkem nastavenina sve strance tak v nastaveni tady jak pises do fora? Pokud to vse ano,tak jeste jedna vec…zkus udelat pred tim codem mezeru :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7371
4.1.09 12:14

Haidule neber to osobně, ale musím ti trochu oponovat, píšeš rovná záda a pak že je tam miminko stočené jako v bříšku, to si trochu protiřečí..hlavně v bříšku je mimi nadnášeno vodou , tak že nepůsobí gravitace, vem si že mimi má hlavu v poměru s tělem obrovskou a její váha při neležení tlačí na páteř a ničí ji, protože je ještě moc měkká a variabilní, takže bych v šátku prostě dítko déle jak na dobud nezbytně nutnou nepoužívala. Nicméně první jsem v poho zvládla bez a myslím , že to jde, nepotřebuji ho mít stále u sebe, je to určitě dobré, třeba to zní jako krkavčí matka, ale když si pak dítě zvykle a ty si nemůžeš ani odskočit na záchod, nevím nevím.proti spaní v kočárku a v postýlce nevidím nic špatného hlavně když si maminka může třeba odpočinout..
Ale opravdu se nezlob je to jen můj názor

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7371
4.1.09 12:16

Ještě maličkost - to samé třeba autosedačky, dr na novorozeneckém nášs hodně varovala při ježdění po krámech atd , sice se zdá mimi v poho ale zase hlavnička tlačí na páteř a ničí ji. myslím že není problém na kočárek nacvaknout korbičku a sedačku nechat v autě, ale to je samozřejmě každého věc..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí