červenec 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
908
4.1.09 16:30

Kajísku já balén doma mám už tak půl roku a zatím na něm jen sedím,nebo si na něj dáváme nohy :lol: Chtěla by jsem začít zase trošičku plavat,že by mi to snad mohlo pomoct od těch migren :roll: Ale to až po utz.Dr.říkala ať počlám aspoňa po tom 3 měsíci,aby jsem nenastydla :roll: A taky je tu u nás nějaký kurz i s cvičením.To by jsem chtěla taky,ale zatím si myslím,že je čas.
Lentilko u mě je to teda taky úplně přesný :D Nevoslnosti jsou ty tam,jen když se nenajím,tak je mi šouflo a musím to hmed napravit :lol:
A v noci mě normálně budí hlad :lol: A ráno ani nemluvim :lol: :lol: Praha tak holky jedu do Prahy opravdu v úterý.Tak mě moc mrzí,že se nesejdeme všechny :cry: A doufám,že to brzy napravíme.Jen mě dneska odpol.zase chytla migrena a mám docela strach takhle někam vyrazit sama a ještě vlakem.Nevim,co by jsem se kde pak kroutila :roll: No tak doufám,že to zase přejde :evil: :!
Holky a taky ji myslim,že je moc dobře,že tu říkáte svoje názory! Já zádné zkušenosti nemám,tak si ráda nechám poradit,a přečtu si i kritiku.tak to má být a také proto si myslím,že jsou tyhle diskuze fajn :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27263
4.1.09 16:33

Kajiszku já myslím, že postýlku, je nejlepší zajít do ,,kamennýho" obchodu a ozkoušet si jak moc se dokážou ty postýlky viklat. Protože co jsem si všimla tak u těch úplně nejlevnějších je vyklání patrné už na začátku. A k těm korbičkám na kočárku, jeden z důvodů, proč jsem chtěla ten kočárek co mám je důvod, že se do korbičky vejde miminko s fusakem do poměrně vysokýho věku. Takže chápu, že se ti nelíbí malý korbičky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
908
4.1.09 16:36

Lentilko pěkná metřík :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
957
4.1.09 17:02

červevenec 2009

8O jste toho teda ale stihly napovídat :lol: , a to se mi manžel včera smál, že jsem řekal, že jdu spát v 22hod a ještě ve 24hod jsem tukala do klávesnice :lol:

Baby vak - tak šátek, nebo vak, můžu opravdu jen vřele doporučit, náš Kubíček co ležel někde sám, i když na nás viděl, tak ječel, takže jsme museli vak pořídit, abych si zašla aspon na záchod a mohla něco doma udělat. Jinak je to parádní věc, když jsem třeba potřebovala jet městskou, kdy jsem se i párkrát dostala do situace, kdy mi lidi nadávali, co otravuji s kočárem apod. takže paráda, jinak např. na procházky do lesa apod. prostě super. Jak psala Haidule, taky jsem to teda konzultovala s mudrou, a bylo mi řečeno, že miminko má vlastně přirozenou polohu jako v bříšku, přitom cítí teplo a tlukot srdíčka, takže pokud to jemu takhle vyhovuje, tak proč ne.Ale najdou se i taková mimnka, kterým to nevyhovuje, takže bych asi chvíli počkala a pokud bude miminko třeba nějaké uplakané, že se bude chtít nosit, apod. tak bych ho koupila až potom :wink: A to jsem v tom kluka nosila cca od 3týdnů až do 4 měsíců opravdu celý den,ale bolela mě z toho velice záda :cry: , možná šátek bude zas o něčem jiném.
 http://www.emitex.cz/vaky/index.htm

Strie - tak zatím se ještě nemežu, i když bych už asi měla :cry: , jen se do toho nemůžu nějak dokopat :D . Na stranu druhou, si myslím, že u mě už asi není co pokazit, protože mi ke konci tak strašně popraskalo bříško, že mám od pupku dolu nadělané strie tak 10cm dlouhé a pěkně fialové, aby to bylo ještě vidět :cry: , s tím se teda nesmířila do dnes.Jinak používám a používala jsem olej od ¨Weledy, ted mi teda dělá zle ta vůně, tak čekám, až to bude trochu lepší.

Nevolnosti - ty už teda trochu ustoupily, ale umí se ještě stále pěkně ozvat. Včera jsem teda večer myslela, že se už nedožiji rána. Začalo mi to už ráno, pak to přešlo, a jak jsem si lehla bylo to tu zas. Začne se mi vždycky strašně svírat hrudník a srdíčko mi tak moc bije, že jsem myslela, že mám snad infarkt, či co. manžel mě už chtěl vézt na pohotovost, a dneska odpoledně mě to chytlo zas. Tak nevím co s tím a hlavně ke komu s tím mám zajít, jestli k obvodní, nebo to říct na kontrole na gyndě :?

Wape - vítám tě :wink: , pocházím kousek od Olomouce, Kroměříže :lol:

boruwecko - tak na nějaké cvičení bych taky šla, raděj na to plavání, ale mám strach z toho že tam asi umrznu :cry: , doma máme 25 stupnů a já tu pořád chodím a klepu kosu :cry: , jsem se o tom včera zrovna bavila s manželem, že bych se tě zeptala, jestli nebudem chodit spolu :wink: . Kam na to plavání budeš chodit? Náhodou bazén vyhřívaný jak na Kraváku ten malý s bublinkama to asi nebude, co? :D A nepůjdeš se podívat v březnu na BVV pro dítě? Chci si tam koupit kočárek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10091
4.1.09 17:08

kuba - to se nedá nic dělat, napíšu kdyžtak Haiduli SMS jestli ještě někde nesedíte, ale počítám, že vás fakt nestihnu, tak třeba jindy.

postýlka - jj projdu taky asi radši v obchodě no, jsem si říkala, že něco objednám i přes net, ale ono je asi vždycky lepší ty věci vidět a „ošahat“ no. Třeba na webu Ikey jsem viděla postýlku za 700Kč a přišla mi úplně normální. Ale ta cena teda nevim no, přijde mi to opravdu podezřelý.

cvičení - já jsem našla, že tady u nás na Lukách je možnost kombinovanýho cvičení bazén + cvičení na suchu :D Ale není to teda klasický plavání, ten bazén je dost malej a mělkej, spíš proste vodní cvičení. By mě docela lákalo, ale zase sem příšerně zmimomřivá a představa toho bazénu, sušení hlavy a pak vylézt ven do ty strašlivý zimy…Nevím no, ale já jsem fakt extrém, doma 26 stupňů a stejně mi je kolikrát kosa :lol:
Taky by mě zajímalo, jestli by někdo pražskej nemá taky v plánu chodit cvičit, že bysme mohly spolu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27263
4.1.09 17:16

Kubo děkuju za pochvalu, jsem se s dovolením inspirovala, pač to byl jedinej metřík, kterej mi sem šel dát:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
908
4.1.09 17:29

Lentilko :lol: Ještě by jsem v podpise vymazala tu „první větu“ co se ti tam ukazuje před metříkem a vzadu to url :wink: Ještě jeden metřík jsem objevila,ten jsem měla při minulém těhu a bohužel mi nepřinesl štěstí :cry: Ten je taky moc krásnej a nikdo ho nemá.Jenže ukazuje trošku jinak týdny.Možná je to ten důvod proč ho nikdo nemá :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27263
4.1.09 17:34

Jo tak a je to pryč:) já jsem se ted na jeden koukala na jeden a ten mi taky ukázal o týden víc než jsem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7371
4.1.09 17:47

Postýlka - myslím, že ty drahé jsou opravdu jen peníze za značku, službu udělají stejnou, babi si koupila k sobě nějakou kolem 1500 a druhá kolem 1000 obě noname a obě prní svou funkci úplně stejně. Doma máme starší, takové ty bytelné a taky v pohodě.
Cvičení - bohužel jsem taky necvičící typ a hlavně by byl asi problém s hlídáním prcka, i když i to by se dalo zařídit, spíš se mi jen nechce :( - prostě lenoch - i když na druhou stranu si zase udělám místo toho plno věcí doma, atak tak si myslím, že až taková lemra nejsem :lol:
Míč - boruvko , doporučuji - já sice plánovala normál.porod a nakonec byl císař, ale hlavně jsem ho chtěla kvůli sezení na něm a ani ne tolik cvičení. Hrozně mi totiž tvrdlo břicho už asi od 3 měsíce - ted už taky - a bolely záda, a když jsem na něm třeba kroužila nebo se natáhla bylo to fajn. císař necísař jsem ho využila a už ho zase připravuji - tak jako kojící polštář, který jsem spíše využila před porodem na spaní než na kojení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7371
4.1.09 17:49
lleennttiillkkaa píše:
Jo tak a je to pryč:) já jsem se ted na jeden koukala na jeden a ten mi taky ukázal o týden víc než jsem
Ileenn krásný metřík ! :potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7371
4.1.09 17:51

Korbičky - u 1. jsem měla vložnou tašku, v zimě narozený a v poho ale hlavně kvůlitahání do 3.patra bez výtahu, ale ted chci prostě korbičku :lol: proto taky se snažím vybírat mezi těmi většími, což je ta teutonie a mutsy..samo jsou i větší takové ty klasiky, ale zase potřebuji skladnost do auta - denně jezdíme autem - a to bohužel klasiky moc nejsou..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
314
4.1.09 17:58

Jituško na http://www.vetrnik.unas.cz/plavani.htm jsem našla plavání, voda má 28°C, takže príma teplota. Ale ještě mně napadlo chodit tady na Holzovu na ZŠ, ale ještě nevím, jestli tam mají i plavání pro těhotné. Zjistím :) a ještě na www.cenap.cz (myslím) jsou různé kurzy, tak se dá mrknou, ale větrník mně zaujal nejvíc a tam jsem zítra chtěla volat. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
742
4.1.09 19:08

Ahoj holky vy jste teda žvanilky to se musí uznat.
Všem přeji krásný pohodový Nový Rok,sice opožděně,byly jsme na Slovensku a teprve včera jsme dojely.
Vidím že jste už porbraly toho hrozně moc od postýlek po strije atd.Já musím vyřešit kočárek a auto sedačku.To jediný mě nezustalo po Tomovi.
Ale už vím že u kočárku se nebudu dívat na to aby byl hezkej a každej ho (záviděl)ale na praktičnost,ale když vidím jak dělají maloprostorný kočárky tak jsme zvědavá jakej vyberem.Pokud mimčo bude mít jak to 4 kila tak by se tam brzo nevlezl.
A autosedačka se mi aji pozdává co má moje segra pak napíšu typa.je od narození a dá se nastavovat,a je praktická. :lol:
Wape a z jaké strany jsi já z brněnské a ted bydlíme 9 km od Olomouce v Dolanech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3356
4.1.09 19:09

Zdravím do Kroměříže :-) cestou z Ol na Kroměříž máme chatu :-)

Holky k tomu cvičení…já totiž předcvičovala aerobik, ještě v prosinci jsem aktivně cvičila, ale přiznám se, že mi to vůbec nedělalo dobře. Teď mezi svátky jsem jim zavolala tu novinku a dohodla se, že rok 2009 nebudu určitě cvičit a pak uvidíme :-) No a kdybyste mě znaly, byla jsem zapálená do každého sportu, turistika, kolo, squash, tennis, in-line brusle, lyžování atd. A teď už dva týdny jenom ležím (pokud do toho nepočítám procházky)…sice se stydím, ale zatím mi ten pohyb vůbec nechybí. Ale je pravda, že jednou za 3 dny vytáhnu DVD s pilates pro těhotné a pořádně si zacvičím. Cvičení je super a trvá asi hodinu a není to vůbec snadné, jak jsem čekala.

Balon je taky supr.

A ještě k tomu cvičení…to je asi tak jediné, v čem se vyznám :-)…pokud jste něco nedělaly před těhotenstvím, neměly byste to začínat teď. To neznamená, že je nejlepší ležet na gauči, ale někdy víc prospěje hodinová procházka svižným tempem než špatně provedené cviky.

Nevím jak u Vás, ale tady na střední moravě mi to cvičení pro těhotné přijde jak postavené na hlavu. Všechna cvičení začínají v 15 hodin odpoledne nebo jsou i dopoledne. TAk to tedy rozhodně nemůžu stihnout, protože ještě každý den okolo 40ti minut jezdím do práce :-( a docela mě to mrzí. Jediné solidně dostupné je tu plavání pro těhotné od 17.30, ale teď v těch mrazech se mi tam nechce.

Holky bojím se zítra do práce. Za a) venku sněží o sto šest a představa, jak budu řídit a za b) musím to oznámit šéfovi :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
742
4.1.09 19:17

TAky jsme slyšela hodně špatného o Olomoucké porodnici ale já tam rodila sice je to už hodně dávno :) ale bez problému ono záleží jestli jdsou komplikace nebo ne já se dobře otevřela a ani mě nenastřihávali byla jsme pěkně elastická :oops: Podle Dr.díky sexu v těhotenství.jen ted se mě do toho jaksi nechce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí