červenec 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9868
6.1.09 20:27

Ahoj,pred hodinou mi volala pani, ktera si od nas koupila v lete jedno stene, byla uplne na nervy, nez ze sebe dostala, co se stalo, tak jsem zacala brecet, protoze jsem myslela, ze Frenkisek umrel…
Pry ho v sobotu porazilo auto… Byl s nim venku manzel, kteryho tolik neposloucha, a v jejich male ulicce se vyritilo auto s nakyma mladasama ze zatacky a Frenkisek zrovna byl v silnici a nestihnul utect… ;-(
Odvezli ho do veterinarni kliniky do Jinonic, kde si ale na operaci netroufli a kde nemaji magnet. rezonanci ani CT. Tak jeli hned jeste do udajne nejlepsi kliniky ve str. Evrope - do Brna, kde se specializuji na urazy po autonehodach, a operovali ho. Ma prerazeny 3 obratle, ale snad micha zustala cela… Nasledujici dny budou rozhodujici… ;-(

Strasne se snazim moc nebrecet, ale je to hrozny… Milan je na zkousce s kapelou, nasim volat nemuzu, protoze bych strasne bulela.
Ty stenata jsem vychovala, zrovna kdyz jsem bya poprve tehotna a byla jsem s nima od jejich narozeni do predani novym panickum v podstate kazdy den… posilam par fotecek, na posledni je Milan s Frenkiskem, kdyz prijeli na navstevu…

Drzte mu prosim taky moc palce, at to zvladne a prezije........... dekuju ;-(

http://sweb.cz/…DSC04349.jpg /> http://sweb.cz/…DSC04499.jpg /> http://sweb.cz/…DSC05254.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
957
6.1.09 20:33

červenec 2009

Tak jak to tak čtu, tak jsem fakt ráda, co mám doma za poklad 8) . Jasně všude jsou nějaké problémy, sem tam nějaká ta hádka, ale defacto co se vyřešily ty problémy, ujasnili jsme si např. finance, výchovu apod., tak máme naprosto harmonický a idilický vztah, ted co jsem těhu, tak manžel kolem mě skáče, div se nepřetrhne, ale občas na to vše není třeba nálada, nebo jsou starosti apod.

Pohlaví - já si myslím, že to bude kluk, ale potajmu doufám, že by to mohla být holčička. Manžel od samého začátku říká, že je to holka (to samé říkal, i u Kubíka), známá taky tipuje holku a Kubík ten má jasno, bude jasně růžový kočárek a holka :lol: Z manželovi strany jsou samí kluci, takže tchyně prahne po holce, už Kubíka rozdýchávala :twisted: . ale na stranu druhou at, je to co je to, hlavně at je to zdravé :wink: Jinak jsem od začátku přibrala tak 3kg, což mi přijde normální, nějak se váhou netrápím, ale zas abych se přejídala to ne :D

Jména : Mariana, Magdalena, Stela
Vojtíšek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
957
6.1.09 20:43

červenec 2009

Obrazku - držíme palečky a všech osm paciček :wink: určitě to zvládne, ty se hlavně uklidni a mysli na miminko. Podobné trápení jsme měli minulé léto, kdy náš nenažraný kokršpaněl venku něco sežral a zbláznil se mu imunitní systém, takže bílé krvinky ho požíraly. Měl opravdu na mále, museli jsme shánět velkého psa na darování krve, pro kterou jsme jeli až 100km na otočku a zpět s krví v ledničce do Brna. A přesto veterinář, říkal, že si myslí, že se nedožije rána. Ale zvládl to, a opět vyžírá aspon teda odpadák, protože venku chodí už jen na vodítku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1120
6.1.09 20:45

Jituš , Stela se mi taky moc líbila - teda Stella, to je hvězda! Ale nakonec jsem si „vydupala“ Michaelu, původně to byla Natálie, ale s těma se teď roztrhl pytel. No a chlapeček by mohl být Adámek…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1120
6.1.09 20:58

Obrázku , mám teď taky pejskovský trápení, naše ovčáková fenečka měla pravděpodobně mrtvičku, ochrnula na levou stranu tlamičky a vypadalo to s ní moc zle, zdaleka ještě nemá vyhráno…možná je to prý nádor na mozečku…následující měsíce prý ukážou…Držím palce, vím jak ti je

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9868
6.1.09 20:59

Já mám od začátku tušení, že tohle bude kluk.
To první jsem zase byla přesvědčená, že bude holčička, a po potratu dělali genetiku a byla to holka, měla Turneruv syndrom a tezce nemocny srdicko…
Strasne jsem se bala, ze mame zvyseny riziko, ze se nam to bude opakovat, ale pry je to riziko stejne jako kdyby se nam to nestalo - 1 blbý procento :(
No jeste nejsme za vodou, v pondeli nas ceka gennet a ultrazvuk, ale verim, ze bude v poradku.

A jmena? Kdyby to byla holcicka, tak mame po problemu, libi se nam obema Barborka.
Ale s klukem to bude horsi. Me se libi jmena jako Adam, Vojta, Jakub… Milan tvrdi, ze tehle jmen je jak mraku a zasekl se u starsich ceskych jmen - chtel by Milanka, Frantika, Pepika, Vasika nebo ted prisel s Mireckem po mym tatovi (Miroslav)…
jenze jak se rekne „Mirecek“ tak ja vidim toho cernouska v Basnikach… :roll: :roll: achjo… :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27263
6.1.09 21:16

Obrázku neboj dobře to dopadne.
Jinak jména mno u holky se furt dohadujeme, sice jsme vybrali Ninu, ale vojta furt touží po Elišce a pro kluka máme Matyáše.
Já osobně ujíždím na hebrejských jménech typu Rebeka, Ráchel, Noemi a klučičí se mi líbí Mikoláš. Ale když nemůže být Mikoláš nemůže být ani Eliška.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7870
6.1.09 21:22

jejda vy jste byly zase upovídaný 8O

pohlaví nějak jsem to nevydržela a udělala si pár takových těch výpočtů podle početí, věku rodičů, prstýnkem na řetízku a výměny krve a ve všech případech mi vyšla HOLČIČKA. Ale podle chutí na maso, kyselé atd to je prý zase KLUK. No a babo rad. Ale je pravda, že když jsem viděla UZ řekla jsem že to má rysy holčičky :lol: Tak se necháme překvapit.
No a Jména jsme vybrali pro chlapečky HONZÍK po tatínkovi, nebo v nejhoršim TOMÁŠEK.
A pro holčičku po dlouhých bojích a dohadech asi vyhraje HANIČKA. Po Honzově mamince, která letos umřela na rakovinu, na smrtelný posteli se mě furt vyptávala, jestli nejsem těhotná, že by ráda viděla naše miminko, ale bohužel se toho nedočkala. Já jsem pak ještě bojovala za Terezku (ale tu mají ted skoro všichni, tak sem to zamítla) a Lucinku, ale ta prostě u Honzi neprošla :x

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9534
6.1.09 21:24

ahoj holky teda vás za ten den dočíst to je mazec ale mám to.
Já zítra jedu na krev a na další ko tak uvidíme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7870
6.1.09 21:30

holky vy furt chodíte na kontroly a já začínám mít depku, protože jdu až 19.1. :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1120
6.1.09 21:35

Alíku , napiš mi ty fígle prosím, já to musím taky zkusit! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9868
6.1.09 21:43

Alíku chutě na maso jsou prý z nedostatku železa, ale tím ti nechci vyvracet žádné „zaručené babské rady“ :wink:

Já se řídím spíš podle své pleti, která je teď prostě příšerná, a to prý dělají klučičí hormony. V létě, kdy jsem čekala holčičku, jsem měla poprvé v životě pleť jak vymetenou. Ale taky těžko říct, jestli na tom -kromě miminkovskejch hormonku- nema vliv pocasi. V lete mam plet vzdycky o neco lepsi. Ale na to, ze mi je 30, tak to jsem fakt v 18ti netusila, ze budu mit porad akne, tesila jsem se, ze az „dospeju“, bude to lepsi. Asi jsem holt jeste nedospela… :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1120
6.1.09 21:45

Alíku , klídek já až 20.1.!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9868
6.1.09 21:59

Probírám se pořád fotkama kluků… jsem už taková otupělá, jak se snažím nebrečet, protože to by byl zase takovej ten záchvat brečení, a na Frenkíska nemyslet, jak je někde v Brně sám s přeraženou páteří… na netu lítám tak různě od nikud nikam, abych se zabavila, Milan ještě nepřišel…
tak vám pošlu ještě pár fotek, jak byly štěňátka kouzelný… ta hruď je Milana, a ta smečka, to jsou máma Marjánka, s kupírovanýma ušima je starší „teta“ Jenny a kluci Frenkísek, Fabián a Faldík…

http://sweb.cz/…DSC04292.jpg /> http://sweb.cz/…DSC04864.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
957
6.1.09 22:06

červenec 2009

Právěže já zas slyšela, že holka ubírá na kráse,pusu jsem měla samé akné a dost bolestivé, u Jakubka jsem to neměla, to jsem měla pusu jak obrázek. Jinak u malého jsem tak nějak velké chutě neměla téměř na nic, jen jsem si sem tam koupila tvrdý sýr. Ted u tohoto mimča, mám pusu samý bolák, prsa obrovské, manžel mi říká, že mi všechno leze na zadek a mám šílenou chut na sladký alkohol. O Vánocích jsem si už připadala jako alkoholik :oops: , tchán na mě hleděl jako na blázna, jestli jsem normální, a to jsem chodila na cinzano a hlavně vaječný likér :lol: , dneska jsem ho zas okukovala v obchodě :oops: , jinak mě velice dobře na žaludek udělá salát z kyselého zelí a na maso nemám vůbec chut, to mít nemusím, spíš lehčí zeleninová jídla, z čehož už manžel roste, že má strach, aby se nezměnil na králíka :lol: a pařížský salát, to bylo jedinné jídlo, které jsem do sebe dostala. Jinak jedíné co je stejné u obou těhu, tak je naprostý odpor k uzenině, to slovo jen slyším a chce se mi blinkat :cry: . salám, klobás, párek nevemu vůbec do pusy a nemůžu to mít ani v lednici.Takže na těhuli naprosto nevhodný jídelníček :oops: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí