červenec 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
957
6.1.09 22:14

červenec 2009

obrazku - kde v Brně přesně leží?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1120
6.1.09 22:42

Chutě , tak teda já se Vám taky svěřím s mými chutěmi. O mojí touze a neutuchající úchylce na colu a na všechno, co je jí jen trochu chuťově a vizuelně podobné, jsem se již zmiňovala. Utlouct se můžu po lučině, pečivu, gumových medvídcích, rajčatech - miluju rajčata, okurky - salátovky a nakládačky, česnek, cibuli, pečivo s máslem, džusy hlavně jablečný a ovocný šťávy - těch vylemtám kýble a pak lítám na záchod jak blb. Co fakt nemusím je maso, moc mi nejede, uzeniny jak kdy, ale více méně vůbec, jogurty nemůžu a ikdybych mohla tak fuj fuj, čokolády nebo sušenky mi taky vůbec nejedou… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9868
6.1.09 22:42

ta klinika se jmenuje Jaggy, ma to i stranky www.jaggy.cz
bude to asi strasne drahy, ale jsem stastna, ze to do nej ti lidi daji… vzdyt taky de facto - je to jejich chyba, nemeli ho nechat bez voditka, i kdyz to bylo pred jejich barakem, kde auta temer nejezdi a uz vubec ne takhle jako silenci…
ale stalo se a jemu je teprve 8 mesicu, neverim, ze by poslouchal jako hodinky. meli na nej davat vetsi pozor…
i kdyz ja s holkama taky chodim na volno, krome u hlavni silnice… ale holky uz jsou velky a poslouchaji…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9868
6.1.09 23:00

tak chutě - krásné rozptýlení :) - zuzi jako bych to psala sama! :lol: kromě tedy česneku a cibule, to nemusím. a zase jogurty, čokoládu a sůši můžu (když mi bylo hoodně nevolno, sladký bylo jediný, co můj žaludek zvládl).
Jinak to mám jako ty - taky se můžu utlouct po lučině, pečivu s čerstvým máslem, kupuju si bio tvaroh a bio čerstvý mlíko, dělám si v domácí pekárně kmínový chleba, který bych snědla na posezení, kdyby se do mě vešly víc než 2 krajíce, gumový medvídci = můj mor, a pak mám děsný chutě, kterým odolávám - na chipsy a různé ty cheeseburgery od mekáče, který normálně vůbec nejím. a nebudu ani teď, ale chuť by teda byla :-)
A před vánocemi jsem dvakrát ulítla v Ikee na masových kuličkách s bramborovou kaší, to jsem na ně myslela před usnutíma zdálo se mi o nich, musela jsem do tý Ikey jet - ale podvakrát jsem je ještě tam pak vyhodila :poblion: :oops:

Jinak u našich jsme po vánocích měli k obědu nějaký maso - maso a uzeniny taky moc nemusím - a k tomu mamka udělala okurkový salát se zálivkou z vody, citronu a cukru - no já se na to vrhla úplně nekontrolovaně a snědla jsem to ještě dřív, než jsme začali jíst a protože nebylo na přidání, tak mi mamka obětovala i svou mističku a Milan pak i svou - a já byla po obědě :lol: ale to byla dobrota! a pak ujíždím na strouhaný mrkvi s jablkem… a na ředkvičkách, cherry rajčátkách a ledovým salátu…

Ale tragedie jsou ryby, takže jsem si koupila rybí olej v kapslích, abych aspoň trochu těch omega 3 prckovi dodávala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1120
6.1.09 23:46

Obrázku , na ty chipsy jsem zapomněla, ale chutnaj mi jen slaný a pak taky ty tyčinky bohemians ty jsou výborný. Taky miluju polívky nejvíc gulášovku, to zblazjnu třeba hrnec a brambory na paprice ty taky jím po hrncích… :D jinak po čem je mi zaručeně :-( tak to je mlíko a vejce…to je fakt zle…jééé a pivo, já ho nikdy nemusela a teď? Moc mi chutná! A dobře se mi po něm tráví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10091
7.1.09 00:45

Tak jsem právě dočetla několik stránek diskuse a skoro abych si k tomu dělala poznámky, protože už si na všecko ani nevzpomenu, co jste tu řešily :lol:

V první řadě všem děkuju za gratulace, jsem fakt šťastná, že to dopadlo dobře, je to fajn uklidnění. Fotka bude až zjistím, kam jsem uklidila skener :lol:

Chlapi a hádky - nějaký problémy jsou všude, ale třeba Haidu teda fakt nezávidím no :( Ale tak sand se ještě vzpamatuje a bud v klidu, my měli strašlivou krizi asi před rokem a půl, Martin se choval naprosto příšerně. Buď mě ignoroval nebo mi naopak nadával za každičkou blbost a někdy to bylo fakt hodně hnusný, co mi dokázal říct, že se mi tomu dneska ani nechce věřit, že takovej moh bejt. Brečela sem skoro každej den a nevěděla, jestli se s ním rozejít nebo ne. Bylo to strašný. On se tehdy celej nějak psychicky složil a ve finále se zase začal chovat relativně normálně.
Některý jste psaly o elektronice, plazmách atd… Martin je v tomhle úchyl. Měli jsem 107ku plazmu, už máme 127ku, máme Playstation 3, Xbox 360, Wii a další herní mašinky, jelikož je naprosto ujetej na hraní her. V podstatě pořád jenom hraje hry a nic jinýho ho nebaví. Navíc je děsně línej a doma všecko dělám akorát já. Ale na to už jsem si nějak zvykla. Každopádně se náš vztah ve finále vylepšil, protože i když má svoje hry a svůj bordel, vždycky dokážem najít nějakou společnou řeč a dohodnout se. Snaží se bejt trpělivej, na miminko se těší, i když to tak neprožívá…Tak jsem v podstatě spokojená. Jen tu svojí posedlost pro elektroniku by omezit moh, už takhle jsme zadlužený víc než by bylo zdrávo.

bolest břicha - já měla na začátku těhu každej den křeče jako před MS, tak jsem pořád čekala, kdy to dostanu :) Nedostala, ale křeče trvaly ještě snad další dva tři týdny, ale dr. říkala, že to je ok, když nešpiním. Teď mě občas ještě v břiše píchne, ale oproti těm křečím, co jsem měla, je to těžká pohoda. Ale nějaké menší bolesti jsou určitě normální.

Gennet - nebyla jsem, genetický UZ mi dělala moje doktorka. Do gennetu půjdu až koncem února na velký UZ.

obrazek - držím palce, ať se z toho pejsek dostane. Já zvířata miluju, tak bych to taky těžce nesla. Když jsem měla nemocnou kočičku (zápal plic), brečela jsem taky furt. Naštěstí se z toho ale dostala. On to taky určo zvládne!

pohlaví a jméno - já bych chtěla holčičku a Martin taky. Tušení vůbec žádný nemám. Spíš si říkám, že to bude určitě kluk, když chcem oba holku :D Co se týče jmen, Martin má pro holku odjakživa vybraný jméno Nikola a nikdo s ním nehne. Mně to jméno nevadí, ale on chce, aby se to psalo Nicolle a to já teda fakt ani omylem. Ještě bude boj mu to vymluvit. Pro kluka jsem se zatím shodli na Vojtovi. Ale měla jsem vybraný lepší jména, ale byla mi vetována :) Takže Viktorie, Natálie, Dominik a Adrian neprošlo.. Já zase vetovala Aleše a Richarda :)

chutě - já teda mám neustále chuť na všecko nezdravý. Čokoláda, brambůrky, hranolky, smažák, hamburgery…příšerný…Občas teda neodolám a dám si no. Teda dost často neodolám :lol: Ale snažím se to kompenzovat ovocem a zeleninou, jogurtama a cereálníma výrobkama. Přibrala jsem zatím asi kilo, ale vyloženej hubeňour nejsem teda. No a víno a pivo mi teda docela chybí. Občas si dám nealko pivo, je dobrý a dobře se po něm i tráví.

Btw kámoška měla na teploměru za oknem -17,5 stupňů. Když jsem šla od ní kolem jedenáctý domů, myslela jsem, že těch 100 metrů neujdu a umrznu. Ten vzduch se nedal ani dejchat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2354
7.1.09 08:00

dobré ránko, holky :wink:
Jihlava hlásí 8 pod nulou a já se furt klepu, kdy a jestli vůbec dorazí ty mrazy i k nám :?
tak já taky přidám něco do diskuze…
chutě u kluků jsem nemohla ani cítit maso a uzeniny, to jsem žrala pořád jogurty, ovoce a salátový okurky, pleť jsem měla otřesnou, akné i na krku, no děs…a teď? klobásky, šunčička, ostrý jídla, KFC, Mekáč, Cola, Pepsi, pomerančový TicTac ve velkým, ten do sebe hrnu lopatou, ale já ho milovala vždycky…ani si na všechny hříchy nevzpomenu, jo taky pizza a zmrzka…a pleť jsem ze začátku měla nic moc, ale teď je to lepší a akné se mi dělá kolem MS..
pohlaví a jména chtěli bychom holčičku, tušení zatím nemám, spíš si myslím, že to bude kluk, ale jen kvůli tomu, že já sama mám dva kluky a přítel jednoho, ale fakt netuším, uvidíme ve 20tt, pokud se prcek nebude schovávat :wink: pro holčičku asi Veronika, i když mě se víc líbí Terezka nebo Barborka, pro kluka snad Davídek, ale víc se na to zaměříme, až bue pohlaví jistější :wink:
obrazku moc držíme všichni pěstičky, ať je Frenkisek brzo fit, určitě to zvládne :wink:
kajiszku taky gratuluji k mimískovi, člověk je hned klidnější, viď? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1648
7.1.09 08:47

Ahojky holky,
v pondělí jsem tu psala, jak dobře reagoval šéf na moje oznámení o těhu, ale ještě jsem vám chtěla napsat co kolektiv. Nakonec jsem to nikomu ani nemusela říkat, prot. to na mě poznali.. :) .. Pomáhala jsem totiž včera něco holkám u nich v kanclu a oni na mě pořád tak koukaly.. A nakonec se mě kolegyně zeptala.. Tak jsem šla s pravdou ven.. :-). Nejdřív jsem si myslela, že jim to řekl šéf, ale ten prej by nic bez mého souhlasu neřekl.. Tak to bylo opravdu za pět dvanáct, že jsem to v pondělí oznámila šéfovi.. No každopádně holky říkají, že už je to na mě hezky vidět.. A všichni tu kupodivu reagovali pozitivně, tak jsem ráda.. :-).
No ale musím vám říct, že se tu v práci strašně nudím.. Vůbec nemám co dělat a když už konečně mám, co dělat tak se mi do toho nechce.. :-(

A jinak teď k tomu co tu probíráte:
chuťe: noo tak mě chutná pořád všechno. Nemám nic z čeho by se mi dělalo špatně.. Teď ale nevím, jestli je to výhoda či nevýhoda.. :roll:
pohlaví a jména: já mám pořád takové tušení, že to bude kluk :-). Teda strašně bych si přála holčičku, ale pořád mi něco říká, že to bude kluk.. Tak uvidíme.. No a na jménech se pořád nemůžeme domluvit.. Pro holčičku se mi líbí Eliška a pro kluka Davídek nebo Tomášek. Tak jsem zvědavá, co nakonec vymyslíme..:-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
957
7.1.09 09:13

červenec 2009

Dobré ráno, tak v Brně je po ránu -6 i mírně tady poletuje sníh :lol: , za chvíli jdeme s Kubíkem do cvičení, tak jsem zvědavá, jak se mu tam bude líbít, a jestli zas nebude bít ostatní děti, to už nevím, co s ním mám udělat :twisted: a to dělá ze samé radosti 8O

Obrazku my na tuto kliniku taky chodili s šeltičkou a musím teda říct spokojenost maximální, ale strašlivě drahé. Něco podobného se nám taky se psem stalo, taky měl 8měsíců, kdy ho moje chytrá maminka pustila z vodítka a sestra mu ještě hodila klacek na silnici a už to bylo, dodnes to vidím. Andymu teda prozatím nic moc nebylo, měl „jen“ naražené žebra, ovšem problém se naskytl až za pět let, kdy mu nějak vyhřezala plotýnka, nebo měl něco s páteří a pes nám orchunul na zadní nohy, takže velice špatně chodil, ke staří potom neudržel stolici ani moč, takže se opravdu divím manželovi a zároven mu strašlivě moc děkuji, že měl na toto žaludek, protože on byl první doma a musel vždycky tu spoušt po něm uklidit. Pak se mu udělali močové kameny, takže mohl žrát jen speciální granule, a to jsem už chodili tady k tomu vetovi, a měsíčně nás stál tak kolem 6000kč, pak jsme ho museli dát utratit, protože už s tím nešlo nic dělat :( . Ale myslím, si, že váš pesan pokud nemá poškozenou míchu tak by to mohlo být ok, je to mladý pes a určitě má sílu a chut bojovat a tam pro něj udělají opravdu maximum, dej pak vědět co nového :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27263
7.1.09 10:42

Teda holky vy toho nakecáte, než se probudím. Chutě mám taky tuhle třeba jsem si dala jahody se šlehaškou a navrch kyselý okurky. Jinak nemám chuť na maso a ani na sladký. z cukroví jsem ochutnala od každýho jedno, aby vojta neřekl, že se s tím pekl a já to nejím. Teď hodně jím přesnídávky a pečivo se šunkou.
Pohlaví podle příznaků, taky jsem slyšela, že pokud žena zoškliví, tak to bude holka, protože si ubírá pro sebe, takže já mám čelo plný boláků jako hrom, ale je pravda, že většina se mi dělá ve vlasech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1120
7.1.09 10:53

Holky, obrázku , tak naše Čertička měla dnes druhou mrtvičku. Doktor říkal, že jestli přijde, tak to bude pravděpodobně „konečná“…takovejch let jsme spolu trávili a najednou by měla odejít? To je strašný… :-(

To je ona:
http://sweb.cz/…P1020634.JPG

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
314
7.1.09 11:21

Holky, s těma pejskama je mi to tak líto! Taky mám pejska, vysněného Rotvíka, fenku roční a pořád s ní něco je. Je to děsný ďáblík, pořád si něco dělá, už jsme měli dvakrát rozřízlou ťapku (poprvé jsem myslela, že mi vykrvácí, tolik krve, to bylo děsný) a jednou si rozřízla nožku asi 0,5 cm do hloubky na kloubu, vůbec nevím od čeho, když jsme přijeli domů, už to měla a nekrvácela, tak jsem jí to desinfikovala a když se jí to nelepšilo (po víkendu), tak jsem šla k vetošovi a on se divil, že jsme nepřišli na šití. No, už to má zahojený, ale jizvu má pořádnou. A taky nám v 8 měsícíh začala kulhat na jednu přední a zadní nožky. Tak jsem se bála, že je to ta genetická věc, co Rotvíci mývají. Bylo to v Polsku na jednom koňské dostihu, kde jsme zrovna byli, tak jsem šla za místním doktorem a řekl, že to vypadá na Displazii (to je ta nemoc - už jsem si vzpomněla). Tak jsem se zděsila, zafašoval jí to a zpevnil, ale až trošku moc, chuděrce Safirce dorána otekla packa (celou noc nespala) a tak jsme jí to museli sundat, měla dvakrát tak zvětšenou packu, to jsem taky myslela, že asi umřu nad tím pohledem. No, nakonec jsme jeli tady v Brně na Purkyňku, kde mají supr rentgen, tam jí uspali (no, to bylo něco na mně, vypadala jak mrtvá). Udělali rentgen za dva tisíce a řekli mi, že tam není nic vidět, že je na to prostě moc mladá, aby to odhalili. Tak jsme měli přijít později. Ale už nekulhá, tak doufám, že to byla jen nějaká chvilková bolest, a že jsme nic nezanedbali, protože jsme tam už nešli… No, není to lehký, je to moje mimčo, děťátko vypiplaný a když se jí něco stane, bolí mně to snad víc, než ji…

Bříško mně teďkom taky bolí, doufám, že je to zvětšující se dělohou.
Chutě no, já moc nemůžu nic často. Všechno se mi to hned přejí. A už nevím, co mám jíst… Mám pořád hlad, neustále - je to děsný. Sladký taky moc nemůžu, cukroví jsem skoro celý rozdala, vůbec jsem na to neměla chuť.
Pohlaví no, koukám, že tu všechny chceme holčičku, to jsem zvědavá, kolik z těch vysněných holčiček bude chlapečků :lol: Taky bych chtěla holčičku Denisku i Petr si přeje holčičku. A když by to byl chlapeček, tak Denis. Ale málokdo nám to schvaluje - všichni si hned představí, jak se mu děti budou posmívat. Ale já zůstávám klidná a odpovídám, že když vymyslíme dobré jméno, na které se mu nikdo nebude posmívat, tak stejně se najdou tací, co se budou posmívat příjmení… No, uvidíme ve 20. týdnu pak už bude výběr jména závažnější :wink: a jednoznačnější.
Jejda, koukám, že jsem se rozpovídala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27263
7.1.09 11:33

Tak se zvířátkama jsou problémy. My teda psa nemáme, pač by byl věčně doma sám. Teď teda ne, protože jsem doma, ale já psa nechci. Ale s potkanama to není o moc jednodušší, každej druhej potkan umře na rakovinu a operace, takhle drobnýho zvířete je riskantní. Alespon, že ty kočky jsou zatím bezproblémů, kromě zlobení.
Jinak já bych taky chtěla možná spíš holku, ale za kluka se taky zlobit nebudu. Hlavně když bude zdravý a spokojený miminko a bude mít milující rodiče. Jsem tady jediná, kdo si nechce nechat říct pohlaví miminka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1648
7.1.09 11:35

Holky s těma pejskama mě to strašně mrzí.. :cry: ..Je to strašně nespravedlivý.. My máme doma taky takový zlatíčko a vůbec si to nedovedu představit, kdyby jsme ho neměli.. Je to prostě člen rodiny..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
957
7.1.09 12:01

červenec 2009

Pohlaví - s myšlenkou že si to nenecháme říct, koketuji docela často, když jsem to doma říkala, tak se mi manžel vysmál, že zrovna já si to nenechám říct, pokud budu mít jen malilinkatou možnost :lol: , tak nějak podvědomě snažím miminko přesvědčit, aby se natočilo tak, aby to nebylo vidět :lol: , ale ted jak jdu v pátek na ten screenig, tak se zeptám 100% :lol: . Jinak jsem zvědavá, co mi řeknou, mám z toho docela strach, nehledě na to, že sama přesně nevím, kdy jsem měla poslední menses, takže jsem to brala spíš tak že jsem vzpomínala a dávala dohromady, kdy to mohlo být tak naposled, byla jsem // prostě totálně zaskočená, že to vyšlo hned napoprvé 8O :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí