červenec 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10091
8.1.09 11:59

lentilka - tak z mejch známejch se zase nevdává nikdo a to jsou spolu třeba i dýl než my a ani spolu ještě nebydlej :) Ale tak z těch stejně starejch lidí jako jsem já se do svatby obvykle nikdo nežene, a do dětí už vůbec ne. Každej chce spíš volnost a ještě si užít no. Ale já jim to neberu, každýmu to vyhovuje jinak.

Na tý fotce ti to asi nějak spletli, bych se toho neděsila. Případně se můžeš příště doktorky zeptat, ale bude to jenom nějaká chybka určo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
957
8.1.09 12:22

červenec 2009

Tohle mi přišlo z Městské policie, tak to rozesílám.
Zjistěte si doma stav elektroměru a pošlete přes internet
www.eon.cz ťuknout vpravo na možnost elektřina, otevře se nová stránka, která dává
možnost online formuláře - ťuknout a vyplňit a poslat. Do 15.1. 2009 je
možné poslat stav elektrom. k 31.12.2008. Jinak Vám
budou počítat zdražení elektřiny od posledního vyúčtování. To znamená,
jestli měl někdo vyúčtování např. v VI. / 08 budou to s navýšením
počítat už od VII / 08. Tuto důležitou informaci psali v Lidových novinách
malinkými písmenky a nikde jinde, např. ve zprávách to uvedeno nebylo. Z
práce jsme volali na Eon, kde nám tento fakt potvrdili, takže jestli chcete
ušetřit penízky, tak to co nejdříve pošlete. ahoj všichni. Je to ověřené na
zákaznické lince 840 111 333 E-on.

Dívala jsem si i na jejich stránky, tak snad to není jen legrace. A Aby toho nebylo dneska jen tak málo, z procházky jsem potkala souseda, který má ročního vnoučka a ten od svých asi 6měsíců bojuje s leukémi, napřed se to velice lepšilo a po Vánocích jej odvezli znovu, že se mu to ještě zhoršilo a jestli nenajdou dárce kostní dřeně, tak má 3 měsíce života, tak tu zas sedím a bulím jak želva. Den blbec, opravdu.

Hanulka82 - gratuluji k screeningu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1648
8.1.09 13:24

Kajiszku já jsem se vdávala ve 20 a pro lidi v okolí jsem byla jiná, prot. jsem se vdávat nemusela.. No ale mě to bylo fuk..
No a co myslíš, že teď ? Je mi necelých 22let a jsem těhotná.. A myslím, že hodně lidí na mě bude koukat taky divně.. No ale mě je to jedno.. :-).
Je to můj život..A jak se říká, každý svého štěstí strůjce.. S manželem jsme spolu skoro 6 let a z toho 2 roky manželé a já bych určitě neměnila.. Holky v mém věku mají na starosti diskotéky a střídání kluků.Chtějí si jenom užívat.. A podle nich, kdo nevystřídal více partnerů, tak je divnej.. Ale tohle fakt neřeším. U mě je na prvním místě rodina. A oni k tomu možná taky jednou dojdou, ale pak už jim také může být přes 30let a možná budou mít problémy s otěhotněním.. Bohužel je to úděl téhle doby..

No ale je pravda, že moje dvě spolužačky ze střední jsou také těhulky a náhodou jsme všechny i ve stejném týdnu.. :lol: Tak je to docela náhoda.. :-). Aspoň nějaké spřízněné dušičky z okolí.. :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
957
8.1.09 13:32

červenec 2009

IvkkaaP - na okolí se vůbec neohlížej, udělej si to sama tak, jak to nejlépe cítíš a chceš. Taky jsem chtěla brzo rodinu, v 20 jsem byla těhotná, tak na mě taky všichni hleděli jako na martana :lol: . Ale co, ¨miminko jsem strašlivě moc chtěla, manžel se mi vždycky směje, že v patnácti už bylo pozdě :lol: . Ted budu mít druhé mimi ve 24 a pak bych si chtěla „na stará kolena“ pořídit ještě jedno, abych mohla rozmazlovat :lol: , ale to je zatím jen sen… Věkem se zas nechci dotknout těhulek, co jsou už starší :wink: , každý si to prostě udělá jak to jemu nejvíc vyhovuje :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10091
8.1.09 13:47

Ivka - já to mám fakt nějak stejně. Ale ve svým okolí teda mám leda jednu kamarádku, která se chystá vdávat a taky už by chtěla mimčo, ale bohužel nemaj dořešený bydlení, ale jinak si taky přijdu jako marťan :D Já mám pocit, že už jsem si ze svýho pohledu „užila“ fakt dost. Měla sem trochu divočejší pubertu, ale ve finále jsem došla k tomu, že chci už spíš klídek a rodina je u mě na prvním místě.

jitka - je mi líto toho, cos psala, ale holt život je někdy krutej :cry: Ale ty se hlavně zkus moc nestresovat a nenervovat kvůli mimču. Vím, lehko se to řekne, taky jsem si užila pěkný nervy a to jen kvůli svý blbosti, že sem furt četla, co všecko můžou znamenat křeče v břiše a taky jsem furt četla nějaký šílený příběhy mamin, kterejm těhu třeba nevyšlo a furt si říkala, co se všecko může stát…No v dalším těhu snad už nebudu tak nervní, teď už jsem se taky nějak uklidnila. Jinak plány mám podbný jako ty. Jedno teď, další tak v těch 25ti a ještě jedno pak nějak po tý třicítce na rozmazlování :lol: No ale zatím teda hlavně doufám, že dopadne všechno dobře s tímhle mimčem…

Jinak jsem dneska mluvila s mamkou, v neděli na mě bude čekat svíčková, mamka je fakt zlatá :lol: Jo a objednala jsem si ten gymnastickej balón, tak jsem zvědavá, jak dopadne moje předsevzetí ho opravdu používat a cvičit na něm :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9556
8.1.09 16:15

a tady je vetrelecek, byl spatne videt, se nam schovaval :oops: 

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
314
8.1.09 16:45

Holt v dnešní době je trend napřed studium a práce, kariéra a pak teprve rodina. Já to mám teda všechno dohromady :D ostatně jako vždy, abych se náhodou nenudila :lol: Takže se nedivme, že když je nám kolem 20, tak se na nás většina lidí dívá jako na zvláštní… Já už jsem si teda zvykla, za dva týdny si myslím, že bříško bude vidět a tak po zkouškovém začnu chodit na vysokoškolské půdě jako těhu studentka a bude se dívat asi hodně lidí :lol: ale upřímně je mi to fuk. Já jsem spokojená a užívám si to a když to budu zvládat, budu na sebe i pyšná :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27263
8.1.09 17:29

Přesně tak holky, naštěstí moje studující přítelkyně maj pro mě pochopení, ale jedna známá se mě zeptala jestli nejsem nějak mladá na děti. Co na to říct a druhá známá, která porodila v 21 mi řekla, že jsem si zkazila život stejně jako ona. Narozdíl od ní mám partnera, kterej se mnou to dítě vychová. Ona toho svýho musela doslova vykopat z bytu a teď hledá náhradního tatínka. No ale to je jedno. Neodsuzuju ženský co maj dítě po 30. Já jsem vždycky říkala, že bych první dítě chtěla nejdýl v 25. Zkrátka neshledávám dítě jako omyl, zkaženej život ani nic podobnýho. Dítě je dar a zázrak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
742
8.1.09 17:53

ZA sebe chci jen říct že nechápu maminky(nechci se dotknout některé z vás)která jsou po tý 30 maj první dítko které stejně po půroční době odloží chuvam a jdou pracovat nebo za zábavou hlavně že mají gelové nehty boty na podpadku pečující jen o svuj vzhled ale děti jsou u chův toto nechápu a řekla bych že takových přibývá.Aspon tady na moravě Já taky pocházím z města, mamka má velikej barák kde bydlí její mama o ktreou se ted starám protože je uplnej ležák tak bydlím na vesnici,dřív to tu bylo klidné tiché místo ale ted je tu satelitní město a jen se rozrůstá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
742
8.1.09 18:01

S tou babčou to taky není med ale já to hlavně vzala kvůli Tomovi před 2 lety prodělal těžký zápal plic a udělal se mu uzlina na levé plici na nejhorším místě,dělaly mu v září bronchoskopii na podezření z nádoru ale to se vyloučilo ale za 1-2 roky to podstoupí znovu,rok nesměl chodit do školky a já si teda podala o prodlouženou mateřskou tu mi zamítli že je jen dlouhodobě nemocný ale kdybych šla do práce nikoho by nezajímalo že je dlouhodobě nemocný :twisted: tak se toto naskytlo. ted před vánocemi prodělal neštovice a je už skoro 3 týdny na hromadě zítra jedem k dr porotže má teploty 39 a dnes je jak mátoha ale ta mi zas řekne že mu nic není.Nestalo by se to po prvé už ji asi vyměním nebo na toto nemám nervy ještě že jeho plicař je normální ikdyž někdy magor ale kvalitní dr.Když onemocněl tak jsem si řekla že druhý dítko nechci prootže to byly nervy,ted doufám že toto druhé bude zdravé jako řepa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3356
8.1.09 19:27

Takže testíky: podle grafu a čínského horoskopu to bude chlapeček, podle té Jonasove metody holčička :-) je to prostě 50 na 50. POdle čínského horoskopu jsem já měla být kluk :-)

Zítra jdu pro výsledky na genetiku…doufám, doufám, že nemusím mít strach…

Hlava mě konečně pomalu přestává bolet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
764
8.1.09 20:22

Hezky dobry vecer vsem!!
Koukam probirate tady pohlavi a chute…
pohlavi vedecky je to tak ze: Muzske spermie jsou rychlejsi ale jejich zivotnost je max 24 hod a zenske jsou pomalejsi ale jejich zivotnost je az 48 hod takze pokud jste nekdo vedel nebo jste si pocitali ovulaci a milovali jste se v den ovu nebo tesne po tak je velika pravdepodobnost kluka a pokud pred ovulaci tak je pravdepodobnost holcicky…Jinak ja osobne tusim ze cekam holcicku taky jsem si dala ruzovy metrik,abych ju privolala,i kdyz si myslim ze uz me to rekla sama ze nic privolavat nemusim.Rika se ze maminky casto maji tuchu koho pod srdcem nosi.
Jmena: Danielka nebo Peta protoze u prvniho tehu jsem chtela Tomaska nebo Elisku a byl to kluk a bylo po mem tak ted kompromisem bude po tatovym bud Petr nebo Danka

figle s prstynkem na provazku normalne se pouziva sydericke kyvadlo ale laicky se da pouzit i normalni nejlepe zlaty prstynek dany na provazek. Vyuziva se u toho „vyssich“ sil,protoze andele a dalsi a dalsi jsou mezi nami,kteri nam pomahaji projit zivotem a lze s nimi komunikovat treba pres tarot nebo pres tyto kyvadla.Nebo take pres vec kterou velmi dobre zname a to je nase svedomi 8)
Proste si navleknete prsten na provazek,na papir si udelate napriklad dve cary,jednu svyslou,jednu vodorovnou,oznacite sipkami a u jedne napisete ANO u druhe NE…a pak to chce pouze klid,chytnete provazek zvednete v klidu prsten nad stred car a v duchu vyslovite otazku a prsten se vam bude pohybovat a odpovi..Muze se stat ze se pohybovat nebude ze bude stat na miste a to znamena ze odpoved jeste neni dana,ze to chce cas…

obrazku Drzim palecky ab ypejsek byl v poradku,vim jake to je,kdyz se nam narodila prvni kotatka,jedno bylo zcela podchlazene,sama jsem ho zahrivala na prsou a nastesti to prezilo,doktor mu moc nedaval, a pri poslednich kotatkach jsem zase kocku privedla ze pet minut 12 na veterinu,mela v sobe mrtva kotatka pry dle rozkladu asi tyden :( .Chlupate kulicky sice uz neudou ale kocicka to prezila,sice tech penez za to,normalniho by to zruinovalo ale zviratko je v poradku…

ZuzkoM Nehty si sundavat nebudu,nevim proc bych mela,ze bych miminko podrapala nebo co?Ja samu sebe rodit nebudu :D A jake si delas?Ja am ted francii se zlatym prouzkem na rozdelu bileho nehtu a luzka a nevim zda si to dam i znova neo zda neco jineho…
aliku Ja mam KO taky az 19. nebo dokonce 20…musim si zavolat sestricce akle naposledy jsem byla 18.12. a 19.1. jdu na krev na genetiku tak i ta KO nekdy bude…
pisojo no,maminky co daji deti chuvam…ja osobne jsem velice rada kdyz si od Tomaska mohu jednou za mesic a pul za 2 mesice oddychnout a dat ho baicce…ovsem je rozdil zda se matka diteti venuje a obcas si udela i neco pro sebe neboi zda dela jen pro sebe a dite ma jako okrasu nebo proste jako puntik ze ma splneno…To ja deti moc miluju ale jsem velice rada ze baicky u nas funguji a mujzeme si obcas nekam s manzelem vyjet nebo ze manzel vecer hlida aja si muzu skocit s kamaradku za zabavou…je to sice tak jednou za 2-3 mesice ale jsem rada aspon za to…Ale v kazdem pripade neznamena ze matka od ditete bude zavrena buchta u plotny…Ja kazde rano co vstanu,malej ma na chvilku pohadky,basti sniidani tak jsem v koupelne prepudruju se namaluju oci a pripravena na den…pak jdu dojist s malym…s vlasama uz je to horsi,vyfoukat je trva uz dele ale tak necham uschnout a pak dam na chvili natackya mam to na 3 dny pohode :D .U nas na sidlisti chodi hromada enchutne tlustych a zanedbanych maminek…nerikam,take prvni mesice ani korektor moc nepomohl ale ty maminky nemaji miminka,maji uz i vetsi deticky,kde uz maji cas i pro sebe…asi jejich chlapum je to jedno jak vypadaji.Kazdopadne moje heslo uzni: chces li se dobre citit musis dobre vypadat :D Nemusis byt zadna primadona,delej tak aby ses citila dobre..ja mam treba malou dovolenou kdyz si udelam pedikuru a nalakuju hezky nehty na nohou…nejlepe v lete,nevim,ale potom mam takovy skvely pocit :lol: :lol:
bolesti hlavy dejte si piccolo…pili jste kavu v Italii nekdy?Tu jejich pravou mlask a neni? :D Tak takovou mlask a neni si udelejte z klasicke porce,pomaha i na migrny ale pouze kdyz se teprva rozjizdi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9868
8.1.09 21:11

Ahojky , tak jsem skoro celé 2 dny vynechala, protože mě včera přepadl šíííílený průjem a :poblion: :oops: :oops: No bylo mi pěkně zle a večer, když už to bylo „lepší = už nebylo co by šlo ven“, tak jsem se nafoukla jak balón a konečně opravdu jsem si připadala jak dóst těhotná :roll: Bohužel se mi to přihodilo po mým oblíbeným jídle, což je bramborovo-hrachová kaše, dělala jsem i hrachovou polívku, no nikdy mi to nějak zle nedělalo, ale jiný stav je jiný stav… :roll:
Dneska už mi je líp, tak jsem musela dohánět, co jsem včera zameškala (prádlo, nádobí, nákup…)

Ale přečetla jsem tu všecko, už tu bývaly i delší romány za tak krátkou dobu :lol:

** Zuzi ** je mi strašně líto vaší Čertičky, když jsem to četla, tak mi u toho tekly slzy :cry:
umím si představit to zoufalství, když se k ní naposledy přitulíš do kožíšku a ona už to neví … :cry:
Držím ti moc palce, abys to zvládla, protože to je strašně těžký, navíc když se teď musíš snažit být co nejmíň vystresovaná kvůli mrňouskovi.....

Posílám aspoň pro pousmání tři prcky mojí kamarádky, kteří jsou ještě nezadaní, kdyby je někdo chtěl :D jsou bez PP, asi 7000,– ale to nevím teď přesně…
 http://sweb.cz/…010187-1.jpg

** Kaji ** kdybys někdy dostala chuť na svíčkovou a nepodařilo se ti „znásilnit“ k tomu maminku (mj. já to teď s tou svojí maminkou taky pěkně koulím :wink: ), tak zní to pro někoho možná barbarsky, ale dá se koupit myslím od Vitany ta omáčka v pytlíku a nepoznal to nikdo, dokonce ani moje labužnická tchýně, že jsem se s ní nepiplala! :lol: Akorát to maso holt upéct musíš :wink:

** Jíťo ** budu ti zítra moc držet palce!

Ty pocity jsou pěkně zapeklitá věc a akorát člověka stresujou. Nejvíc pokud máš už nějakou - špatnou - zkušenost, tak máš tendence srovnávat.
Musím říct, že ale tohle a to minulé těhotenství mi bylo úplně jinak. Teď mě prakticky vůbec nepobolívá v podbřišku, minule jsem o něm věděla pořád, ve dne v noci. A minule jsem neměla nevolnosti.

Teď před Vánocema, jak mi na 3 dny přestalo být tolik blbě od žaludku a hned jsem se z toho nervila, jsem taky měla tu první noc divoký sen, ze kterého mě probudil Milan, protože jsem ze spaní brečela a křičela a pokopala jsem ho… byl to ošklivý stres, a byla jsem celá napjatá, co bude, jestli nezačnu krvácet a bude to v pytli… Prsa mě ale bolet nepřestaly a nevolnosti se vrátily… A tak snad je vše ok, protože vlastně na kontrolu jdu až v pondělí a vůbec netuším, jak si mrňousek vede, jestli roste - že by mi rostlo břicho, to mi totiž nepřijde, spíš mi roste ten špek okolo pupíku, no možná se jakoby vytahuje víc nahoru, jak ho třeba ta děloha vytlačuje… fáááákt nevím… :roll:

Tak dobrou klidnou noc a zítra hezký den!! :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1120
8.1.09 21:13

Haidu, já kvůli práci nechtěla nic divokýko, ale teď jsem si vybralal něco maličko divočejšího…

http://sweb.cz/…P1030602.jpg

Koukám, že je mám nějaký zahnojený…mě teď normálně ten gel mění barvu!

Svatba , jako kdo může bejt větší exot jak já?! Od devátenácti škemrám prcka, 5.10. mi bylo dvacet, 14.10 poslední MS, 31.1.09 Svatba a 27.7. prcek…já to vzala hopem :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9868
8.1.09 21:26

S těma výpočtama kluk/holka, tak u nás to vychází tak trochu nejednoznačně, neboť datum početí při mém nepravidelném cyklu, kdy velikost prcka na UZ neodpovídala PM, lze těžko říct, kdy bylo, páč jsme se snažili poctivě ob den :lol: podle velikosti prcka jsem si vypočítala, že asi 3.listopadu. podle Činy bych měla mít z říjnovýho početí holku, z listopadovýho kluka.
A podle toho grafu jednoznačně holku, klučičí modrá čára se plácá kdesi v nížinách :wink:
No a mý pocity jsou, že kluk.
Myslím, že pokud to bude kluk a šikovně se v pondělí natočí, už by tam na UZ ve 12tt mohl být bimbásek poznat. Pokud nic poznat nebude, máme to pořád 50 na 50 :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí