Poradna duly
Jana Čurdová
blacky gratulace k svatbě, byla jsi krásná nevěsta a je vidět že spokojená, takže hodně štěstí, přeju Vám oběma¨!!! ![]()
bříško mi prorokuje skoro každej že pak až to přijde bude to hukot, no uvidíme uvidíme zatím mě pořád hrozně pne a mažu jak šílená, tak třeba Vás ještě všechny předhoním ![]()
kurz včera byl docela prima, moc milá porodní asistentka, spousta informací, všechno nám ukázali a tak. Myslím že je to fajn jít aspoň na ten jeden, mimo jiné se člověk seznámí s prostředím a to není na škodu.
Osobně mě překvapili dvě dvěci
Byla tam s námi jedna holčina která když viděla porodní sál, vypadala že na místě umře nebo přinejmenším porodí. Taky mi nebylo do zpěvu ale proti ní jsem si připadala jak hrdinka.
Přeji pěkný prvomájový den, vypadá to, že bude krásně. Mě dnes nikdo nepolíbí
manža přijede až za 14 dní…takže jsem teď docela dlouho slaměná vdova…
Lentilko krásné malé bříško ![]()
Únava musím se přiznat, že jsem mrtvá…spala jsem asi 10 hodin, ale teď bych nejraději už zase zalezla do postýlky…ale nemůžu. Jedu s kamarádkou a její malou na výlet…tak to snad překonám. Možná si dám malé kafčo…
Holky ahoj
![]()
Potvrzuji Lentilka má malinkaté rotomilounké bříško oproti mému balónu.
E.lino neboj se nevedeš jasně vedu já
ale co naděláme nic.
Blacky krásné fotečky a vítámě tě tady mladá paní ![]()
Haidule na to bych opravdu nervy neměla a bylo by u nás asi zle, ale pokud to zvládáš.
Já jdu na ko v úterý i s odběrem krve tak jsem zvědavá kolik Fanda má. už se začal pomalinku přetáčet tak snad to do porodu zvládne.
Holky dávejte na sebe pozor ještě aspoň měsíc, žádná sut a td…jasný? Já vím že je to těžký pro mě taky když se konečně začalo dělat na parcele ale co se dá dělat
Blacky gratulace ke svatbe, moc vam to sluselo a pocasko vam
vyslo krasny, to je fajn
![]()
Lentilko už máš taky pěkný pupíček ![]()
Hanulko kocarek jsme jeste neobjednali, ale uz nam vratili penize za ten
reklamovany, takze uz to nebudeme moc odkladat, az se budu citit, tak zajedeme do Tuchlovic (Milan má příští týden středa+čtvrtek dovču na vyměňování tady oken, tak to snad zmáknem) pro ten Firkon Verano.
Koukala jsem na netu, že mají i nové barvy (resp. vzory na barvách), tak ještě uvidíme, ale zatím se asi rozhodujeme mezi tou hráškově zelenou s kytkama a tou zelenou s kolečkama…
Schválně, jaká barva by se holky líbila vám?
http://www.batolatko.cz/…edackou.html
haidule úžasný zážitek z ultrazvuku ti téměř závidím, to musela být nádhera…
snad se ten náš lumpík na UZ ve 30tt zase nenechá přemlouvat, on prostě je aktivní jenom tehdy, když může zlobit maminku - jakmile dojde na to, že by měl kopnout tatínka, babičky, kamarádky - tak je to nejhodnější miminko…
a to se týkalo i toho UZ ve 20tt i 3D UZ, taky měl zrovna spací pauzičky… ![]()
Ahoj na prvního máje
![]()
Počasíčko se umoudřilo, tak snad bude zase chvilku teplo.
blacky taky moc gratluju k svatbě a chválím nevěstu
. Moc vám to oběma sluší.
lentilka jo, jo, pupíček už je vidět ![]()
haidule já ti nevim s tou váhou, oni říkají že je to dost nepřesný, dokonce +-300 i víc g. Moje děti měli: 3,35kg, 3,50kg(kluk), 3,05kg no a teď počítám to bude podobně. Určitě se ale úúúúúplně a ráda spokojím s tříkilovou holčičkou
. Jo a taky jsem trubka, protože jsem to spletla a není to 1040g ale 1400g
.
ahojky všem!!! posílám pozdrav z Olomouce ![]()
máte pravdu, byla jsem magor, že jsem tu suť nakládala, ale prostě jsem si nemohla pomoct
bylo mi blbý tam stát a jen na Honzu koukat. Ale přísahám, že už se tý lopaty ani nedotknu ![]()
Tvrdnutí od tý doby nemam, jen sem po tom magnézku měla ráno průjem
tak jsem mrkla na návod a psali, že zažívací problémy mít člověk může…
fotky bříšek pěkně Vám rostou a závidim takový mini pupíky!!! Já už mam problém se zvednout z gauče a z postele ![]()
Kaji, Haidu to jsem ráda, že vám taky termín vyhovuje a těším se ![]()
blacky gratulace k mladé paní!!!!!!!!!! ![]()
Aliku ty jsi v Olomouci? žes neřekla
je tady dnes krásně, že?
Holky byla jsem v Tescu a neodolala slevě na fialové plenky a ještě k tomu přidala krásnou béžovou deku z Disneyho kolekce.
Známá mi taky dovezla tupperware, dětskou lžičku v obalu a kelímky se shrekem a oslíkem na pití
já tupperware zbožńuji, ale ty ceny ![]()
Jak je taťka pryč, tak pořád jen utrácím ![]()
bříško , děkuju za chválu… ![]()
Blacky , gratulace veeeliká! Moc ti to slušelo!
Bolí mě nožičky, nic nepomáhá…uff…
wape jé ty jsi z Olomouce?
tak to mě vůbec nedošlo. Dneska jsme procourali celé centrum, koukli na nějaké ekologické trhy na náměstí a děsně jsme se přejedli v Hanácké hospůdce. Máte to tu úžasný i to počasí vyšlo skvěle!!! ![]()
Ještě jsem zapomněla Barčí do Janova jsem na návštěvu raději nejela, ale dneska jsem s mamkou mluvila a byla tam za ní ségra a je to mnohem lepší
. Tak určitě tam nebude dlouho.
Ahoj holčiny, tak jsem po včerejším tvrdnoucím večeru napočítala jen 6 kontrakcí za celý den, takže to snad už je zase v pohodě. Zajeli jsme si s Martinem na pozdní oběd do Srbska u Karlštejna, tam je super hospůdka se zahrádkou a moc dobře tam vaří. Původně jsem tam chtěla dát i nějakou hezkou prochajdu, ale nakonec to dopadlo tak, že jsme se prošli asi jen dvacet minut, políbili pod šeříkem a jeli zase dom, páč mě zase začaly chytat ty nešťastný vazy a záda, takže jsem si zase musela sednout. Holt ty procházky moc nezvládám, se nedá nic dělat. Doma jsme dali po dlouhý době sexík a celkem v pohodě, jenom si přijdu taková fakt nemotorná už
Ale tak nakonec jsme to včerejší výročí oslavili dneska a bylo to fajn
Ještě se odvezu ke kámošce zkouknout nějakej filmík, ať taky vylezu mezi lidi. Tak taky hezky užívejte prodlouženýho víkendu ![]()
Aliku jsem ráda, že se Ti u nás líbilo
ale dnes bylo luxusní počasí.
Elino mám radost za maminku, držím palečky, ať je čím dál tím líp.
Kaji já si při sexíku připadám jako hroch nebo velryba a taky to tak vždycky okomentuji, ale u manžela mám naopak pocit, že se mu opravdu líbím, což nechápu ![]()
Ahojte,
blacky, gratuluji ke sňatku, dobře, že jste si to užili…taky bych si to zopakla
gratulace k dobrým kontrolam, taky uz se tesim na ten utz, jsem strasne zvedava, kolik ma to nase mimco…
mimco me teda malinko zlobi, moc jsem toho nenaspala a pokazdy, kdyz si teda chci jit schrupnout, tak se mimco vzbudi a sije sebou neuveritelne. Ted uz bych sla taky rada spat, ale copak muzu, kdyz na me takhle utoci…
a ze si pripadam jako velryba a sotva se prevalim z boku na druhej… jsem rada, ze v tom nejsem sama, uz jsem si myslela, ze jsem moc ufnukana
… nejsem kdyz to trapi i vas ![]()
aspon ze si jdu zitra vyzvednout kocar, uz se tesim ![]()
Kaji jé v Srbsku???
tam jsem vyrůstala a máme tam chatu! jak je ten svět malej ![]()
wape Olomouc mě fakt dostala, je to tu úžasný, byli sme na večeři u nádraží v restauraci v 18.patře, to byl taky zážitek!
Jinak Honza říká, že těhotný ženský jsou děsně šukézní… že jsou prostě víc sexy. Já si tak nepřipadam, ale když to neřiká sám, jak koukam, tak na tom asi něco bude ![]()
Hezkou noc všem