červenec 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
duuupka
8.5.09 13:23

U nás svítí, ale máme na domě to blbé lešení a i ve svátek řemeslníky, takže jsme zakrtkovaní :( ale chystáme se s pejskem na procházku, tak snad to ještě vydrží.

• Citovat
  • Upravit
764
8.5.09 13:55

Ahojky,
tak ja se prospala ted 3 hodinky a jdu si varit tu cibuli,cajiky sice zabiraji ale pomalu.Jen nemame med tak musim ten cukr,med jsem uz dojela..jo jo,neni nad cibuli plnou silic.

obrazku tak ja mam ted docela bolavej zadek(od hemeroidu a pod…proste si to obcas podrapu jak to svedi) a po linteo kapesniccich by me jasne upadl!!!!Co se tyce kapesnicku jsem rozjela jednu diskuzi a docela me i prekvapilo ze tam upouzornili i na jeden kremik na prdiky…fakt dneska lepe vsechno vyzkouset na sobe nez to dat tem nemluvnatkum https://www.emimino.cz/modules.php?… Brusinky papkej v co nejvetsim mnozstvi,jsou fakt moc dobre

Slunicko u nas uz taky zalejza ale oni rokali ze ma byt krasne ale ma se to vzdy kazit a i kroupy misty..

aliku tak takhle bych fakt chtela abych mela mimco…na bok… :? Nedokazu si to moc predstavit teda,ja mela nastesti obe deticky vzdy svisle.A navic…babske recicky o tvaru briska ze…kdyz je dopredu(tudis mimi svisle) je to kluk a kdyz je do stran(mimi vodorovne) je to holka…ja porat tvrdim ze je to jen proto,jak tam mimco lezi :D

jinak holky drzte se s tema zanetama!!!Vim ze to neni vubec nic prijemneho,obzvlast ted kdyz mame i zdravotni blbosti navic…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
764
8.5.09 14:20

teda holky ja ted bulim jak zelva,na nove jak je ten film,ted se tam narodily ty miminka…ja se uplne vzila do role tech cekajicich tatinku jak najednou uslysi ten plac...... :oops: No,vsak take narozeni potomka pro ne byva nejvetsi zazitek nejcasteji :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7870
8.5.09 18:48

Haidule ted nevim jak jsi to myslela, jestli je to dobře, že je na boku nebo ne :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27263
8.5.09 20:35

Haidule, tak jsem si skoro poplakala, mám ten film strašně ráda.
Holky tak jsem byla v lékárně, dostala jsem jitrocelový sirup s vincentkou a ještě nějakou bylinkou a doporučila mi pít vincentku s mlíkem, tak jdu zjistit jak se to dělá. Na cibuli s medem nemám odvahu nějak, ale děkuju za radu:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9534
8.5.09 21:09

Lentilko koukni na ten sirup některý je s alkoholem a ten bys neměla můžeš ten co uplně nejmenší miminka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4220
8.5.09 21:27

Ahojte,
u nas byla pred chvili paradni bourka.

spani - Ja se teda snazim spat na boku, ale mimco tak kope, ze se to neda vydrzet, takze i na zadech, ale to se mi nekdy dela spatne…nekdy nemuzu lezet vubec nijak, vsechno tlaci a boli…

poloha mimca - dr rikala uz pred 14 dny, ze je hlavickou dolu a ze uz se vetsinou neotoci

taky se mi zacly delat strie :-( asi bych nemela tolik sladke, ikdyz tomu asi nezabranim ani tim…

tak si rikam, ze ta nase je asi celkem cvalda, myslite, ze ma na vahu mimca vliv, ze jim hodne sladke?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1120
8.5.09 22:02

Ahoj holky,
tak jsem tu jen na skok, včera jsem maličko přiopila manžela (aby se nebál) a pak jsem ho „znásilnila“ už se to prostě nedalo vydržet. :D Jinak jsem dneska dost spala, to teplo mě nějak vyčerpává.

Křeče , holky já už nevím co mám dělat. Kulhám, mám pernamentí bolesti v levým lejtku, nemůžu skoro ani došlápnout. Až mě to děsí. Není možný abych měla nějakej „problém“?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3356
8.5.09 22:13

Loan kdosi tu dával odkaz na tuto tabulku - jak má vážit mimi ve kterém týdnu a přijde mi, že podle toho jste v normě
http://www.babycenter.com/…weight-chart
Ve 32 týdnu je tu uvedeno 1702g…a z toho, co jsem četla, tak to jestli papáš sladké to spíš má vliv na Tvoje rozměry a to mimčo prostě naroste tak, jak má…ale nevím :nevim:

ZuzkoM zkus si zadat svůj problém na www.porodnice.cz a podívat na dotazy ohledně křečí a odpovědí od dr Kouckého…myslím, že se opravdu dočteš, že je to prostě bohužel v těhotenství normální…a hlavně doporučuje spát s podloženýma nohama

Dnes byl divný den, jsem protivná i sama sobě…ale asi je to i tím, že už je manžel 3 týdny pryč a já mám zase pocit, že jsem na všechno sama a tak je mi ouzko :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4220
8.5.09 22:13

ZuziM, zkus víc toho magnezka (ja jsem si koupila Dologran, je to i s vápníkem) a jinak mám od dr. magnesii lactici a to beru 3-4 denně. Křeč jsem měla jednou a bolí to ještě dnes, doufam, že už se to nebude opakovat, je to bolest jak blázen… nebo se zkus zeptat jiného dr

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
764
9.5.09 06:37

ZuzkoM je videt ze krece vubec neznas,ja mam podedene krecove zily a krecema v nohach hlavne pres noc trpim uz od nejakych 12 let. Takhle moje nohy bohuzel ted vypadaji jako tohoto pana…druhe tehu me uplne dorazilo uz,operace bude nevyhnutelna

http://www.harlas.cz/…ix_2_a_b.jpg

1)kdyz dostanes krec,musis nohu protahnout co nejvic,tj jestlize je v lytku musis se na ni postavit a co nejvic se o ni vzeprit abys co nejvic protahla ten sval 2)me dost pomahaly ponozky na noc,protoze prochladnutim od nohou jsem mela casteji krece 3)kup si nejaky ten gel,treba alpa dela s kastanem za cca 40Kc nebo pak ty drazsi napr varixinal cca 120 Kc…a vecer si nozky namaz.Myslim si ze ucinek je naprosto stejny a snad ten obyc je i dokonce rychlejsi na ucinek,namaz si to i po kreci. 3)muzes si koupit kompresivni podkolenky za cca 50kc a pres den je nosit,dost se noham ulevi 4)neboj se,na krece i krecaky trpi vetsina tehotnych a je to zpusobeno tim,jak mimi ted padlo dolu a lezi na hlavnich zilach tak je castecne ucpava a nedokrvenim vznikaji krece

loan neboj se,miminko nemas zas takoveho cvalika,kdybys mela,tak by te to napsali do zpravy na zaver ze mas prerostly plod.A na uteseni…Nas Tomasek mel na UTZ ve 30tt 2000g tusim ze snad dokonce nejak 2050g a rikala jsem si ze kazdy mesic 0.5 kila by i slo,ze by mel na narozeni ty 3 kila a nakonec se nam narodil a mel 3.96Kg…coz vy mate jeste o 200g mene,ale s temi sladkostmi bych se fakt mirnila…dej si misto nich treba konzervovane ovoce,ja jim hodne broskve…sladke taky ale vzdy jen kousek,samozrejmne ze pokud se tim cpes nejak moc tak to vliv mit take bude hlavne na tom tuku protoze cukr a tuky nedelaji dobre ani nam…leze nam to do speku

Ja mela vcera nakonec 38 teplotu a dostala jsem od manzela lecbu sokem…rika tomu larvicka,lipovej caj a pak zabalit do deky a periny,fuj hnus,humus jak ten pot tece ale potila jsem se hodinu a teplota najednou nikde!!!Osprchla jsem se uvazala jen satek kolem krku a vzala si dlouhe triko a parada pohoda :D Aspon nekdy ma dobre napady i kdyz silene… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9868
9.5.09 14:13

Oj ty křečáky to je síla, naštěstí jedna z mála věcí, který se mi teď vyhýbají…

Zajímavý je, že jsem se ptala magistra v lékárně na to magnézko s vápníkem , taky něco povídal o Dologranu, ale zároveň mi říkal, že je to nějaký divný, protože hořčík má za úkol svaly povolit a vápník naopak tonizovat - což je takové kontraproduktivní, ne? Kde jste to s tím vápníkem vyčetly? Pravda, že já jsem o tom nikdy neslyšela :nevim:

váha mimča a sladkosti ZATÍM miminko nenabírá na tuku, až někdy od 34 tt začne, takže teď zatím není tlustý, ale velký :D
Nicméně sladkosti každopádně omezit jak kvůli cukrovce (že nebyla při OGTT ještě neznamená, že by se nemohla ještě vyvrbit nadměrnou konzumací cukru) tak kvůli kvasinkovým infekcím…
Ale mezi námi - já teď teda taky šíleně ujíždím - na Kinder čokoládách - klasickejch tyčkách, Kinder bueno (teď je i nový bílý) a Konder country jo a ještě Maxi King… :-) :-) :-)

haidule no tak vidíš, ty kapesníčky jsem si pěkně pročetla, tak nejlepší asi ty Babylove z DM… My máme pro prcka celou bednu Huggies, zadarmo od tety z reklamky, tak to asi taky rozbalím a vyzkouším nejdřív na sobě.
Co já ví,m, tak kamarádka měla akorát velký problém s Pamperskama plínama Sleep and Play, to sejim Majda osypala jak pavián, ale s těma ubrouskama jsem myslela, že jakmile jsou dražší, že budou ok, a ono to tak koukám nebude…
To Linteo fakt používám už nejmíň rok a teprv teď mi začaly vadit…
Ale pro dítě bych tyhle levný nekoupila.
Asi ten zbytek věnuju sestře anebo s nima budu utítŕat doma binec :lol:

antibiotika beru je od čtvrtka a už mi začíná být pěkně blbě od žaludku :evil: ač je zajídám a všechno… jím lactobacily, takže průjem zatím není a snad nebude… ještě že jsou jen na týden… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9868
9.5.09 14:45

haidule k tý léčbě tvýho manžela - Milan to na mě taky tak zkouší, resp. jednou zkoušel, protože já měla horečku jen jednou, co se známe, při zánětu průdušek.
Přesně - čaj s medem, paralen, zabalil mě jak mumii a nedovolil mi vůbec se odvětrat, potila jsem se pod jeho velením celou noc jak prase, šííílenýýý, měla jsem tehdy asi 39,8
(když už mám horečku, tak to stojí za to)… X krát mě převlíkal, trvalo to asi 24 hodin tahle jeho mumií kůra, ale zabralo to…
On se takhle léčí i sám, ale já to přesně jako ty úplně nesnáším, se takhle v posteli potit… bleeee :-P
Hlavně ať je ti už dobře… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
957
9.5.09 15:24

červenec 2009

Ahoj, všem marodům přeji brzké uzdravení. úterý jedem na uz tak už se moc těším, až uvidím mimísa, se musím zeptat kolik váží a měří, protože poslední uz mi dělala ve 20tt. :cry:

haidule - tak ty křečáky to je teda síla :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9868
9.5.09 15:37

Tak jsem si teď ukládala a upravovala pár fotek, co mi dělal Milan, když jsemvylezla někdy minulý týden ze prchy (rozpařená jak prasce, takže lépe mě ani nevidět) :oops: :D
A napadlo mi sem hodit rovnou dvě fotky - 14tt a 29tt :wink:
No pěkně jsem nakynula, a to nemluvím jen o pupíku… :roll: ;-)
http://photos-g.ak.fbcdn.net/…110_9542.jpg /> http://photos-f.ak.fbcdn.net/…_6000836.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí