Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj mamky, nevite, jestli je i forum k srpnu nebo prelomu zari?
Ja jsem v 5tt ted teprve ![]()
Ahoj holky, už jsem tu dlouho nebyla, nějak nestíhám, teď ještě ty Vánoce, nemám dárky pro všechny. Minulý týden jsem byla na krvi kvůli genetice, teda ta mi ji nabrala, bylo mi pěkně šoufl z toho. V práci nevím co mám nosit na sebe, bříško začíná být už vidět, už jste to řekly v práci některá?Já se chystám po Vánocích, ale chtít se mi nebude ![]()
Liky to mě moc mrzí…
Peta 25 srpen 2009 už je myslím založený
a víc nevím …
Vercas to je fakt, dlouho jsem tě tu neviděla, ale hlavně, že jsi ty i mimčo v pořádku ![]()
liky uff, to je mi moc líto, drž se, holka, třeba je ještě šance, moc bych ti to přála, myslím na tebe
Ivi fajn, že už jsi zdravá ![]()
jitko pokud máš být 9.1. na začátku 13tt, tzn. dejme tomu 12 a něco, tak teď bys měla být asi tak v půlce 9tt, teda co jsem koukala do kalendáře, těžko říct
ale buď v klidu, zdá se mi to oki ![]()
kubo já měla podle UTZ o 4 dny mladší mimi, ale TP mi neříkal, metřík jsem nechala podle MS, stejně to na příštím UTZ bude zase jinak ![]()
boruwecko no super, gratuluju ![]()
Ajiku držím pěsti, aby na tom dalším UTZ bylo vše v pořádku ![]()
pavli já se ptala na tu cestu, protože jak jsi psala, že jsi jela kolem ONA, tak jsem myslela, že jezdíš pak rovně směr Pelhřimov, hned za Jihlavou, jak projedeš kolem té benzinky, tak je pak na kopci část Jihlavy Hosov a tam bydlíme ![]()
Soni no já tamtudy jezdím a asi po 5 km odbočuji vlevo.
Liky jé to je smůla ale třeba ještě není pozdě odpočívej a dávej na sebe pozor.
Kubo to já mám mimi větší hold ten Táborský vzduch:-) termín jsem si neměnila uvidíme časem.
Peta 25 tak si září založ:-) Dej založit novou diskuzi:-)
Vercas no na mě je to vidět pěkně. Já jedu zítra k našim tak už to asi řeknu ato bude zase zle, ach jo
krásný večer kolegyně, jak vám všem je? já měla ráno v pohodě, ale dneska jsem poprvé v životě pocítila co je to pálení žáhy.
Furt se toho nemůžu zbavit, tak asi zkusim mlíko. nevíte co ještě zabírá? ![]()
Ahojky
Teda vy jste desne ukecany!!Docitat vas je hruza ![]()
boruwko nadherny konik!!aky jsem driv jezdila nekolik let a neni nad pohled ze sedla
Se skolou klidek…heled,bud to pujde nebo ne…v kazdem pripade rodina ma vzdycky prednost!§To akorat dneska je takova doba kdy se lidi honi akorat za karierou a pak treba zeny zjisti ze uz je na deti pozde
.Penize jsou samozrejmne dulezite ale mnohdy vidim rodinku oblecenou ze sekace mnohem pohodovejsi a stastnejsi nez lidi ve znackach kteri se navic stresujou aby se neumazali… ![]()
Co dal?…dal nevim nejak me to vypadlo z hlavy…
Ja cukrovi pecu,sexuju a snazim se zit absolutne v pohode bez nejakych stresu a strachu ze kdyz se jednou pomiluju ze se bunackovi neco stane…a jsem porat v poradku,mozna az moc,citim se absolutne netehotne,uz i unava me presla,jen me proste roste pupek a boli zada a to je cely!! jediny dukaz meho tehotenstvi –pupek a fotka z UTZ…jinak ziju uplne jako kdykoliv jindy az na vetsi nerviky…ale nevolnosti,obavy,pichani,tlaceni…obcas me zaboli bricho ale neni to nic hrozneho,spis me boli ty zada na zada me hodne pomaha kdyz musim stat treba u vareni nebo peneni tak z jogy pozice stromu-fakt me to pomaha!!Jakmile skrcim nohu zada me prestanou bolet… tak ona se i trochu pod:,–(i panev a tim se to myslim si zlepsi.
Jdu spat zitra vas doctu aspon se budu snazit.
Liky , moc mě to mrzí…nevím jak moc velká nebo malá je šance, na to, že by to byla jen nějaká anomálie a ty i mimísek jste byli v pořádku. Drž se a snaž se odpočívat…budu na tebe myslet!
![]()
No, a jinak dnes jsem se dost vyděsila. Mám potravinovou alergii, což znamená, že některé potraviny nesmím vůbec a některé jen v určitém stavu upravené, jinak je zle…při přípravě večeře jsme se omylem napila mlíka a ještě před hodinou a půl jsem měla křeče na omdlení a vypadalo to, že budeme muset na pohotovost. Měla jsem strach o mimíska
, ale všechno jsem naštěstí vyhodila a je mi líp…ale teda to zas bylo…
Liky co rict? moc me to mrzi, ale to zdravotnictvi tam je opravdu sileny, tady bys byla po potratu tehotna sledovana, tam to evidentne nikoho nezajima
drz se!
ja jdu dnes na krev kvuli tomu screeningu, jsem zvedava, kolik mi ji vycucnou ![]()
Pěkné ranko holky
,
chci se zeptat, kde na netu jste si objednaly ty těhu kalhoty?? Chtěla bych se po nějakých podívat. Už mě nebaví se pořád tlačit v riflových kalhotech a hlavně ani to není nic dobrého pro miminko.. Chci si je koupit po Vánocích,tak snad nějaké seženu. Vím, že už jste tu některá psala, že je máte..
Ivi já už mám dvoje těhu rifle z mimibazaru, ale mají tam i manžestráky a jiný http://www.mimibazar.cz/…tografie.php?…
Ahoj holky,
moc vám všem děkuji za podporu ![]()
Ivi…já mám taky už doma dvoje kalhoty z MIMIBAZARU (rifle + černé tenké kalhoty na jaro a léto)
Dobré ráno,
tak já se hlásím z kontroly… vše ok…videla jsem mimco na utz, nadhera
akorat jsem se zapomnela zeptat, co ten screening… ale asi dobrý, když mi nic neřikali…
mam i fotku, ale nešlo to moc dobře vyfotit, prý máme nefotogenické miminko ![]()
h.sona děkuji za odkaz ![]()
Loan gratuluji k úspešné kontrole.Doufám, že sem vložíš fotečku, ať se můžeme pokochat..
.
uz je v galerce…a zapomnela jsem dodat, ze nas obr měří 42mm ![]()