Červňátka 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
196
5.9.06 14:39

Ahojky,

Mat je dnes nejakej nevrlej a od rana usnul teprve v jednu :? a jeste mu vyskocila na hrudnicku a na raminkach nejaka vyrazka nebo co :cry: dneska je nejakej blbej den,protoze ani me se nic nedari.Jsem dala prat pradlo a zapomela zapnout pracku a pak jsem sla jak blbka veset spinavy pradlo a doslo me to az na balkone :roll: no proste pako.

Luco Anicka je dobry cislo, alspon si umi pomoct sama a neztrati se :wink: a ta ucitelka je nejaka divna resit to pred ostatnima rodicema :o

Chipsy totalni sabotovani kocaru mame taky,kdyz nespi tak v nem proste nebude.Vcera ho mela mamka a kdyz se vzbudil tak ho pak skoro 2kilaky nesla na ruce aby nerval :roll:

dalsi tehu za 3 roky pokud nezacnem stavet nebo neco nekoupime a manzel nadsenec uz planuje treti ditko 8O . A jeste kterej mesic,me by se libil zas kveten-cerven.

Danielo to je u vas docela draho,u nas za 2miliony koupime peknej barak,ale to radsi budem stavet protoze to za ty 2melouny taky zvladnem.Dohodli jsme se ze pockame do jara a pak se uvidi.Bud neco sezenem nebo stavba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1061
5.9.06 14:43

anyzek -tak tak taky kveten cerven dalsího Blizence.a taky mame spostu bodicek co malej nestacil unosit a tak.

holky padím ven tak se zatim mejte papa!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
635
5.9.06 14:57

Marketa182
My už jsme taky doma. Klárka spala celou cestu domů.. Opět mi pokadila tričko a teď řve a nemůže usnout…chce prso, potvůrka jedna.. Oči maličkaté jak prasátko, ale raději bude ječet… Zatím ji nechávám..
Holky by mohly být tak hodné na plavání pořád :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
876
5.9.06 15:01

Michello - tak mě Viktorka zase řvala skoro celou cestu. Usla těsně před domem, ale doma se hned vzbudila, tak jsem ji vzala do šátku a spí jak dudek :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1119
5.9.06 15:01

Anyzek
Anička je hrozné číslo. Každý se s ní nadšeně baví, protože ona nezná ostych. Prý by si vzali dom, jo jo. Hned druhý den by jí vrátili zpět. Ona každýho utahá. Má obrovskou energii. Já jsem dnes vypila druhý kafe, abych jí stačila.
Kupodivu Silva mi spí, když si dám kafe.

Danielo
Jéžiš 8O 8O Nedokážu si představit, že bych teď otěhotněla. Kolikrát se musíme krotit. Zrovna včera se manžel vrátil z hospody příjemně naladěný. No snad jsme to stihli. :oops: :roll:

Ruza
Dám vědět, co jsem se o hexa dozvěděla, ve čtvrtek jdem na KO.

Taky by mě zajímalo, kde lidi berou na takové hátičky. My nemáme malý příjem. Přesto se hypotéky bojíme, že bychom třeba nemohli splácet. 20let je dlouhá doba. Když jsem viděla kolik přeplatím za 20let. 8O 8O
Budem muset, ale vyřešit naše bydlení. Do našeho bytu se nevejdou tři děti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1061
5.9.06 15:14

holky jeste dotaz ohledne chuviček budeme ted porizovat jake mate?uvazujeme o hyundai https://www.emimino.cz/modules.php?… a nebo http://www.mojedomacnost.cz/…efal-9124512 tak nevím?nemame Nanny tak chceme mit aspon dobrou chůvičku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1061
5.9.06 15:15

jee ta hyundai -http://www.mojedomacnost.cz/bila-technika/p138411-hyundai-bsv-1861

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
196
5.9.06 15:16

Luco nahodou Anicka je takovej blondatej andilek,ale asi s dable v tele :lol:
Taky nechapu na co vsichni stavi takove hrady,nam se libi tenhle
 http://www.gservis.cz/…104/foto.jpg

taky vydelavame docela dost ale taky se bojime zadluzit,no uvidime,protoze do bytu se nam ty tri deti taky nevejdou. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
319
5.9.06 15:17

Ruza: tělísko už mám druhé…první mi vyndal mudrc 16.9. loni a já 26.9. otěhotněla…tak docela rychlovka :lol: zavedení vůbec nebolí…jen je nepříjemné,když Ti před zavedením měří délku hrdla a to Ti tam strčí takovou tyčinku jako centimetr…ptal se mě nakonec jestli to bolelo…byla jsem asi hodně v klidu…prý některé ženské u toho dost vyvádí,ale to asi ty baby nerodily,nebo co :roll:

Michello,Market: kolik jste nakonec zaplatily za to plavání…plavete s Keny :?: to by mělo být teda asi stejné i v OV.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1061
5.9.06 15:18
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
643
5.9.06 15:18

No my bydlíme v Brně a tady jsou ceny dost nadsazený. Byli jsme u finančního poradce, tak aspoň víme, co si můžeme dovolit. Pořád je to lepší než bydlet v pronájmu a sypat tak prašule do kapsy někomu cizímu.
No a kdyby jsme to nezvládali, není problém se přestěhovat. Fin. poradce poradí, jak na to.

Marky - já bych malou nechala vyhladovět, ale kdo to má poslouchat? :wink: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
319
5.9.06 15:21

Ruzi: podobné máme jsem spokojená…pak je vyhledám..teď valím s malým na trénink…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
876
5.9.06 15:31

Ruza - my máme místo chůvičky vysílačky s funkcí vox. Když to zapneš, fumguje to stejně jakochůvička, s tím rozdílem, že to stálo jen cca 1000,– a dá se to využít i jinak, až budou děti větší.

Hanah - myslím, že to stálo nějak 2650,–, ale teď nevím přesně, možná víc. Plus plavky za 150 :D

DanielaB - a zkoušela ses poradit s doktorkou? Třeba moalou něco bolí? Co když jí rostou zuby? To by mohla být příčina. Sice je to ještě brzy, ale některým dětem už tak brzy rostou. Nebo jestli nemá zánět středního ucha, to by ji pak při sání bolelo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
635
5.9.06 15:36

Hanah
Stálo to 2900,– včetně vyšetření psychomotorického vývoje + ty plavky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
540
5.9.06 16:25

hojahoj!
tak ja bych klido dalsi miminko brala.i pritel povidal,ze by chtel zas toho uplneho mrnouska..a to neni Niki zadnej obrik.dneska jsme byli v poradne a vedle nas lezel chlapecek 2 mesice stary a byl vetsi nez Nikita 8O 8O
no,nase miry ve 3 mesicich(ktere dnes slavime):5400g+64cm.
tak moc prosim o zapsani do seznamku :D
jinak jsme taky ockovani…sli jsem do te Hexa.meli jedinou u nas v lekarne,tak sem ji schrabla :) Niki pri tom rvala(a rozbrecela celou cekarnu… :cry: ),ale ted je zatim vysmata a v pohode.mame projistotu panadol baby-cipky,tak kdyby neco,mam ji co dat,ale pry by nic nemelo byt.tak pak dam vedet.)
na stroupky na hlave nam predepsala mast,ktera bude zitra hotova…tak uvidime :)
teda to je venku zase krasne!!!
padim tam!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí