Poradna duly
Jana Čurdová
michello - a jake má druhé jmeno, jj klokanka v tom baby vaku nechtel byt a nebyl v nem ani videt to same v šatku.ale jakmile jsem jej dala do tyhle klokanky tak klid a z vyvaleným a očima koukal kolem sebe.
holky nemate nějaky odkazek kde maji taška na koj.potřeby na kočar ?chci si pořídi vetší a hlavne na zip.
Ruza
Klára Gabriela.. po mojí milované babičce, která umřela před 2lety
Právě šátek dopadl asi tak jak u vás a teď jsem ho půjčila kamarádce a je mi blbé ho chtít zpět a vyzkoušet úvazy, jaké používá třeba Marketa182.. Babyvak snesla tak 1 měsíc a když jsem manželovi řekla, že uvažuju o klokance (protože v obchodech ji pořád musí mít na rukách a už se pronese), tak prej že taky musím mít všechno a pak to leží.. No má pravdu
Navíc musíme šetřit, chceme nové auto a mi skončí mateřská a ještě potřebujem nové skříně a trochu předělit barák.. Ať máme od rodičů trochu více soukromí.. Jsme byli ve st v Chiccu a já se rozplývala nad krásnýma oblečkama..normálně bych nějaké to bodyčko za 120,– koupila, ale budu nakupovat levněji, je pravda, že z toho rychle vyroste
Přesto jsem z toho měla blbou náladu ![]()
Michell-my se taky nemužeme kdekoli praštit pres kapsu-platime hypoteku atd.takze zijeme v podstate zjednoho platu.-ta klokanka stala 600,– já šatek ani baby vak nekupovala mela jsem ho pujcenej nazkousku.jeste ze jsem je nekoupila.
Gabriela je hezkejmeno tojsme měli připravenekdyby to byla holčička a když bude to druhe holčičkas tak Gabinka.
ja nakupu taky i tady u nas v sekači maji tu kolikrat veci skoro nenosene a levne.a kdyz to ma mesic tak nema cenu kupovat drahe.
..no ja bych taky nedala za body 120kc…nedam vlastne za zadnej kus vic jak 50kc.kupuju na mimibazaru a spoustu veci dedime nebo mame pujcene,takze pohoda.mam pujceny vatanai satek(ten vyuzivame paximalne),zdedili sme klokanku,co ma Ruza,kocarek mame za 700 z mimibazaru,proste jsem za Niki jeste nic neutratila…to teprve
prijde.
dam foto do galerky a letim zas kojit
Theresie -přesně nema cenu za tohle vyhazovat peníze.až bude malemu rok proč ne že jo.hele tedka jsem pořídila kombinezky jedna stala 150kc(nova by stala kolem 700kc) http://family.cz/…um/photo.ASP?… .na MMB nekuopuji jsem radci kdyz to vidim osobne,tady u nás je dost frcíku.
ruzo- tak ta komboska je fakt super!!!tady v Praze jich je taky dost,ale nak nemam cas chodit po nakupech,ci co…
…ale na internetu sem furt ![]()
tak jinak- http://family.cz/…um/photo.ASP?… a tahle taky za stejno.
jeste tu druhou za stejnou cenu - http://family.cz/…um/photo.ASP?…
Ahoj holky
Já mám babyvak. Vždycky ji prsknu do vaku a mažem do školky. Ten vak jsem dostala od máminé známé. Silvince se ve vaku moc líbí. Vždy kouká ven, ale většinou v něm stejně usne.
Taky nekupuju nové věci. Většinou dědí po Aničce. Aničce kupuju věci po sekáčích. Většinou narazím na pěkný kousek. Na nové věci máme babičky.
Já to měla tak, že jsem si 5let spořila pro miminko.. Tak jsem to pak dala za kočár a ty ostatní blbůstky.. Drahé bodyčko koupím jednou za čas.. Jinak kupuju věci do 100,–..
Luca
Klárce koupila babička/tchyně hrnek, ze kterého se napije tak ve 4 letech nejdříve… Kdyby raději dala peníze.. A nebo kupuje oblečky, které se mi za 1) nelíbí a za 2) z nich za týden vyroste ![]()
Taky máte dnes tak spavé děti??? Nebo to je tím počasím… Měla bych žehlit, ale tááák se mi nechce…
![]()
nam zas nosi tchyne desny hracky…fakt jsou priserny…ale mlcim ![]()
a moje mam plete a hackuje.uz mame par kloboucku,svetriku a i suknicku!
prvni cepicka,ktera byla minena na cestu z porodnice,jsem maly nandala a mela ji jak jarmulku
hrozne sme se u toho zasmali a mama pak taky.to fakt neodhadla..
holky zatim se mějte ja padím ven s malym.jedeme za kamaradkama zhttp://family.cz/scripts/album/photo.ASP?id=868213&from_fid=8672&from_kid=0 tak zatim páčko.PS-ja mam spave dite pořád.
me Niki taky ted usla,ale myslim,ze ne na dlouho
jak ji znam ![]()
zehleni me ceka taky,ale jdu taky zas zalehnout.nejak se ne a ne dostat do formy ![]()
Ahoj holky
mam depku
a jsem nasrana
.Tchyne si usmyslela ze se po mesici prijde podivat na vnuka tak jsem z toho uplne hotova,to zas bude vycitek ze ji ho nedovezem ukazat a tak,je mi z toho uplne spatne.
Karkulko gratulujem k narozeninam ![]()
dudlik kdyz vas tak ctu tak Mat je snad jedinej co do papuli vezme jakejkoli dudlik od narozeni.Zustali nam ted jen dva aventacky zbytek jsme zahadne poztraceli
a to jsme jich meli asi 10
.ale ruce jsou prej nejlepsi ![]()
Marketo super tygrice,taky jsme dostali ale uz nam to bylo mali
tak jsme to poslali dal.
obleceni kupuju pres bazary at uz ty netovy nebo normal a vzdycky jsem koupila super vecicky ze mi nikdo neveril ze jsou z bazaru a za par kacek ![]()
Jo a tchyne nam dala fialovo ruzovy body s kocickama jako pro holku,z toho jsme byli hotovy a jeste dostal ponozky a takovou tu hracku na ruku od vietnamcu
takze radsi at nic nekupuje.
No nic koncim,jedu pro manzu a psychycky se pripravit na pohromu.