Červňátka 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1061
8.9.06 12:46

michello - a jake má druhé jmeno, jj klokanka v tom baby vaku nechtel byt a nebyl v nem ani videt to same v šatku.ale jakmile jsem jej dala do tyhle klokanky tak klid a z vyvaleným a očima koukal kolem sebe.

holky nemate nějaky odkazek kde maji taška na koj.potřeby na kočar ?chci si pořídi vetší a hlavne na zip.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
635
8.9.06 12:54

Ruza
Klára Gabriela.. po mojí milované babičce, která umřela před 2lety

Právě šátek dopadl asi tak jak u vás a teď jsem ho půjčila kamarádce a je mi blbé ho chtít zpět a vyzkoušet úvazy, jaké používá třeba Marketa182.. Babyvak snesla tak 1 měsíc a když jsem manželovi řekla, že uvažuju o klokance (protože v obchodech ji pořád musí mít na rukách a už se pronese), tak prej že taky musím mít všechno a pak to leží.. No má pravdu :roll: Navíc musíme šetřit, chceme nové auto a mi skončí mateřská a ještě potřebujem nové skříně a trochu předělit barák.. Ať máme od rodičů trochu více soukromí.. Jsme byli ve st v Chiccu a já se rozplývala nad krásnýma oblečkama..normálně bych nějaké to bodyčko za 120,– koupila, ale budu nakupovat levněji, je pravda, že z toho rychle vyroste :wink: Přesto jsem z toho měla blbou náladu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1061
8.9.06 13:05

Michell-my se taky nemužeme kdekoli praštit pres kapsu-platime hypoteku atd.takze zijeme v podstate zjednoho platu.-ta klokanka stala 600,– já šatek ani baby vak nekupovala mela jsem ho pujcenej nazkousku.jeste ze jsem je nekoupila.

Gabriela je hezkejmeno tojsme měli připravenekdyby to byla holčička a když bude to druhe holčičkas tak Gabinka.

ja nakupu taky i tady u nas v sekači maji tu kolikrat veci skoro nenosene a levne.a kdyz to ma mesic tak nema cenu kupovat drahe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
540
8.9.06 13:09

..no ja bych taky nedala za body 120kc…nedam vlastne za zadnej kus vic jak 50kc.kupuju na mimibazaru a spoustu veci dedime nebo mame pujcene,takze pohoda.mam pujceny vatanai satek(ten vyuzivame paximalne),zdedili sme klokanku,co ma Ruza,kocarek mame za 700 z mimibazaru,proste jsem za Niki jeste nic neutratila…to teprve :lol: :lol: prijde.
dam foto do galerky a letim zas kojit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1061
8.9.06 13:19

Theresie -přesně nema cenu za tohle vyhazovat peníze.až bude malemu rok proč ne že jo.hele tedka jsem pořídila kombinezky jedna stala 150kc(nova by stala kolem 700kc) http://family.cz/…um/photo.ASP?… .na MMB nekuopuji jsem radci kdyz to vidim osobne,tady u nás je dost frcíku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
540
8.9.06 13:22

ruzo- tak ta komboska je fakt super!!!tady v Praze jich je taky dost,ale nak nemam cas chodit po nakupech,ci co… :lol: …ale na internetu sem furt :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1061
8.9.06 13:26

tak jinak- http://family.cz/…um/photo.ASP?… a tahle taky za stejno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1061
8.9.06 13:28

jeste tu druhou za stejnou cenu - http://family.cz/…um/photo.ASP?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1119
8.9.06 13:33

Ahoj holky
Já mám babyvak. Vždycky ji prsknu do vaku a mažem do školky. Ten vak jsem dostala od máminé známé. Silvince se ve vaku moc líbí. Vždy kouká ven, ale většinou v něm stejně usne.

Taky nekupuju nové věci. Většinou dědí po Aničce. Aničce kupuju věci po sekáčích. Většinou narazím na pěkný kousek. Na nové věci máme babičky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
635
8.9.06 13:43

Já to měla tak, že jsem si 5let spořila pro miminko.. Tak jsem to pak dala za kočár a ty ostatní blbůstky.. Drahé bodyčko koupím jednou za čas.. Jinak kupuju věci do 100,–..

Luca
Klárce koupila babička/tchyně hrnek, ze kterého se napije tak ve 4 letech nejdříve… Kdyby raději dala peníze.. A nebo kupuje oblečky, které se mi za 1) nelíbí a za 2) z nich za týden vyroste :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
635
8.9.06 13:46

Taky máte dnes tak spavé děti??? Nebo to je tím počasím… Měla bych žehlit, ale tááák se mi nechce… :oops: :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
540
8.9.06 13:48

nam zas nosi tchyne desny hracky…fakt jsou priserny…ale mlcim :lol:
a moje mam plete a hackuje.uz mame par kloboucku,svetriku a i suknicku!
prvni cepicka,ktera byla minena na cestu z porodnice,jsem maly nandala a mela ji jak jarmulku :lol: :lol: hrozne sme se u toho zasmali a mama pak taky.to fakt neodhadla..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1061
8.9.06 14:06

holky zatim se mějte ja padím ven s malym.jedeme za kamaradkama zhttp://family.cz/scripts/album/photo.ASP?id=868213&from_fid=8672&from_kid=0 tak zatim páčko.PS-ja mam spave dite pořád.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
540
8.9.06 14:13

me Niki taky ted usla,ale myslim,ze ne na dlouho :( jak ji znam :)
zehleni me ceka taky,ale jdu taky zas zalehnout.nejak se ne a ne dostat do formy :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
196
8.9.06 14:14

Ahoj holky

mam depku :cry: a jsem nasrana :evil: .Tchyne si usmyslela ze se po mesici prijde podivat na vnuka tak jsem z toho uplne hotova,to zas bude vycitek ze ji ho nedovezem ukazat a tak,je mi z toho uplne spatne.

Karkulko gratulujem k narozeninam :)

dudlik kdyz vas tak ctu tak Mat je snad jedinej co do papuli vezme jakejkoli dudlik od narozeni.Zustali nam ted jen dva aventacky zbytek jsme zahadne poztraceli :o a to jsme jich meli asi 10 :roll: .ale ruce jsou prej nejlepsi :wink:

Marketo super tygrice,taky jsme dostali ale uz nam to bylo mali :( tak jsme to poslali dal.

obleceni kupuju pres bazary at uz ty netovy nebo normal a vzdycky jsem koupila super vecicky ze mi nikdo neveril ze jsou z bazaru a za par kacek :)

Jo a tchyne nam dala fialovo ruzovy body s kocickama jako pro holku,z toho jsme byli hotovy a jeste dostal ponozky a takovou tu hracku na ruku od vietnamcu :roll: takze radsi at nic nekupuje.

No nic koncim,jedu pro manzu a psychycky se pripravit na pohromu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí