Červňátka 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
319
11.9.06 10:20

Pěkný začátek týdne přeji :lol:

Holky já jdu dneska po roce a třech měsících ke kadeřnici :oops: těším se jak malá…konečně budu vypadat lidštěji …no,možná :roll:
Ovšem tatínek projde zkouškou…musí zvládnout malou a ještě dojít pro malého do školky…tak to su zvědavá,ale taťka je šikovný..tak to bude OK :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
635
11.9.06 10:24
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
876
11.9.06 10:32

Ahoj holky,

Michello - moc krásné fotky :D Tak jak se manželovi líbilo na plavání? Mojemu moc :D Celkově jsme měli fajn víkend a jak tak koukám ven, je tam moc hezky, takže to vypadá i na fajn týden :D

V sobotu odpoledne jsme byli na Hornických slavnostech, které tady v Havířově každoročně jsou. Měla jsem malou oblečenou v tom tygříku a musím říct, že jsem si poprvé v životě zažila pocit filmové hvězdy :D :D Díval se na nás snad každý a snad každý, kolem koho jsme prošli řekl buď „Hele tygr“ nebo „Ježiš dívej“ nebo něco podobného :D No asi jako když by kolem procházela třeba Lucie Bílá a každý by řekl „hele Bílá“ :D :D Fakt sranda.

Co se týče toho mimibazaru, tak mě se ještě nestalo, že by mi přišlo něco poškozeného, ty věci jsou fakt krásné. V sekáčích jsem ještě nic takového neobjevila. Já mám ráda barevné věci a vsekáčích bývá všechno jen bílé, růžové a modré… Na tom mimibazaru si vždyck vyberu nějakou sekci a pak dám vyhledávat podle velikosti, nebo když chci třeba něco oranžového, tak napíšu do kolonky text oranžová, atp. Většinou to je od různých lidí, takže pokaždé platím poštovné, ale i tak to vyjde levně.

Normálně jsem teď dala Viktorii na břicho, odešla jsem si do kuchyně pro jídlo, přijdu zpátky a ona leží na zádech… To jsem z toho jelen…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
307
11.9.06 10:45

Michello fakt nádherný fotečky, jéé jak já se těším až budeme chodit plavat. Musím někde sehnat ještě ty plavečky.
Jinak jak psala Markétka, tak já jsem s MMB taky spokojená, většinou tam popíší všechny ty vady a je pak na tobě, jestli ti to vadí nebo si to vezmeš. Pár věciček mi přišlo horších, ale to bylo v začátku, kde jsem objednávala třeba i bodýčka, to už nedělám. Ale kalhoty, šaty, bundy a mikči ty děti nezničí.
O víkendu jsme byli na chatě a opíkali buřtíky, malá byla docela hodná.
Musím se pochlubit, že už taky zvládneme přetočení ze zad na bříško, ale to bříško jedině s pomocí.
Příští úterý jdeme na 3 měsíční prohlídku, tak jsem zvědavá, protože si myslím, že 100% máme už přes 6kg a jsme hrozný dlouháni.

Mějte se a užijte si sluníčkový den Tulipan

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
635
11.9.06 11:12

Marketa182
Manželovi se to taky moc líbilo… Jen říkal, že by s ní plavat nemohl.. ještě víc se bojí, že ji utopí… Přišel mi ale trochu nervozni, tak se to přeneslo i na mě.. :wink: :wink: :wink:
Už ho ani nepřinutím, aby malou koupal doma :?

My v sobotu byli na oslavě narozenin u známých.. Klárka byla moc hodná a u tety neplakala .. dokonce tam na gauči 2× usnula…samozřejmě s dudlem.. A v neděli byli formule, ale dopoledne jsme udělali pořádek v oblečení a vyřadili půlku věcí a tak jsme zjistili, že vlastně novou skříň ani nepotřebujem :lol: :lol: :lol: A odpo jsme byli na procházce po Fulneku..na zmrzce a tak.. Škoda,že to nové auto bude až za měsíc, by jsme hned někam vyjeli na výlet na víkend… Takhle se nám do Feliny nic nevleze a služebním autem to zase nejde :wink:

Co jsem to ještě…všechno zapomínám, protože máme problémy s tchyní a pořád se o tom s manžou bavíme a už nám to leze oběma na mozek.. Po každém tel hovoru s ní, je manžel totálně nasraný a celý zbytek dne už je rozmrzelý a nic s ním není :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
319
11.9.06 11:14

Michello: koukám,že má Klárka potopená ouška…myslíš že to tak můžu praktikovat i doma :?: já ji je ještě nikdy nepotopila :cry:

Market: v Havířově z mého dětství si pamatuju každoroční slavnosti „Havířov v květech“…to byla nádhera…vozy celé z květin…ani nevím při jaké příležitosti to bylo a hlavně je to už dávno :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
809
11.9.06 11:34

Kdyz si chci objednat nejakou hracku z toho mimibazarku, tak musim byt zaregistrovana nebo staci jen odeslat tu zpravu? Diky za radu!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
307
11.9.06 11:53

Zaregistrovaná být nemusíš, ale je to lepší, protože ti potom asi víc důvěřují. Ale já na začátku taky nebyla zaregistrovaná. Páčko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
809
11.9.06 12:11

Takze kdyz zatim nebyl zadny zajemce a ja jsem odeslala tu zpravu o tom,ze bych mela zajem, tak to znamena, ze uz je vec vicemene zarezervovana a ten prodavajici mi odepise jen pro upresneni adresy atd? Mozna se ptam blbe, ale jde mi o to, abych ted treba tyden zbytecne necekala a pak mi stejne nic neprislo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
307
11.9.06 12:17

Simčo ta paní ti odepíše většinou ještě ten den, když neodepisovaly dýl, tak jsem na to prděla. Ale může se stát, že jsou třeba na dovolený, ale mě se to ještě nestalo. Takže pokud jsi byla první zájemce, tak by jsi tu věc měla mít zarezervovanou a ta paní ti pošle podmínky prodeje, číslo účtu a kolik budeš platit. Zatím ahoj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
540
11.9.06 12:27

ahoj holky!zdravim po vikendu!Danielo-dodatecne vse nej k svatku!
my byli v sobotu na svatbe na kokorinsku.no byla to nadhera.odehravalo se to cele vewnku na statku(obrad,jidlo-sele,party,spani ve stanech).taky sme tam spali,ale dostali jsme kvuli Niki pokojicek na pude.mela jsem pujcenou el.chuvicku,tak jsem mohla „parit“taky.no dala jsem si sklenku cerveneho.tot vse.ale i tak sem si to desne uzila :lol: :lol: Niki spinkala jak miminko.od 20 do 9.parada :lol:
v nedeli sme udelali vylet na hrad Houska a jeli domu.
MMB -musim se pridat k tem spokojenym.ja nikdy zadny problem nemela.vsechny vecicky byly super.mam odtamtud fakt tak 150kousku.
co se tyce prodeje,myslim,ze za to se tam palti(kdyz chcete vy neco prodavat),ale to sem jeste nezkousela.
Hanah -ja potapim male ouska pokazde.uz v porodnici nam rikali,ze voda se dostane jen v predu do ouska a hned vytece…tak to delam tak,jak mi to ukazali a ouska mame v poradku.
hm.zas me to ditko vola,tak letiiim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
643
11.9.06 12:49

Theresie děkuji za přání :D
To noční spaní Niki ti závidím. My už čtvrtý den vstáváme po dvou (a méně) hodinách. Jsem vyřízená! Říkala jsem si, že mám možná slabé mlíko, tak jsem Elči zkoušela dát UM. Vydržela spát tři hoďky. Holky poraďte, co mám dělat?!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
635
11.9.06 13:08

Hanah
My taky potápíme ouška od narození..A teď při plavání se mimi hodně zanořuje :wink:

DanielaB
Bohužel nevím, co s tím.. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
635
11.9.06 13:44

DanielaB
Nevím, jestli to můžu nějak srovnávat, ale malá mi nespávala přes den, max 1 nebo 2h.. a kojila jsem ji taky co 2h a někdy i častěji.. což bylo špatně, protože se přejídala a bolelo ji pak bříško a proto nespala… vyřešil to dudlík a kojení po 3h.. ale to asi váš případ nebude … :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1052
11.9.06 13:45

hu

Nazdárek holky,
tak jsem vyprala snad celý panelák 8O , mám plný balkon. A teď nádobí - fuj :roll: . No aspoň, že mlaďoch chrápe.

Mamka byla taky na hornických slavnostech :wink: . Co si pamatuju, tak to tam bylo vždycky fajn. :wink:

Holky, jak často chodíte k Dr. s malýma? Všude čtu míry a váhu dítek a my jdeme až 25.9. Byla jsem jen 14 dní po porodu, 6 týdnů a teď ve 3 měsících.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí