Červňátka 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1119
12.9.06 07:19

Ahoj holky

Danielo
Blahopřeji ke včerejšímu výročí. Nějak jsem se sem nedostala.

Přivezli nám včera skříň. Skleník do kuchyně. Malá tátovi pomáhala ho složit, uklouzla jí noha a flákla s sebou na víko od CDéček. Teď má jizvu přes celou tvář, jen se modlím, aby se jí to zahojilo bez následků. :cry:

Dneska si jdeme pro očkování. Mají ho někde ve městě v lékárně. Mělo by být za 1500kč jedna dávka. Když jsem si přečetla možné vedlejší účinky na očkování, tak jsem myslela, že mě omejou. www.vakciny.net Snad po té hexa vakcíně bude reakce minimální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
635
12.9.06 08:24

Dobré ráno :wink:
Market
Taky ti přišla SMS že plavání je dnes od 13,20?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
909
12.9.06 09:55

ahojda maminky,

koukam,ze se probiraji tchanovci! to je vecne tema…ja je mam dost fajn,ale bydleli jsme spolu rok v jejich domku a to uz tak fajn nebyli…pak jsme se odstehovali do sveho bytu 200km od nich a tak jsou ted zase fajn :D
me vyhovuje spise samostatnost,kdyz si me nikdo z rodiny nevsima a do niceho mi nemluvi (moji mamku bych nekdy prizabila,ale kdyz se vidime jednou za 14dni,tak to zkousnu),hlavne na tema deti a vychova jsem fakt hakliva!
jsem mooooc spokojena,ze jsme s manzou sami :)

Karkulko - me take nejde Votisek kojit v te decce,taky lezi rozplacly na zadech a jen ma otocenou hlavicku :/ v porodnici rikali,ze se takto kojit nema,ale jinak to bohuzel nejde.Moc doufam,ze nam ji za 14dni na KO vezmou!!

Theresie - my byli take o vikendu navelke svatbe.Bylo to fajn,uzila jsem si to a kluci byli straaasne hodni :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
876
12.9.06 09:55

Michello - právě jsem se tě chtěla zeptat na totéž :D Ano, taky mi ta zpráva přišla. Takže etda jdeme na 13.20. Jinak jak ses ptala, jestli se Viktorce minule plavání nelíbilo - no, zezačátku jo, dokonce se na nás smála, ale nakonec, jak jsme měli dělat to „splývání“ na zádech, tak to asi bylo na ni moc náročné, tak se jí to jaksi přestalo líbit.
Co se týče toho oblíkání, tak jsem si všimla, že Klárku hodně navlíkáš. No, já to tak neřeším. Oblíkám Viktorku tak, jako sebe. Čepku jí dávám jenom když je fakt zima, nebo když naopak svítí moc slunko, tak jí dávám šátek, aby si nespálila hlavu. Nechci, aby byla zimomřivá, takže proto ji tak nenavlíkám.

Jejda, začíná kříčet, musím letět…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
635
12.9.06 10:06

Marketa182
To máš těžko..Normálně ji taky nenavlíkám tolik, ale po plavání, kdy je rozehřátá tak ano…v autě ji zase celou posvlíkám.. :lol: A čepku nebo šátek má venku pořád.. v kočárku, v klasické korbičce ne, ale když ji vozím v autosedačce po venku, tak to jo :wink: Dneska po plavání jdu ke kamarádce, co jsem jí půjčila šátek..tak ho zkusím vyměnit za baby vak 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
674
12.9.06 10:19

LUCA 235
Já jsem u nás dala za vakcínu cca 1750 kč, jsem z toho dost nakrknutá, že jsem jí neobjednala jinde. No ale co teďka nadělám. Nejhorší je, že tam mám schované ještě dvě dávky a je mi blbé je nevzít. Na očkování jdeme ve čtvrtek. Jsem zvědavá jaká bude reakce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
876
12.9.06 10:44

Michello - Jestli budeš chtít, tak ti ukážu, jak Viktorku do toho šátku vážu, ale musela bych si ho vzít s sebou, tak napiš.
Co se týče čepky, tak já jsem asi trochu lehkovážná :D Ale nikdy mi nikdo nevysvětlil, proč by tu čepku měla mít. Argument byl vždycky „je ještě malá“, ovšem to pro mě není vysvětlení, a tak když není nahlavu zima mě, tak jí čepku nedávám. Obvykle až tak pod 15°C.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
307
12.9.06 10:46

Ahojky holky, no já dala za vakcínu u nás 1630,– před měsícem u nás stála ještě 1300,– ale teď dovezly novou várku a ty už byly dražší.
Dneska je malá zatím hrozně hodná, už si skoro hoďku hraje pod hrazdičkou, tak jí asi půjdu chovat. Obídek už máme uvařený ze včerejška, uklízet moc nemůžu, protože nám neteče teplá voda.
Zítra pojedeme asi k našim na chatu na dva dny, má být hezky, tak co v bytovce.
Mějte se papa Tulipan

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
635
12.9.06 10:49

Market
Kdyby jsi byla tak hodná a vzala ho..ráda se inspiruju :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
674
12.9.06 10:53

já čepku také moc nedávám. jen když je opravdu zima a nebo pokud fouká vítr a vyndavám malého z kočárku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1119
12.9.06 11:08

Ahoj holky
Tak jsem se vrátila z lékárny, kde jsem nechala 5000kč. Nechala jsem si od doktorky napsal rovnou 3dávky vakcíny. Ještě Nutrilony. Jedna vakcína mě vyšla na 1490kč. Nutrilon tam mají taky levnější. Doktorka mě tam poslala, že mají jenom v téhle lékárně tu vakcínu nejlevnější.

Za chvíli budu muset pro Aňu do školky. Nechce spát po obědě. Tak jí dávám ještě týden, potom at se učitelky starají. Nevím, co je to za logiku jí brát PO. Musí si přece zvykat ne? Snad úča ví co dělá, když nám to doporučila.
Jdu si dát zmrzlinu. Dostala jsem na ni chuť.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
876
12.9.06 11:09

Michello - já ho teda vezmu

Jinak máme novou zábavu - vezmu Viktorii na klokánka a postavím se s ní před zrcadlo. Je to parádnice, protože zrcadlo úplně miluje. Jen co se v něm zahlédne, tak se na sebe začne smát a houkat. Je to srandovní.Nespustí ze sebe oči :D Dělají to i vaše děti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
12.9.06 11:33

Tak jsem se konečně pročetla až na konec, snad nezapomenu co jsem všechno chtěla napsat.

Mimibazar - taky mám dobré zkušenosti, také si vyberu vždycky jednu prodávající která má více věcí které se mi líbí a nakoupím vše u ní, abych neplatila u každ položky poštovné. To by se nevyplatilo. Jsem taky z vesnice a nejbližší sekáče jsou na malém městě a výběr a ceny tam jsou nic moc.

Včera mě přepadla pošťačka jestli prý nechcem malou pojistit , že prý má nějakého známého u České pojišťovny. Máte některá už miminko pojištěné? Nebo zakládaly jste jim nějaké spoření?

Ještě jak jste psali s tím vyrážením ven, „pařením“, výletováním, kadeřníkem apod. - tak já jsem zatím taky dost uvázaná doma u malé a moc si tyhle věci neužívám. K holiči se dostanu nevim kdy, ale s tím nespěchám, tak si holt nechám narůst delší vlasy. Na výlet jsme párkrát vyšli pěšky tady do lesů s manželem a kočárkem, a asi dvakrát jsme si vyjeli i autem - jednou spolu s oběděm, jednou spolu s koncertem venku. Pařit holt teď nechodíme, to jen manža si zajde v pátek na pivko, já to oželím. Ale ráda bych zašla třeba do kina - dávají teď Krásku v nesnázích, tak se domlouvám s kámoškou, co má taky malou holčičku, že večer nakojíme a předáme hlídání tatínkům a vyrazíme do multiplexu. Třeba až na promítání od 21:30 a k půlnoci jsme zpátky. To je doba kdy malá tvrdě spí a nepotřebuje krmit, tak to je snad ok? Nebo jsem krkavčí matka, když mám takové nápady???

Jinak u nás vše celkem ok, malá jen pořád trochu kašle. No, ale užíváme si krásné počasí . Je to nejhezčí období v roce, tohle babí léto. Taky jsme se proto před 4 roky brali na začátku září. Měli jsme obřad venku v Dendrologické zahradě v Průhonicích a tohle období máme oba moc rádi. A vyšlo to tehdy skvěle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
540
12.9.06 11:50

hojahoj!
tak ja teda taky cepicku davam az kdyz je pod 15 stupnu.ale usila jsem si tim na sebe bic(bicik :) ),protoze jak ji dam neco na hlavu(mame spoustu slusivych kloboucku,co hackovala mama),tak zacne kricet.no,neni zvykla mit neco na hlave… :?
janino -jestli ty jsi krkavci matka,co jsem proboha ja???(chodim cvicit a hlida tatinek).myslim,ze si to moc uzijes,kdyz si vyrazis sama.clovek se pak strasne tesi na ten svuj pokladek!ja jsem z toho vzdycky vedle a prijde mi,ze vyrostla a ze dospela a tak :lol: :lol: :lol:
a tatinek je pak taky jistejsi v kramflecich.uz se tak neboji,byt s ni sam a zvedlo mu to sebevedomi :wink:
no,tak ja jdu zas kojit :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
876
12.9.06 12:32

Janina - no tak v porovnání s tebou jsem taky krkavčí matka :D Pokud pominu´to, že musím tak 2-3× týdně na jednání a hlídá jí někdo, tak pak máme ještě 2× týdně 2 hodiny zkoušky s kapelou, kdy s malou taky nejsem a jednou za čas přijde večer hlídat manželova mamka nebo moje sestra a jdeme s manželem na večeři nebo si jen tak sednout. Nechci celý svůj život podřídit dceři, protože co by mi pak zůszalo, až vyroste? Věci, které mě bavily před tím, dělám ´dál

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí