Poradna duly
Jana Čurdová
Jééé, Kacho super, díky moc ![]()
Koukám teď, že mezi tím X-landerem a ostatníma zase tak moc rozdíl není a i když jsem našla třeba tu Cortinu i čtyřkolku a fakt pěknou, tak se mi u ní moc nelíbí to, že se ta korbička i sedačka nasazují až na ten sporťák, jde to vůbec sundat a vyprat? Asi zůstanu u svého X-landeru, myslím, že ty dva cenťáky navíc v Cortině nebo ostatních korbičkách by mě zase tak moc nevytrhly ![]()
Gratuluji ke kontrolam ![]()
Koukam resi se porad kocarky,az budete probirat neco co se tyka i me tak houknete
![]()
mam na neco chut a nevim na co achjo ![]()
No jo Niki, my jsme holt prvorodičky… tak to musíš holka vydržet.. ![]()
Niki ty nám pak budeš radit s miminkama, když už to znáš ![]()
Jo já měla na něco taky chuť jak jsme byli nakupovat. Tak jsem si dala ovocný salát a šťávu z jablka a mrkve, fakt jsem na to měla chuť, no a myslela jsem že vrhnu, fakt hrůza ![]()
Jojo:
X-Lander - sportak 13,7 kg
X-Lander - korba 4,6 kg
Cam Cortina X3 - podvozek 9,7 kg (jen podvozek)
Cam Cortina X3 - korba 4,85 kg
Jané Slalom Pro - sportak 8 kg
Jané lůžko Pro - korba 5,5 kg
Casualplay S4 - sportak 12,5 kg
Korba vahu nevim, ale vnitrni rozmery 70×30 - ooops!
Tak máme tohle dost pravděpodobně jen jednou za život, trpělivost s náma ![]()
A ještě dotaz, před časem některá z vás dělala nějaký web, není-liž pravda? Máte na něj link?
jenomze ja jsem to nezazila ani jako prvorodicka
![]()
na chut jsem si dala grep a pak si udelam asi topinky ![]()
co jste dnes varili vy?
No a casualplay má korbu jen 70cm!!! Takže u nás vítězí prozatím x-lander xa.
Kacho, ty jsi ale šikulka!!
Sheelle, nevím, jaký web myslíš…
Niki, já jsem dnes nevařila, měla jsem kyselici od tchyně
Takže váhově jsou na tom tak plus mínus nastejno. Kacho ty si zlato, já než bych to našla. Neděláš na statistickém úřadu? ![]()
My dneska vařila kuřecí čínu s rýží, já nakrájela a přítel uvařil, bylo to mňam
Holky, tak ja odbocim od kocarku. Zitra na nas prosim myslete, ale na vsechny tri, jdu se svou pejskovou holcickou na operaci!
Hruza! Desne to prozivam coby tehotna, jsem k nesneseni! Dneska jsem se o tom byla poradit s veterinarem a zitra jde pod narkozu. Neni to nic vaznyho, praskla ji cevka v uchu - v boltci - udelal se ji tam hematom, porad se to zvetsuje a nalejva krvi, tak ji to musej riznout, spravit tu cevku a zase zasit. Proste moje holcicka bude mit bebi!!!! Auuuuuuu!
Blaznis Naty!!! Zadna urednice, pracuju v kulture. A s matikou jsem na tom asi jako Baghi! Haha! ![]()
Niki, ja dneska nevarila nic, snedla jsem zbytek vcerejsi vecere, kterou jsem si nechala zabalit, protoze jsem mela „velky oci“ a manzel prijde az kolem devate, takze bude najedenej a jen si neco zobne.
Zato zitra budu pect chleba a asi udelam nejaky maso, uvidime co dum da.