červňátka 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5492
31.1.08 19:53

Dnes mi ta kamarádka říkala, jak mi vyskočilo bříško!Holky, je to mazec!Máte taky pořád hlad?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1311
31.1.08 20:06

No mně přijde že mám bříško den ode dne větší, a chutě mi asi začínaj. Snědla jsem dvě zmrzky - korneto a magnum - a dorazila se rohlíkem s paštikou a ještě bych něco snědla :oops: Začíná to být zajímavý

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5492
31.1.08 20:17

No nic babulky, tady jsou slíbené fotky pupenda !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10190
31.1.08 20:42

Termín porodu 16.6. omlouvám se blbě jsem to napsala:)
Mě to podle toho kalendáře vyšlo.
Teda Palonko tomuhle ty říkáš velké bříško tak já ho mám oproti tobě mega velké.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2398
31.1.08 21:03

macekk ja ho taky mela takovehle v 8 tydnu jenze my uz jsme tehu podruhe.na holky to rychlerostouci teprv ceka u dalsiho ditka :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5492
31.1.08 21:03

Mackku, no, však mě uvidíš v pondělí v plaváčku!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
1.2.08 06:54

Dobre rano

tak tady cumakuju jako prvni,su vzhuru uz od peti,Libor jel do Prahy tak jsem vstavala zaroven s nim.
A v nedeli a v pondeli budu sama doma :cry: :cry: :cry: Jede do rajchu lyzovat.Tak jsem si rekla ze si zajdu na tehy masaz.Zatim ale jeste nevim zda me vezmou-musim tam brknout.

Hmmm kdepak je ten tip od Palonky na to co budeme mit :wink: :lol: :lol: Jo a kde mas toho Tobiska??????????????V tom pidi brisecku?

Naty hele me to vyslo a ja to tusila od zacatku ze to vyjde.Jinak hele vis jak si tady kdysi zakladala diskuzi o datu poceti dle postaveni mesice v cyklu nebo tak nejak to bylo?No tak uz jsem ti davno chtela napsat ze me to vyslo presne na den-akorat ne na tu hodinu.

Maci jeste kdy mas dalsi kontrolu?

Celti at ti kontrola s Erickem dopadne dobre.

Sheelle kdy jdes znovu na kontrolu?

Fio ty uz bys mela byt zpatky doma ne?Tak jak bylo v Brne?

Tak u nas jsem dneska rano dojedla rohlicky a budu pect kralovsky tvaroznik-mnam..Uz se na to mooooc tesim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10190
1.2.08 07:30

Dobré ránko, Taminko další kontrolu mám 28.2.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
1.2.08 07:46

diky za info-uz je to v seznamku..Jinak vis uz co budete mit nebo se chcete nechat prekvapit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10190
1.2.08 07:49

Už to víme, ted jsem se dívala a špatně jsem vám to tam napsala :lol: čekáme holčičku Nikolku ale mimčo zatím žádné ještě nemáme. Jsem mimo :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5492
1.2.08 07:53

Bré kakaové ráno!
Holky, co jdete na kontrolky ať vám to dobře dopadne!!!

Tami - no na masage bych taky zašla, ale ted ty záda celkem necítím, tak se bojím, aby mi to nějak nerozhodili.Jo, tak Tobíkův bungalov se ti zdá malý??Fakt je to blbě vidět na fotce.No, však my s Mackem jdem v po do plaváčku, tak vám tu napíše.Jinak čekají holčičku Nikolku.

Já dnes asi zkusím to cvičení na balonech, tak doufám, že se tam zase nezapíšu nějakým trapasem.

Moni, jak sis zaplavala??Jistě už jsi nebyla nejhorší!

Všem přeji hezký den, jsem taky po snídani a ted obkoukunu co je tu nového a pak začnu něco dělat…snad…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5492
1.2.08 07:54

Macku, já si včera taky myslela, jestli to ta Niki nepopletla, měla jsem zato, že si myslí, že čekáte druhé a na druhorodičkách to těhu jde vidět víc, ale pak jsem si říkalam že jsem asi nějaká zmatená, tak jsem to sem ani nepsala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10190
1.2.08 07:58

Palonko já to včera taky nepochopila, ale myslela jsem, že jde asi o něco o čem prostě nevím. Omlouvám se, že jsem se to tak spletla:)
Bež dneska teda prubnout ty balony a příští týden to zkusíme spolu, podle toho jak se ti to bude líbit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2398
1.2.08 08:00

Jo palonko popletla jsem to protoze podle tech info do seznamku to vypadalo jako ze uz holcicku ma :oops: :)

natali se prave vzteka takze mam supr probuzeni :roll: jo deti,neni to nekdy legrace :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5492
1.2.08 08:02

Macku v pohodě! Ty jdeš dnes na kurz,že? Na kolik vlastně? Tak taky musíš napsat pojmy a dojmy.

Niki, snad se vzteklounka nebude vztekat celý den :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital