Poradna duly
Jana Čurdová
Palonko to ne,tipla bych to max na hodinu.pokazde se me pta ktera papucka patri na kterou nohu.pravou a levou uz pozna.tak jsem ji udelala na pravou cerveny a na levou modry puntik.no takze je rodeo ze ona to tam nechce
to jsou kolikrat takove blbosti.ona se musi jednou za mesic poradne vyrvat,doufam ze prcek se to od ni nenauci ![]()
tak predelano a uz me neplette holky
![]()
Jinak ja si dnes domluvila navstevu u prakticke s merenim EKG na 25.1…jeeee to uz budu ve 26 tydnu..teda to tak leti.
Palonko ty si hezky zacvic.
Niki tak prijemne ranko se vzteklounkou
Palonko jedu tam na 15.00 a je to na 2 hodky, tak jsem zvědavá. A pak se jdeme ještě večer kulturně vzdělávat, u nás na Besedě je divadelní představení Vepřo, knedlo, zelo ![]()
Niki, to je fajn!
Tami, no ani mi nemluv, hrozně to utíká a přijde mi, že co jsem doma tak sna dvakrát tak rychle!No, já ještě nebyla ani u zubáka ani na EKG ![]()
Mackku, to budeš mít náročný den, doufám, že bude představení pěkné, vypadá to na komedii?Ale to jídlo bych si daláá.Těším se, co povíš o kurzu.
Palonko u zubaka jsem taky jeste nebyla a ani se tam nejak moc nehrnu
A u prakticke to bude pohodicka-teda doufam.
A je pravda ze opravdu to utika hrozne rychle.Uz je unor,za chvili brezen…atd.
Palonko tojo,hlavne kdyz me dnez ukazkove tresti hlava uz od pul seste
nejhorsi je ze tohle se neda resit,jedine ignoraci.tak jsem si udelala kafe takze to uz mame ze bez ni snidat nemam,ze pocitac chtela zapnout ona…no proste mam supr dite ale s tvrdou palickou ![]()
Hmm. takže o ničem, EKG tam nenatáčí, takže musím do nemocnice. Byla jsem překvapená, že to vzala jiná sestra a tad jsem se nezeptala, jestli musím mít žádanku od obvodní, nevíte, jak to je? Však EKG je otázka dvou minut,ne? To není jako EEG, kdy tam člověk leží přes půl hodiny
Niki mala musi byt kdyz se vzteka priserne roztomila
![]()
Jako ze puntiky na backurkach nechce,ze pc chtela zapnout ona atd..No uz se nemuzu dockat az takhle bude vyvadet Ema a je mi jasne ze bude..Ma totiz po kom.
Palonko ja si myslela ze me obvodacka nekam posle ale sestricka mi rekla ze mi to doktorka nameri coz je fajn ze potom nemusim nikam courat.
Jinak ten test na cukr-to zatim jdeme jenom tri?A co Moni?
palonko tak si zavolej primo tam jestli potrebujes zadanku
ja nevim.me tam jeste nikdo neposilal
a ty ke sve obvodacce nejdes v tehu na prohlidku?Ja to mam napsane i v prukajde ze mam jit na preventivku..Tak si myslim ze kdyz tam pujdes tak se ji muzes zeptat..A to ekg nevim jak to je-jestli muzes bez zadanky ale ja si myslim ze i mozna jo.
Ahoj holky!!! tak já byla dneska vzhůru od 1 do 5, takže jsem vymyslela, co všechno budeme muset předělat. Bydlíme v patře u přítelových rodičů, nějak jsme sem nic novýho nekupovali, pořád doufáme, že nám vyjde ten náš baráček, takže musíme vymalovat, koupit nové skříňky, nové konzole, pak na jednu stěnu dát sádrokarton, novej stůl do kuchyně, no a spousta dalších věcí. Tak jsem to hned ráno na přítele vychrlila, tak až mu sundaj sádru tak začnem.
Jinak Tami na tu diskuzi jak jsem zakládala jsem úplně zapomněla, musim si vyhledat o čem to bylo ![]()
Jo a ségra měla včera vysvědčení, tak dneska má prázdniny, tak se jdem cournout do Prahy a do kina na dokument o Saudkovy, ona ho má ráda.
A mně ještě čeká praktický lékař a skočim si i na oční, kvůli tomu tlaku očí nebo co se zkoumá u těhotných.
Tami, já u obvodačky byla na začátku těhu i s průkajdou a tam mi napsala, na co jsem alergická atd.Dívala se, že mi dělali nějaké testy před krátkou dobou, takže nic víc.
Ahoj Natálko! Teda holky já jsem v klidu, chodím jen na kontroly ke gyndr. Užij si kino, na to bych šla taky!V Praze je v tomto blaze
Naty to je ono.
https://www.emimino.cz/modules.php?…
Uzijte si dnesni den a at se vam dokument libi.
Jinak u toho ocare-ja se na to ptala pri minulem tehu-je to u zen ktere jsou kratkozrake(ale opravdu hodne) protoze pri porodu muze vzniknout pri tlaceni velky tlak a muze se odchlipnout rohovka.