červňátka 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5492
1.2.08 09:10

Já se normál najím a za chvíli mám zase hlad

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
1.2.08 09:12

Moni mas receptik v SZ at to pak nemusis ve vsech tech popsanych strankach hledat.
Jinak jasan-at si Libor uzije,klidne muzu jet s nim ale co tam budu cely 2 dny delat kdyz oni budou na svahu.A pristi rok uz pojedeme vsichni tri(a nebo pojedem i s vama).

Ohledne jidla-ja jim normalne,na zachod taky chodim celkem pravidelne a pokud bych e musela spolehat na kafco tak nevim jak bych to delala prvni 4 mesice tehu kdy jsem kavu do sebe nemohla dostat :wink:

Recept na ten kralovsky tvaroznik

1 hera,40dkg polohrube mouky,5 lzic mleka,3dkg kakaa.
Udelam testo,rozdelim na dve casti(vetsi a mensi).Testo dam do mrazaku at se mi pak lepe strouha(ver mi ze to jde opravdu super kdyz je testo ztuhle).Vetsi nastrouham na tenkem strouhadle a dam na spodek plechu,mensi taktez ale navrch.
Napln ktera se da doprostred:3 tvarohy+3 zloutky.
z bilku snih,20 dkg cukru moucka.
Pecu tak 40-45minut.

To testo strouhej primo na plech at to pak nemusis odnikud prendavat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2398
1.2.08 09:14

Tami taky jsem v tech prvnich trech mesicich mela zacpu kdyz jsem kafe nemohla :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5492
1.2.08 09:15

Tami, děkuju moc ty jo tři tvarohy!!!! Jo a prosím tě, strouhat na vymazaný a vysypaný plech nebo na pečicí papír?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
1.2.08 09:17

ja to strouham na vymazany a vysypany-s pecicim papirem jsem to nikdy nezkousela..Jinak do te naplne muzes dat hrozniky,orechy atd..A jinak ty tvarohy teta psala 4 ale ja to zmensila na 3.A vcera jsme koupili v Tescu tvarohy-takove ty normalni mekke (ne v krabicce) jeden za asi 15kc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5492
1.2.08 09:18

však já taky myslela ty kostky v leském obalu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5492
1.2.08 09:36

Holky, už je nová diskuze žáří říjen 08!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
1.2.08 09:38

jj taky jsem tu diskuzi videla..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5492
1.2.08 09:39

No, tak ještě měsíc a budeme tu služebně skoro nejstarší :D 8O 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
1.2.08 09:42

heheh..no nic jdu zvednout zadek od notase,male se to zrejme vubec nelibi a navic jsem zase jeste v pyzamu a zupanu :roll:
Du neco delat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1244
1.2.08 09:48

Ahoj holky, tak mam docteno a jdu reagovat, teda jen na to, co jsem si zapamatovala :oops: :oops:
Takze, koukala jsem na tu tabulku pro urceni pohlavi, podle jedne (takova ta s pismenkama CH a D, ruzovo-modra) mi to vyslo. Ale podle toho lunarniho kalendare z Ciny to teda nesedi vubec, ani pohlavi ani datum poceti.
Tami, koukala jsem na ty stranky o tehotenstvi, jak jsi napsala ten link, jsou super, cetla jsem je docela dukladne.
Ty mesice taky pocitam spis lunarni a to z toho, ze tak nejak rychleji „pribyvaji“.
Co se tyka veterinaru, nam kdyby rekli, ze ma treba Masa nejakou nemoc a pak to jiny odbornik vyvratil, no tak Dan by asi udelal v ordinaci taky pekny curbes.
Ohledne jidla, me ted taky pripada, ze jim nejak vic, driv jsem ani nemusela snidat, jen jsem obedvala a pak vecerela, ale ted si i rano musim aspon neco maleho vzit. Jinak pak obedvam tak kolem 12 a vecerim tak v 6, vetsinou hresim i vecer, treba u telky si dam jeste nejakou dobrutku. Vcera jsem si vzala povidlove buchty ale pak me bylo pekne blbe. :evil:
Ta tvarohova dobrutka vypada UZASNE, Dan ale bude asi pect na vikend strudl, takze treba ten pristi bychom mohli vyzkouset tohle. :D
Jinak u me nic moc noveho, Justy krasne kope, takze vse OK. Dan bude mit mozna na vikend fotak, tak vyfotim brisko i oblecky a dam je pak co nejdriv do galerii. :lol:
V pondeli mame vyroci, tak si asi v nedeli zajdeme na nejakou dobrutku do restaurace, Dan by chtel do indicke, tak asi vyrazime tam, uz se tesim, dlouho jsme nikde nebyli. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
661
1.2.08 09:49

Ahoj holky, dobre ranko preju,
jsem jak zmlacena, to byla noc! Angie se kazdou pulhodinu budila a prelehavala si a ja jak jsem na ni napojena a podvedome jsem ji hlidala, aby si s tim nic neudelala, tak jsem byla vzhuru kazdou pulhodinu taky. Pokazdy si sedla, zamavala tim blbym limcem a koukala, jak kdyby ji spadly hracky do kanalu. Ted jsem ji to sundala a hlidam ji, aby si to nedrbala, aspon se chvilku lip prospi.

Palonko - jestli tobe se vyhouplo brisko, tak ja jsem tesne pred porodem! Ale je pry pravda to co rikala Niki, me rikal doktor, ze kdyz jsem ty svaly mela povoleny pred rokem, ze to ted pujde rychleji, at se nedesim. No jsem proste hrosice…

Tami , nemohla bys mi misto receptu rovnou poslat vzorek?! :lol: Rovnou bych posnidala! :lol:

Macekk , vitej.

Niki, hezky si to uhrala! Pripomnela si mi story moji kamaradky, ktera byla s rodinou u more, v ty dobe jejich holcicce bylo 2,5 roku a prvni tri dny musela mit na plaz ponozky, protoze nesnesla pisek na holych nohou. Proste ji ruplo v bedne a nehnulo s ni ani par volu. Tak tam jak trdlo behala tri dny v ponozkach! Rada bych to videla… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
1.2.08 09:59

Teda kacho chudatko Angie no a samo ze ty taky..Jste se moc nevyspinkaly kocenky..
Vzorek poslu jen co to upecu,ju?
Jinak hezka historka tve kamaradky a jeji dcerky na plazi.

Jeni ja taky radeji pocitam lunarni protoze to rychleji utika :roll: :D
Ten cinsky mi vysel den oplodneni ale napsalo mi to ze budu mit syna-tak jedine tohle mi nesedi.
Oslavte vyroci a bacha na indickou-nedavej si moc koreneny jidla-na to oni jsou machri.At pak neni Justynce spatne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10190
1.2.08 10:09

Tak konečně jsem docvičila a jdu se nadlábnout - už zase:)
Taminko normálně žádné buchty nejím, ale ted na ně dostávám chuť , asi to taky vyzkouším.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5492
1.2.08 10:12

Kacho, teda Angie je chudák bobek!!No, ale ty s Justýnkou taky, běžte si zdřímnout!A tomu ty říkáš, že víc jíš!!?? A story o holčičce v ponožkách je super, taky bych to chtěla vidět!

Jeni, to budete mít pěkný den, máte výročí!No, my budeme mít s Míšou 8.2. 10 let co jsme spolu, ale už bychom to spíš měli počítat od kdy jsme manželé,co? A ty máš kuchaře - cukráře doma! Míša včera dělal špagetos s masem, to umí dobře

Tak mám vypranou prajdu, pověšenou a vytřený barák a měla bych jít žehlit, chtěla jsem včera, ale ještě to nebylo suché :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí